Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Onduidelijk 
Defiance - 01.06.2007 18:24

Een informant is geen infiltrant of wat dan ook. Dit waren criminelen die ook informatie doorspeelden aan de smeris, ondertussen gingen zij gewoon door met hun "werk". Ik vond het in eerste instantie ook beetje een onduidelijk verhaal op het nieuws.
informanten/infiltranten 
IK - 01.06.2007 18:48

Maar ik bedoel ook informanten. Je zal binnen actie groepen toch ook te maken hebben met informanten en infiltranten. Ik snap ook wel het verschil er tussen...
Informanten/Infiltranten 
Reactie - 01.06.2007 20:30

Het mag wel duidelijk zijn dat (direct)actie-groepen op welk gebied dan ook grote interesse opwekken bij verschillende overheidsdiensten.
De kraakbeweging is een organisatie die zeer gemakkelijk te infilreren is aangezien men een open-deur policy hanteert. Dit gebeurd dan ook al sinds jaar en dag. Men gaat natuurlijk altijd uit van de juiste intenties van de mens. In het geval met de kraakbeweging is het dan ook verstandig het alleen over kraken te hebben, aangezien dat een "legale actie" is. Verder niet met je dronken kop in een van de kraakcafees een grote mond hebben over wat je allemaal wel of niet doet, want figuren die dat doen zijn zoiezo niet serieus te nemen.
niks om je bezorgt om te maken 
pistolen paultje - 01.06.2007 20:43

Het gaat hier om de georganiseerde misdaad. Dit zijn pogingen om je directe concurrenten uit te schakelen of zijn positie te verzwakken.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.