Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
PVDVVADDHMMEZ 
Vrijheidsstrijdertje - 29.05.2007 23:51

De PVDV van Wilders is een afkorting voor PVDVVADDHMMEZ

Partij Van De Vrijheid Voor Alleen Diegenen Die Het Met Me Eens Zijn.
ach ja 
mee eens??? - 30.05.2007 22:37

...of ander verwerpelijk tuig."
Tja, valt hij daar niet zelf onder...? Dus dan mag de politie hem ook wel in zijn been schieten, of wat hoger...

Hoelang zullen zijn provocaties nog onbeantwoord blijven. Ik denk dat hij bezig is met zelfmoord. Maar wil hij het liefst daar een ander voor misbruiken. Wil hij de roem van Pim Fortuyn, en denkt hij dat te halen uit de meest provocerende opmerkingen te maken. Een beetje eng is hij wel. Maar nog enger vind ik de aandacht die de media hem blijft geven. Die kwakbol doet het erom.
Met scherp schieten op 'krakers en ander tuig 
Elwë - 30.05.2007 10:34

Dit soort uitspraken bewijzen maar weer dat deze man een gevaar is voor Nederland. Gelukkig ziet de rest van de Tweede Kamer niets in zijn plan.
Wilders de Facist??? 
j - 30.05.2007 07:48

Het mag nog niet genoemd worden, maar dit komt steeds dichter bij facisme.

Wat is de volgende stap van Wilders? Iedereen die in de radicaal-linkse politiek bezig is vervolgen voor terrorisme? We zijn allemaal terroristen volgens hem.

Gelukkig zal de huidige kamermeerderheid niet voor stemmen en zelfs de politie is het er niet mee eens.

Laten we hopen (en actievoeren tegen PVV, van GL tot de AFA -> Links verenigd U) dat hij nooit meer dan die negen zetels haalt en dus NOOIT aan de macht komt.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.