Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
op de man spelen 
lezer - 19.03.2007 11:46

Beste Indymedia-redactie,

Hierboven vind Theodora het nodig om op de vrouw/man te spelen. Kan die bijdrage onmiddelijk en defintief verwijderd worden?


context graag ipv hetze 
MM - 20.03.2007 21:24

CIDI = Israel

Dus Theo was een staatsvijand van Israel, terwijl het juist de Mossad en gelieerde groepen zijn die in Moslem fundalistischue groepen geinfiltreerd zijn.

Zo wist de Mossad als eerste over de ´Atta groep´ uit Eindhoven te melden en werden leidinggevenden van de Hofstadgroep (zoals de "Syrische" geestelijk leider) door de AIVD beschermt.

Over de exacte omstandigheden is al het een en ander in een eerder onderwerp hier vermeld, dus waarom Astrid Essed opnieuw deze zaken vermeldt zonder de context, is erg vreemd.

De context van dat Theo daarmee doelde op Leon de Winter zijn als Joods zijn propageren van films door gebruik te maken van de Holocoast en slachtoffer rol. Dat was de betekenis van betreffende ciaten en niet anders. Ook zat familie van Theo in het verzet en is er iemand van de familie geexecuteerd.
Diezelfde Leon de Winter lijkt mede via al dan niet een opzetje de film Submission te maken in samenwerking met de Couwenberg maffia de aanleiding tot de moord op Theo te zijn geweest.
Feiten 
pomos - 19.03.2007 10:36

Essed levert uitstekende bijdragen aan indymedia. VErdraaiingen door de media zijn ook nieuws. Misschien is het vervelend voor jou dat iemand telkens met feiten aankomt, en blijf je liever in je eigen droomwereldje hangen. Ik hoop in ieder geval dat Essed haar werk vooral voortzet.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.