Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Foto 
Maccus - 15.06.2007 17:40

1. De dakloze heeft geen 'salaris' anders zou hij niet dakloos zijn, en deze fotograaf geeft zijn onderwerpen geen aalmoezen, maar heeft het daklozenprobleem door middel van een boek aangekaart, wat veel effectiever is. Blijkbaar neem je niet eens de moeite om uit te zoeken wie hij is, en wat zijn motieven waren om deze figuur te fotograferen. De waardigheid van de zwerver wordt aangetast doordat deze foto hier in een context wordt geplaatst die helemaal niets met deze man heeft te maken, het ziet er belachelijk uit. Misschien gewoon even vervangen door een foto van jezelf met hamer en sikkel op je voorhoofd, dan zie je meteen wat ik bedoel.

2. De fotograaf meldt zich niet, maar jij meld je bij de fotograaf als je z'n werk wilt gebruiken, en als je een beetje respect voor andermans werk kan opbrengen. Je jat ook niet een brood uit de supermarkt om daarna te zeggen dat ze zich kunnen melden om hun geld op te halen.

3. Kankeryup? Koophuis? Als minimumloner in een goedkope huurwoning in een Rotterdamse achterstandswijk durf ik mij zélf nog niet eens kankeryup te noemen. Was het maar waar.


Website: http://www.maccusfoto.nl
 
@ Henk 
redactie - 18.06.2007 10:43

Hoi Henk,

Er is niks van terug te vinden in het systeem, het zal dus niet gelukt zijn, je kan altijd mailen voor hulp/uitleg naar  info@indymedia.nl
Je kan het verslagje ook naar krakenpost sturen en dan hier linken.
allbert Cuypstraat 155-1 
H.Crust - 18.06.2007 03:11

Er is nu al twee maal een verslag gezet van het verweer van de AC.straat.
Twee maal is het niet opgepikt. Om technische redenen? Of om dat er bij Indymedya imperialistische heilige huisjes dreigen te vallen. Ik baal!
H. Crust.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.