Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Opbokken deel 2 
No Men - 22.03.2007 17:01

Snap je jezelf nog wel Metzelaar? Mafklapper.
uitleg 
MM - 22.03.2007 18:19

Afgezien van dat het hier geen forum is, snap ik mijzelf heel goed.
En begrijp dat je moeite hebt eea te snappen, daar ik er vele honderden uren werk in heb zitten. Dus wat moeilijk voor jou om dat -zoals je kennelijk wenst in enkele minuten, zonder van alles te gaan bestuderen en na te trekken- je eigen te kunnen maken.
Allerlei soorten extremisten, groepen, geheime diensten, elitairen, bedrijven, fokkers en particuliere randgroepen. Die maken ook nog eens rookgordijnen, covers via onschuldige en onwetende orgs en lopen allemaal door elkaar heen te fietsen.
Dat valt niet met wat simpele one-statements weer te geven; de praktijk ligt complex en is slechts deels bekend.
Voor wie zaken wil natrekken & uitpluizen; email:  WikiResearch-owner@yahoogroups.com

Maar ik heb met geen enkele groep echt wat te maken en met zowat iedere groep ruzie over dogmatische zaken.
Verder ben ik geen anti-semiet; kan mij wel eens minder zorgvuldig uitlaten omdat ik geen professioneel schrijver ben of van dogma's in de contramine ga; heb joodse kennissen en vrienden; mijn opa en oma hadden een joodse onderduikster in huis; waarschijnlijk ben ik zelf minimaal deels joods; joodse mensen binnen het links-activisme die mij kennen hebben nooit een persoonlijke afkeer jegens hen vanwege hun joods-zijn van mij opgemerkt.
Kan ik het helpen dat er *sommigen* daarvan met een andere hoed opzitten die andere belangen dan het links/ideëel activisme dienen? En weer andere sommigen daarvan zich cultureel laten manipuleren? Ik zie dat als een lacune dat dit binnen het links/integer activisme getolereerd wordt en men geen schoon schip maakt, zoals wèl gebeurde met vele BVD/AIVD infiltraties. De enigste reden dat ik erin duik, is omdat anderen het laten liggen. Maar er zijn ook diverse andere groepen bezig, zoals ik deels hierboven genoemd heb.

E-Mail: WikiResearch-owner@yahoogroups.com
Grachtenkrant 
No Men - 22.03.2007 19:00

Man, rot toch op. We hebben je eerder al uit de Mollie in Amsterdam gezet, omdat je een dwaas, antisemiet en een gevaar bent voor de beweging. Je zat ook nog eens op een Fortuynistisch forum allerlei inside-informatie van de Amsterdamse beweging te verspreiden. Over jou en je barverbod voor de Mollie heeft iemand nog een onderbouwd artikel voor de Grachtenkrant geschreven.

Absurd dat Indymedia ruimte geeft aan de leugens van dit warhoofd. Aan de ene kant proberen mensen zoals van de Mollie de beweging te vrijwaren van dit soort mensen. En aan de andere kant geeft Indymedia hem weer alle ruimte om zijn desinformatie en hele en halve leugens te verspreiden. Hoe fucking triest is dat niet...
stoker 
MM - 22.03.2007 16:24

Dat was ongeveer het taalgebruik van de vandalist op die site, die daarna ging stoken op Indy, nadat hij mij een mail stuurde onder de naam Calvo Sotello (bericht op Indy: "De Nazi is weer bezig" etc.)
Inderdaad heeft die naam Calvo Sotello een betekenis (net zoals Edmund Dante...), maar ook zit er een aan de melk koeien verbonden woord in.
Dutch Dairy Bond /We Dare BV was namelijk een andere IP uit een zeer specifieke range die deze vandalisten gebruikten.
Opbokken 
No Men - 22.03.2007 15:48

Jeeezus Indymedia, verwijder toch die complete nonsens van de antisemiet Mark Metzelaar (MM). Onnavolgbare bullshit, leugens en desinformatie die die gek verspreidt.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.