english
nederlands
Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> contact > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Zoek

 
Alle Woorden
Elk Woord
Bevat Media:
Alleen beelden
Alleen video
Alleen audio

Dossiers
Agenda
CHAT!
LINKS

European NewsReal

MDI klaagt Indymedia.nl aan
Rechtszaak Deutsche Bahn tegen Indymedia.nl
Onderwerpen
anti-fascisme / racisme
europa
feminisme
gentechnologie
globalisering
kunst, cultuur en muziek
media
militarisme
natuur, dier en mens
oranje
vrijheid, repressie & mensenrechten
wereldcrisis
wonen/kraken
zonder rubriek
Events
G8
Oaxaca
Schinveld
Schoonmakers-Campagne
Hulp
Hulp en tips voor beginners
Een korte inleiding over Indymedia NL
De spelregels van Indymedia NL
Hoe mee te doen?
Doneer
Steun Indymedia NL financieel!
Rechtszaken kosten veel geld, we kunnen elke (euro)cent gebruiken!

Je kunt ook geld overmaken naar bankrekening 94.32.153 tnv Stichting Vrienden van Indymedia (IBAN: NL41 PSTB 0009 4321 53).
Indymedia Netwerk

www.indymedia.org

Projects
print
radio
satellite tv
video

Africa
ambazonia
canarias
estrecho / madiaq
kenya
nigeria
south africa

Canada
hamilton
london, ontario
maritimes
montreal
ontario
ottawa
quebec
thunder bay
vancouver
victoria
windsor
winnipeg

East Asia
burma
jakarta
japan
manila
qc

Europe
alacant
andorra
antwerpen
armenia
athens
austria
barcelona
belarus
belgium
belgrade
bristol
bulgaria
croatia
cyprus
estrecho / madiaq
euskal herria
galiza
germany
grenoble
hungary
ireland
istanbul
italy
la plana
liege
lille
madrid
malta
marseille
nantes
netherlands
nice
norway
oost-vlaanderen
paris/île-de-france
poland
portugal
romania
russia
scotland
sverige
switzerland
thessaloniki
toulouse
ukraine
united kingdom
valencia
west vlaanderen

Latin America
argentina
bolivia
brasil
chiapas
chile
chile sur
colombia
ecuador
mexico
peru
puerto rico
qollasuyu
rosario
santiago
tijuana
uruguay
valparaiso

Oceania
adelaide
aotearoa
brisbane
burma
darwin
jakarta
manila
melbourne
oceania
perth
qc
sydney

South Asia
india
mumbai

United States
arizona
arkansas
atlanta
austin
baltimore
big muddy
binghamton
boston
buffalo
charlottesville
chicago
cleveland
colorado
columbus
danbury, ct
dc
hampton roads, va
hawaii
houston
hudson mohawk
idaho
ithaca
kansas city
la
madison
maine
miami
michigan
milwaukee
minneapolis/st. paul
new hampshire
new jersey
new mexico
new orleans
north carolina
north texas
nyc
oklahoma
omaha
philadelphia
pittsburgh
portland
richmond
rochester
rogue valley
saint louis
san diego
san francisco
san francisco bay area
santa barbara
santa cruz, ca
seattle
tallahassee-red hills
tampa bay
tennessee
united states
urbana-champaign
utah
vermont
western mass
worcester

West Asia
armenia
beirut
israel
palestine

Topics
biotech

Process
discussion
fbi/legal updates
indymedia faq
mailing lists
process & imc docs
tech
volunteer
Credits
Deze site is geproduceerd door vrijwilligers met free software waar mogelijk.

De software die we gebruiken is beschikbaar op: mir.indymedia.de
een alternatief is te vinden op: active.org.au/doc

Dank aan indymedia.de en mir-coders voor het creëren en delen van mir!

Contact:
info @ indymedia.nl
Buitenhof propaganda: Een einde aan de Europese crisis?
Henk Ruyssenaars - o.a. Ex-VPRO correspondent - 24.06.2007 10:31

Eerder stond dus vast dat als er ook maar één van de EU landen tégen zou stemmen, het geheel van de baan zou zijn. Dat deden dus Frankrijk en Nederland vol overtuiging. Maar dat was dus ook gelogen en bedrogen.

BUITENHOF TV PROPAGANDA: EEN EINDE AAN DE EUROPESE CRISIS?

BALKENENDE'S BEWIND: 1 OP DE 2 MANNEN EN 1 OP DE 3 VROUWEN STERFT AAN KANKER.

door Henk Ruyssenaars - o.a. Ex-VPRO radio/TV correspondent buitenland

FPF - 24 Juni 2007 - In een van de vele Nederlandse TV-propaganda uitzendingen van 'Buitenhof' - via de meest conservatieve omroep van Nederland, de VPRO - zijn het alweer de gebruikelijke, meestal regeringsbetaalde en het fascistische gezag getrouwe marionetten, die oreren over "Een einde aan de Europese crisis?" Dat einde zal enkel en alleen komen als deze roofmoordende kliek en hun MSM propaganda proleten van het toneel en heel lang in de bajes verdwijnen. Timmermans - die ooit eerlijk en tégen de JSF was - doet ook mee.*

PERMANENTE NAVO- EN ANDERE OORLOGEN

Het gaat over het z.g. EU-verdrag: weer zo'n blanco cheque die mandaatloze permanente NAVO- en andere oorlogen mogelijk moet maken en die men er probeert door te drukken. Een mensonwaardige collectie juridisch niet acceptabele wetten die de goegemeente in de maag moet worden gesplitst maar die voor elk weldenkend mens absoluut verwerpelijk is. Alle propaganda media beweren nu bij hoog en bij laag dat de 27 landen van de Europese Unie het eens zouden zijn en "op het nippertje toch nog overeenstemming over een nieuw EU-verdrag" zouden hebben bereikt?

Hoezo 'overeenstemming'? De mensen in de landen van de EU zijn niet eens gevraagd, en in de meeste van de 18 landen die eerder de z.g. 'grondwet' zouden hebben 'geaccepteerd' hebben de corrupte regeringen dit besluit om mee te doen genomen. De mensen zelf hadden niets te zeggen. In Nederland werd bijvoorbeeld de Euro ingevoerd zónder dat de Nederlanders zelf hierop ook maar enige invloed konden uitoefenen. Maar via de belastingen hebben de roofmoordenaars tientallen miljoenen Euro misbruikt om propaganda te spuien over de Euro. Nu ligt volgens 't CBS een-en-zestig procent (61%) van de Nederlanders wakker omdat ze de hoge rekeningen niet meer kunnen betalen.

GELOGEN EN BEDROGEN

Eerder stond dus vast dat als er ook maar één van de EU landen tégen zou stemmen, het geheel van de baan zou zijn. Dat deden dus Frankrijk en Nederland vol overtuiging. Maar dat was dus ook gelogen en bedrogen. Nu wordt het door deze criminelen zo voorgesteld: "De Europese grondwet is definitief van de baan: in plaats daarvan komt er een 'wijzigingsverdrag'.* Maar normale mensen willen niet nog slechter worden behandeld, en om nog méér dan zes maanden per jaar voor het personeel en hun managers te gaan werken moet toch ook veel Nederlanders te gortig worden? Tóch? Of waar gaat de pijngrens?

Het is dus volledig duidelijk waarom Jan Peter Balkenende, zijn managers en overige collaboratuers strafrechtelijk vervolgd moeten worden. En niet alleen omdat Nederland door hun fascistische bewind Apartheidstaat is geworden. - Url.:  http://www.no2id-handf.org.uk/dutchfpf.htm

Hun collaboratie wordt ook nog 's door ons betaald: zij zijn het mentaal nu ontwrichtte personeel dat ontslagen en berecht moet worden. En snel! Dit schreef ik eerder en dat geldt zeker ook op Zondag, 24 Juni 2007:

Dit artikel is ook verzonden aan alle grote media en propagandisten in Nederland en het voltallige personeel van het Nederlandse volk in Den Haag, de politici. Plus aan de Internationale Federatie van Journalisten (IFJ) in Brussel. Verdere artikelen met internationale beschouwingen over oorlogsmisdadigers en gruwelijke landverraders als Jaap de Hoop Scheffer e.a. zullen volgen. - HR

WAAROM JAN PETER BALKENENDE C.S. STRAFRECHTELIJK VERVOLGD MOET WORDEN

Update - Zondag, 24-06-2007 - Eerlijk gezegd zijn U en ik het toch eens, en zijn we van mening dat niemand het recht heeft U, uw familie, vrienden en kennissen dood te maken of te martelen, nietwaar? Het is dus een volledig raadsel hoe figuren - en nu schrijf ik dus expres niet 'mensen' - maar 'figuren' zoals de zich 'Christen' noemende Jan Peter Balkenende op een dag als vandaag weer zonder gearresteerd te worden naar de kerk kan gaan. De politie blijft hier enorm in gebreke en zal zich daarvoor later moeten verantwoorden.

Want Balkenende zit in de kerk in het aanschijn van een 'Heer' waarin hij zegt te geloven zijn met het bloed van honderdduizenden onschuldige mensen besmeurde handen te vouwen en gebeden te prevelen. Terwijl de door hem en zijn medeplichtigen gesteunde en door ons mede-betaalde oorlogsmisdaden dag en nacht doorgaan. Met inzet van het nu DU bestraalde c.q. vergiftigde Nederlandse NAVO kanonnenvoer. Het doodsgerochel en gehuil van de gemartelden werd dat overstemd door het orgel? En was er genoeg wierook om de stank van eruit gereten, stinkende ingewanden te verdoezelen? Want Balkenende is medeschuldig aan de minstens honderd mensen zoals U en ik die vandaag weer - zoals elke dag - alleen al in Irak werden vermoord.+

TEGEN DE BORST STUITEN

Dat moet toch iedereen die nog over enig fatsoen en gezond verstand bezit enorm tegen de borst stuiten? Hoe kan zo'n oorlogsmisdadiger slapen? Of hebben dit soort mensachtigen helemaal geen geweten? Dit is toch zo onrechtvaardig en zo slecht als het maar zijn kan? En dit soort tuig betalen we ook nog? Heeft die moordende Balkenende dan geen vrouw en kinderen die hem ter verantwoording roepen? Die hem zijn medeplichtigheid aan oorlogsmisdaden en afschuwelijk onchristelijke gedrag onder de neus wrijven? Die al lang de politie hadden moeten bellen om deze crimineel op te laten halen? Waarom doen bijvoorbeeld de buren van deze oorlogsmisdadiger dit ook niet?

Het druist toch tegen elke vorm van logica in, dat daar een figuur ook nog in een kerk zit die ons allemaal medeschuldig heeft gemaakt aan het doden, gevangen nemen en martelen van een ongekend groot aantal mensen zoals U en ik, en dat hij zegt te geloven in een Heer die in de Bijbel zegt "Gij zult niet doden!" Dat kan toch niet waar zijn? Dan ben je toch geestelijk niet goed snik als je dat accepteert? En kijk zelf maar: in de media zwijgen alle collaborerende lafaards die vroeger journalist waren maar nu strafbaar zijn.

HUN BIJLTJESDAG KOMT OOK ERAAN.

Want leg het maar uit als iemand dat kan: hoe in hemelsnaam is het mogelijk dat er daar iemand vooraan in de kerk schaamteloos staat te oreren en beweert predikant te zijn, maar de schijnheilige en massamoord-medeplichtige Jan Peter Balkenende daar ziet zitten en hem toelaat in die kerk? Ziet die 'man Gods' het bloed dan niet van al die onschuldige mensen dat letterlijk van de handen van dezelfde Balkenende moet gutsen?

Ik sprak gisteren nog met een predikant van de Nederlands Hervormde Kerk die het ook niet begrijpt. Die ook van mening is dat een van die z.g. 'morele leiders' absoluut moet opstaan om het uitmoorden van hele volkeren te veroordelen. Die als 52-jarige predikant hoopt dat de voorzitter van de protestantse kerken in Nederland alsnog - zij het rijkelijk laat - die moordende kliek een halt gaat toeroepen. Of in ieder geval protesteert tegen Balkenende, om wat er nog over is van het gehavende blazoen van de kerken te redden.

DIT VALT TOCH NOOIT OF TE NIMMER GOED TE KEUREN NOCH TE VERKLAREN?

De meeste mensen in Nederland hebben nooit te horen gekregen dat we allemaal medeplichtig zijn gemaakt aan het uitmoorden van hele bevolkingen in de armste landen ter wereld - mensen die net zo zijn als U en ik - en dat we ongewild, en zonder hierover geïnformeerd te worden door ons criminele personeel, ook nog gedwongen zijn voor deze wandaden te betalen. En dan accepteren we dat er figuren zijn die niet willen dat deze massamoord op onschuldigen ook zelfs maar besproken wordt in het parlement? Nooit!

UITGEMOORD OF GEMARTELD

Dat kan toch niet waar zijn: dat we zó belogen en bedrogen worden door het personeel? Ik heb tien jaren tussen al die mensen in Noord-Afrika gewoond en de Golfoorlogen meegemaakt: die mensen zijn zoals U en ik. Er is geen verschil, en die willen ook niet door Balkenende en zijn US/UK NAVO huurmoordenaars uitgemoord of gemarteld worden.

WAT WIJ DIE MENSEN AANDOEN IS MET GEEN PEN TE BESCHRIJVEN.

Dat uitermate kwalijke figuren zoals Jan Peter Balkenende, Maxime Verhagen en vrijwel de gehele rest van ons personeel - in wat ooit een parlement voor ons mensen moest zijn - ons de hele tijd met door hen zélf geschreven wetten dwingt, en gedwongen heeft om mee te doen aan een van de grootste en vuilste volkerenmoorden in de geschiedenis van de mensheid is heel erg en moet worden gestopt. Meteen en met alle eerlijke juridische middelen. Dat niemand van het OM op is gestaan zegt overigens genoeg: die zijn allemaal medeplichtig en strafbaar.

Elk zinnig mens met een beetje redelijk gezond verstand moet zich toch vol vertwijfeling afvragen hoe het mogelijk is dat deze bewezen massamoordenaars nog steeds niet alleen vrij rondlopen en ons geld beuren c.q. stelen, maar dat ze bovendien met de andere massamoordende en met de beulen heulende misdadigers in Europa - zoals op 25 maart j.l. in Berlijn - op onze kosten en voor miljoenen Euro's elkaar bewieroken terwijl ze achter onze rug nieuwe onmenselijke wetten voorbereiden die van de Europese Unie een verdere fascistische superstaat moet maken waaruit zijn en hun baasjes de geldelijke en machtsvoordelen trekken.

NO EU Super State! - Url.:  http://antwerpen.indymedia.org/print.php?id=6754]

Wij zijn en blijven Nederlanders, Engelsen, Duitsers, Fransen etc. en moeten nooit of te nimmer een EU superstaat accepteren waarvan alleen de oorlogshetzers en hun media propagandisten zullen en willen profiteren. En zover als ik kan het beoordelen, gebaseerd op levenslange ervaring en alles wat iedereen zelf ook kan zien, hebben wij die woekeraars met hun onbeschofte zelfverrijking ten koste van ons mensen en de door hen in te voeren slavernij absoluut niet nodig. In elk land van de EU moet er tegen deze verraders van de mensheid worden opgetreden.

WANT ALS MEN VANDAAG NIET VECHT IS HET MORGEN TE LAAT.

Veel van deze figuren noemen zich dan wel 'christenen' maar ik heb zelden in mijn leven iets meer onchristelijks, verlogens en onmenselijks gezien als Jan Peter Balkenende, zijn misdadige consorten en hun managers. Het zijn ziekmakende parasieten. Ze helen en stelen van ons en denken boven de wetten te staan waaraan ze ons houden: wetten die ze tégen ons gebruiken om ons eronder te houden maar die oorspronkelijk bedoeld waren om ons tegen hen te beschermen.

Soortgelijke creaturen als Donner of Hirsch Ballin zijn een gevaar voor de mensheid en de rechtvaardigheid: hun wandaden hebben absoluut niets met eerlijkheid en recht te maken en ook al deze rechtsverkrachters in de hele staande en zittende magistratuur zijn uitermate strafbaar. Zelfs het heulende dagblad Trouw schreef er even over in een item dat weer supersnel door de laffe media collaborateurs van hun web site werd gehaald en verdween, maar werd bewaard: "Rechtspraak: 'Betonrot' door Terreurwetten?" - Url.:  http://tinyurl.com/c5jln

Want dagelijks kan iedereen die dat wil het vol verbijstering zien: de wandaden die deze zieke marionetten in de media en misdadigers zoals Balkendende en zijn laffe consorten voor hun oorlogsmisdadige meesters in Nederland en de rest van Europa uithalen en waarvan U en ik het slachtoffer zijn. Wandaden die elke fatsoensnorm tarten: met massamoord, martelingen en doodslag. Voor de roofmoordenaars geldt: de een z'n dood is de ander z'n brood. En iedereen die niet wil heulen met de beulen is het slachtoffer.

APARTHEID IN NEDERLAND

We kunnen zondermeer als we het huidige Nederland bekijken het volgende vaststellen, want daar zijn deze creaturen volledig schuldig aan met hun leugens en bedrog: Ze hebben ons indertijd één groot Europa voorgelogen en beloofd, een Europa waarin we zelfs zonder paspoort in volledige vrijheid overal naar toe zouden kunnen reizen.

De werkelijkheid? U en ik, en iedereen die in Nederland woont, kan wettelijk gezien sedert 1 Jan. 2006 geen stap meer buiten de deur zetten van het eigen huis in de eigen straat zonder een geldig identiteitsbewijs op zak te hebben en te kunnen laten zien aan de lokale ordebewakers. Alle mensen die dat niet konden zijn al tot 50 Euro boete veroordeeld. Dat is toch te gek voor woorden? Waarom pakken we de smeerlappen die ons dit flikken niet op? Omdat de door ons betaalde en bewapende figuren nog even de orders van de misdadigers uitvoeren. Maar niet lang meer denk ik: die zien heus ook wel wie er eerlijk en wie er een boef is. [ http://www.indymedia.org.uk/en/2005/09/323866.html]

We hebben dus door de leugens van ondermeer deze Jan Peter Balkenende c.s. volledige Apartheidspolitiek in Nederland, en de achterbakse acties van deze moordende misdadigers eisen gewoonweg strafrechtelijke vervolging. De eerlijkheid en rechtvaardigheid gebiedt dit. Deze knecht Balkenende is te slecht voor woorden maar zal leren dat zijn slachtoffers, ook al zijn ze dood, nog steeds een stem hebben.

Balkenende en zijn medemisdadigers willen namelijk in opdracht van hun al even slechte bazen van Europe één groot slavenkamp maken, met zeer lage lonen, een werkeloosheid die de pan uitvliegt en een gekoeioneerde en rechteloze massa geconditioneerd werkvee. Eén groot kamp waarvan ze zelf profijt hopen te trekken, maar waarvan steeds meer mensen hopen dat ze er zelf in terecht gaan komen. Ze beseffen niet dat zij als zetbaasjes maar marionetten zijn die als 'Barbertjes' gehangen kunnen worden. Het is gewoonweg een kwestie van tijd.

NIET GEHOUDEN REFERENDA KUNNEN NIET WORDEN VERLOREN

Om te voorkomen dat er weer 'referenda' worden verloren worden er gewoonweg geen meer gehouden. U heeft echt en helemaal geen stem meer: de criminelen runnen de gevangenis. En de plannen werden verder uitgebroed in Berlijn waar de boeven - na elkaar op onze kosten bewierookt te hebben - ons in Europa opnieuw een soort 'verdrag' willen opleggen waardoor de laatste restjes mensenrechten volledig in het niet gaan verdwijnen. Nooit of te nimmer accepteren dus: ze liegen alsof het gedrukt staat en hebben enkel en alleen het eigen belang en dat van hun criminele bazen voor ogen.

DE ROOFMOORD DIE NU AAN DE GANG IS.

Wat we moeten doen en wat bijvoorbeeld in Frankrijk alweer wordt gedaan is tegen ze vechten. We moeten ons met hand en tand blijven verzetten tegen deze misdadigers die in tegenstelling tot U en ik wel het vermoorden en martelen van mensen en hele volken steunen en ons zelfs achterbaks en ongevraagd voor de kosten ervan laten opdraaien. En als het NIOD of soortgelijks het gaat onderzoeken is het te laat: ze moeten nú voor de balie en zo snel mogelijk. Ze maken nú de mannen, vrouwen en kinderen bij de honderdduizenden dood: niet straks.

En niemand - maar dan ook niemand van het misdadige personeel dat zich strijdkrachten, politietop of politici noemt zal de gerechtelijke strafdans ontspringen. Ook niet als ze zich in een of ander buitenland proberen te verstoppen: wij mensen zijn overal en hun slachtoffers ook. Ik heb ze op alle continenten gezien, en ze willen begrijpelijkerwijze wraak.

EN ELKE NAAM VAN DE ROOFMOORDENDE KLIEK STAAT IN ONS GEHEUGEN GEGRIFT, ZODAT DE STRAFRECHTELIJKE VERVOLGING NOG SLECHTS EEN KWESTIE VAN TIJD KAN ZIJN.

Want het zit er helemaal in: de bewapende mensen die nu nog tegen ons worden ingezet zulen zich tegen figuren als Balkenende en zijn kwaadaardige bazen gaan keren, en de wraak van de slachtoffers zal behoorlijk zijn. Of het nu om hun bewapende beveiligingsmensen gaat, een hark zwaaiende tuinman, een messen gebruikende kok of de chauffeur die 'n onverwachte zijweg inslaat: de moordenaars en hun zieke meelopers zoals Balkenende gaan de prijs betalen die ze verschuldigd zijn. En de mensen binnen de geheime diensten die hun gezonde verstand dikwijls niet meer kunnen gebruiken zullen ook eraan gaan als ze niet meewerken met de mensheid.

1 OP DE 2 MANNEN EN 1 OP DE 3 VROUWEN STERFT AAN KANKER

Het zal een genoegen zijn de eerlijke strafprocessen te verslaan tegen alle landverraders die de Bijltjesdag misschien overleven maar die nu van ons land het fascistische afvoerputje van Europe habben gemaakt. Slavendrijverij en vervuiling ook van Europa waar door de maximalisering van de winsten voor de oorlogshetzende industriemanagers en hun banken nu één op de twee mannen en een op de drie vrouwen aan kanker sterft.

De moordenaars hebben de ziekenzorg overgenomen en trekken zich niets aan van de status van artsen of de gezondheid van de mensen. Ziek is overigens goed: dan kopen ze hun geneesmiddelen tegen woekerprijzen en maken de moordenaars winst. Dus maak je mensen ziek en verdien je zwaar...

ZALM EN DE VVD: 'VERENIGING VAN DIEVEN'

Want door het misdadige wanbeleid - en volgens de vrijwel zeker ook nog 'opgeleukte' cijfers van het Centrale Bureau voor Statistiek (CBS) - ligt nu 61% van de mensen in Nederland wakker omdat ze de waanzinnige prijzen van de woekeraars na de Euro-zwendel amper nog kunnen betalen. De invoering van de Euro was een ramp waar alleen de banken en de meelopers beter van zijn geworden. Vraag de mensen in uw omgeving: de meesten zijn vertwijfeld over de duurte. Ook dat moet gewroken worden waarbij hopelijk vreselijke figuren als Zalm, Hoogervorst etc. hun verdiende loon zullen krijgen. Dat onmenselijke verschrikkingen als Zalm en zijn VVD, de 'Vereniging Van Dieven' nu nog profijt kunnen trekken van hun zwendel is een pure schande die ze hopelijk heel snel en heel lang gaat opbreken.

Balkenende en zijn medemisdadigers zijn er schuldig aan dat in dit land bijna zeshonderduizenden (600.000) kinderen met honger naar beroerde scholen gaan, waar het onrwijs op een ding gericht is: algehele verdomming.(zie PABO).

Als correspondent komende vanuit het buitenland ben ik me kapot geschrokken van de welig tierende corruptie, en de woekerende leugens die hier met de ziekelijke hulp van de media propagandisten in stand worden gehouden.

IEDEREEN DIE MOMENTEEL IN DE MEDIA VERSCHIJNT EN NIETS ZEGT OVER HET FEIT DAT HET BEWIND VAN BALKENENDE C.S. ONS MEDESCHULDIG HEEFT GEMAAKT AAN - OM MAAR WAT TE NEMEN: DE SLACHTING VAN ZO'N MILJOEN IRAKEZEN - IS MEDESCHULDIG. WIJ ZIJN DOOR HEN MEDESCHULDIG GEMAAKT AAN VOLKERENMOORD!

Iedereen, van de uitermate laffe propaganda proleten die ons dagelijks via de NOS en commerciele kanalen beliegen en bedriegen - tot de leugenachtige personeelsleden die zeggen 'n 'regering' te hebben gevormd: ieder van deze figuren is medeschuldig aan moord.

Kijk naar Irak of Afghanistan: wij allemaal zijn nu medeschuldig aan veelvoudige moord op ongekend grote schaal door criminele christenen zoals Jan Peter Balkenende. Begrijpt U nu waarom deze figuur Balkenende en zijn medeplichtigen zo snel mogelijk strafrechtelijk vervolgd moet worden door eerlijke rechters?

Of bent U door hun propaganda nog steeds van mening dat verwerpelijke creaturen zoals Balkenende en zijn soortgenoten het recht hebben U, uw familie vrienden en kennissen te martelen en zonder enige vorm van proces te vermoorden?

Stemmen heeft geen zin omdat zij de resultaten bepalen, maar mijns inziens is elk ander middel geoorloofd. Want 'zij' gebruiken het allemaal om anderen uit te roeien en U eronder te krijgen.

PLEEG VERZET EN DOE ER WAT AAN, VECHT TERUG, WANT ZE MAKEN ALLES EN IEDEREEN KAPOT OM HUN EIGEN DOEL TE BEREIKEN.

Jan Peter Balkenende's wandaden zijn een voortdurende schending van ons, de mensheid, en van alles wat vroeger fatsoen en recht was.

Hij moet zo snel mogelijk worden gestopt en na een fair proces worden berecht.

Want wat hij al jaren doet heeft niets meer met rechtvaardigheid te maken.

Balkenende is volgens elke wettelijke en fatsoensnorm een landsverrader.

Hij en zijn soort moet zo snel mogelijk strafrechtelijk worden gestopt.


Henk Ruyssenaars - Correspondent -  http://tinyurl.com/32g8mh


BUITENHOF PROPAGANDA UITZENDINGEN - Url.:  http://www.vpro.nl/programma/buitenhof/afleveringen/34258799/

TIMMERMANS DIE ZICHZELF OOK HEEFT VERKOCHT - Url.:  http://images.google.com/search?hl=en&lr=&ie=ISO-8859-1&q=Timmermans+%2BJSF&btnG=Search

GOOGLE SELECTIE SITUATIE EN DODEN IN IRAQ - Url.:  http://news.google.com/news?hl=en&ned=us&q=Iraq

FOREIGN PRESS FOUNDATION
 http://tinyurl.com/gpr4j
The Netherlands
 fpf@chello.nl

-0-



















































- E-Mail: fpf@chello.nl Website: http://tinyurl.com/gpr4j
 

Lees meer over: anti-fascisme / racisme globalisering vrijheid, repressie & mensenrechten

aanvullingen
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.