Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
gemeente weet het beter 
not! - 09.06.2007 13:59

"Een nieuwe ontwikkeling werd het kraken van niet tot bewoning bestemde gebouwen die vervolgens worden bewoond en/of voor andere doeleinden worden gebruikt. Deze activiteiten, zoals (weggeef)winkels, concerten en feesten, staan ver af van de oorspronkelijk doelstelling."

blijkbaar denkt de gemeente beter te weten dan de kraakbeweging waar de kraakbeweging voor bedoeld is. Wellicht kun je ook stellen dat deze nieuwe ontwikkeling van de gemeente ver af staat van de oorspronkelijke doelstelling.


open deur intrappen 
truus - 08.06.2007 21:26

In amsterdamse kringen wordt al jaren geluld over het "zelf" actief controleren op brandveiligheid. Het is er nooit van gekomen...... Kraakpandjes branden nu eenmaal net zo hard als gewone pandjes, echter een brand in een kraakpand haalt het nieuws, een "gewone" woning niet.

een directe link naar het desbetreffende "notie"
 http://www.utrecht.nl/images/DSO/Bouwbeheer/handhaven%20veiligheid%20kraakpanden.pdf

Ik weet echt niet of dit nieuws goed of slecht is. Van de ene kant wil ik niet dat mijn kameraden dood-branden, van de andere kant is het maar goed dat er..........als we het zelf niet kunnen.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.