Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Aburde situatie 
PV - 21.03.2007 10:59

wat een absurde situatie, zo zie je maar weer.
testjes? 
Belgje - 23.03.2007 19:31

testjes vd Staat in hoeverre hun propaganda vd de laatste jaren gewerkt heeft?

 http://www.vrede.be/kimyongur.php

"Volgens Greenpeace heeft het Brusselse gerecht vanochtend een huiszoeking gedaan op de Brusselse zetel van Greenpeace, na een klacht van Electrabel over een antinucleaire betoging in oktober vorig jaar.

Zo'n vijftien activisten van Greenpeace werden op 27 oktober opgepakt na een actie voor de sociale zetel van Electrabel aan de Regentlaan te Brussel."
 http://antwerpen.indymedia.org/news/2007/03/6083.php

En onderts lekker verder slapen...
Waarom zegt ie niet z'n naam? 
SB - 21.03.2007 20:58

Nou, ik begrijp er niks van. Hij pleegt een misdrijf, wordt veroordeeld en weigert vervolgens z'n naam te zeggen. Elke andere Nederlander is dat ook verplicht. Als hij Nederlander is kan hij dat simpel aantonen, als hij dat niet is zit hij terecht in vreemdelingenbewaring. De keus is aan hem maar hij heeft wat mij betreft de schijn tegen...
Staatsterreur 
pA - 21.03.2007 07:24

Bizar en Kafkaeske toestand, maar "elk nadeel heeft zijn voordeel"...Dit geeft wel mogelijkheid om over de wantoestanden in vreemdelingendetentie verslag naar buiten toe te doen en misschien is het mogelijk de boel van binnen uit te saborteren. Wellicht moeten we ons collectief laten oppakken en in laten sluiten om vervolgens daar een opstand op touw te zetten.
Nooit meer een verklaring afleggen 
NN - 21.03.2007 09:01

het wordt wel steeds duidelijker dat je mondhouden en beroep doen op je zwijgrecht noodzakelijk is en dat je dus echt niet moet lullen .


> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.