Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Goed bezig 
a.j - 16.05.2007 20:22

Goed bezig die gasten!

Vraagje: die leuke boy- links op de foto- is he single?
én dan ook nog he of ho?

Thanx


jodokus protest 
jodokus - 08.05.2007 14:48

Mooi protest hoor.. En de koekjes waren lekker. Wist helemaal niet dat daar ook dierlijke resten in verwerkt waren, in koekjes.
Maar waarom een protest voor de deur van de ecologische linkse medemens? Twee meter verderop rechts, zit een echte Amsterdamse worstendraaier! Wat voor vlees gaat daar in denk je, in die worsten van hem? Of durven jullie niet voor de deur van een echte jordanees te gaan staan? Dat vind ik nou een beetje jammer.. Ook niet-ecologisch verwerkte dieren hebben recht op bescherming toch. En de klanten van die slachter mogen ook wel eens een koekje proeven. Zo te zien kregen jullie een koekje van eigen deeg die dag.
Als er zoveel smerissen bij zijn dan zullen jullie je wel niet netjes hebben gedragen, waarom lig je anders op de grond? Nou, sterkte ermee en dat er nog maar veel dieren mogen worden beschermt tegen wreedheid! Weg met de onwetendheid der burgerij en liefde voor alle dieren!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.