Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
foute kop 
anarcho - 27.03.2007 19:15

beetje misplaatste kop, want het CDA is niet tegen het amsterdamse beleidsplan voor homo's maar tegen de vorm waarin het gegoten is, namelijk 'de 10 geboden', hetgeen als kwetsend voor het christendom gezien wordt. en ik kan ze daarin geen ongelijk geven,
tien gebodn 
hans - 27.03.2007 20:18

als het cda homo's zal accepteren zouden ze hiermee dus ook geen moeite hebben, want dan zal het hun niks uitmaken.
linkje 
Guido - 27.03.2007 19:54






 http://www.de-10-geboden.nl/tien.html


Doe er een cartoon bij! 
Homer - 27.03.2007 21:08

10 geboden + een leuke cartoon erbij en dagblad Trouw zal het 'in naam der persvrijheid' moeten publiceren. Als ze enigzins consequent zijn in redeneren, natuurlijk. Maar of onze christen-broeders dat zijn..?
koran 
ante - 27.03.2007 22:00

deze gays waren pas echt lollig, up to date en hemelbestormend geweest indien ze de versen uit de koran als stijlvorm hadden gekozen, maar dat durven ze waarschijnlijk niet aan.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.