Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
opgelost 
Anne - 02.07.2007 08:36

Dan lost dat probleem zich dus vanzelf op!
'nomaden' 
r. - 01.07.2007 09:43

@Danny: over de term 'nomaden' valt te twisten, met name omdat er ook personen verblijven in tenten die onlangs zijn neergestreken. Suggestie voor een ander woord?

Dat de 'NS' er een baggerdepot wenst aan te leggen klopt niet. Op de eerste plaats omdat het niet de NS maar de Grondbank is die een baggerdepot wil aanleggen, die huurt een ander deel van het terrein voor 5 jaar van NS Vastgoed. Op de tweede plaats omdat op het stukje groengebied waar de nomaden thans verblijven en voor woensdag weg moeten géén baggerdepot komt. Lees het bovenstaande bericht er maar eens op na.
Nomaden? 
Danny - 30.06.2007 18:37

Dit is voor de Ruispagina maar is de term Nomaden wel van toepassing als je er al 17 jaar zit.
Hoorde trouwens dat de NS er een baggerdepot zou willen maken
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.