Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
bah 
nn - 15.06.2007 21:40

Lang leve de rechtstaat! Als het aan de Ovj ligt wordt het nu zelfs aan mensen zelf gelaten te bwijzen of ze iets "Niet" gedaan hebben zonder (genoeg) bewijs of ze iets "Wel" gedaan hebben.

Is er dan niemand van de overheid die eens nadenkt of ze al hun tijd niet beter kunnen steken in het veranderen van het inhumane, ziekelijkmakende asielbeleid, dan steeds maar weer die paar aktievoerders op te pakken.

Houd de massa dom, sluit de overtreders op en sluit vooral die "ander" maar buiten. Dat is het dogma van vandaag de dag.

Fuck de system!
Stop "Global Apartheid"
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.