Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Vervolg 
A.M.Canon - 07.06.2007 09:54

De gehele wereld nam de aankondiging van de donorshow door BNN serieus.
Terecht; het is al heel lang de gewoonte om te doen wat je aankondigt!
Triomfantisme n.a.v. verkeerde informatie is dan ook misplaatst.
Verkeerde info over een programma dat gaat komen is een truc die niet vaak kan worden toegepast. Het algemene vertrouwen in een aankondiging is in zoverre geexploiteerd.
Nog steeds is het idee zelf om te spelen met genoemde gevoelens discutabel; ook al wordt een soortgelijk idee (nog?) niet uitgevoerd.
De formule dat het doel de middelen heiligt kan wel degelijk een sluiproute zijn om van het middel een doel te maken. Voyeurisme t.a.v. menselijke intimiteit en sensatie is BNN zeker niet vreemd ook al lijkt het nu "roomser dan de paus"!
Wat was er eerder: het ide om menselijk onzekerheid over ziekte te exploiteren of het idee om een truc te verzinnen?
Niet alles slikken 
A.M.Canon - 02.06.2007 12:20

Het gaat juist over: niet!!! alles slikken van de media.
Niet over het voor waar aannemen van een aankondiging van een programma; de hele wereld neemt, of nu: nam, dat serieus. Terecht: het is tot nu toe ook de gewoonte om te doen wat je aankondigt!
Triomfantisme n.a.v. verkeerde informatie is misplaatst.
Die verkeerde info over een programma dat gaat komen is een truc die niet vaak kan worden toegepast. Het algemene vertrouwen in een aankondiging is in zoverre geexploiteerd.
Nog steeds is het idee zelf om te spelen met genoemde gevoelens discutabel; ook al wordt het idee (nog?) niet uitgevoerd. De formule dat het doel de middelen heiligt kan wel degelijk een sluiproute zijn om van het middel een doel te maken. Voyeurisme t.a.v. menselijke intimiteit en sensatie is BNN zeker niet vreemd ook al lijkt het nu "roomser dan de paus"!

Irak 
lezer - 01.06.2007 01:35

elke keer men spreekt over donorshow spreekt men niet over bv. oorlog in Irak...
En nu dan? 
kitnie - 02.06.2007 10:30

Hahah oke en nu dan???
Kennelijk slik je alles wat de media je voorhoud...
Ik vind het wel een bak hoor!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.