Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Mediahetze van Geenstijl.nl 
NN - 03.06.2007 19:26

Het extreemrechtse Geenstijl.nl publiceerde een uit verband getrokken foto van een vreedzame activist die zogenaamd een baksteen oprichte naar een wout. Uit de tekst bij het artikel blijkt een eenzijdige blik op de anti G8 demonstratie. Het is duidelijk dat de figuren achter Geenstijl.nl de lakeien van het grootkapitaal en de cryptofascistische krachten in de samenleving zijn.

> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.