Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
fabeltjes van Harry 
Daan - 24.06.2007 16:09

De dynamiek van deze discussie wordt zo wel goed duidelijk: deze onzin tegen IS is een brug naar een aanval op 'extreem links', een term die gebruikt wordt om iedereen met radicaal-linkse ideeen in een gevaarlijk hoekje te plaatsen.
Harry Rijpkema vertelt vooral fabeltjes . Laat ik maar eentje noemen.
Demonstraties waaraan de IS meedoen lopen uit de hand, zegt hij. Ten eerste zijn er tal van voorbeelden waarbij dat niet het geval is. Ten tweede, zijn voorbeeld van de protesten in Rostock vertelt boekdelen.
Daar zou de politie niet provocerend zijn opgetreden? Lees de vele verslagen over politiegeweld en -infiltratie op indymedia. Bovendien, Harry heeft het over de 'zwartgeklede' demonstranten. Iedereen met een beetje ervaring bij demonstraties weet dat deze mensen niet bij de IS horen.
onafhankelijk 
inge - 19.06.2007 12:49

@Bram: Je hebt natuurlijk helemaal gelijk, enkel bij partijbonzen als Brandon en Danen werkt het niet zo. In de belevingswereld van dit soort lieden maakt het clubblad onderdeel uit van de leiding en dient de redactie zich inhoudelijk daarnaar te vervoegen.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.