english
nederlands
Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> contact > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Zoek

 
Alle Woorden
Elk Woord
Bevat Media:
Alleen beelden
Alleen video
Alleen audio

Dossiers
Agenda
CHAT!
LINKS

European NewsReal

MDI klaagt Indymedia.nl aan
Rechtszaak Deutsche Bahn tegen Indymedia.nl
Onderwerpen
anti-fascisme / racisme
europa
feminisme
gentechnologie
globalisering
kunst, cultuur en muziek
media
militarisme
natuur, dier en mens
oranje
vrijheid, repressie & mensenrechten
wereldcrisis
wonen/kraken
zonder rubriek
Events
G8
Oaxaca
Schinveld
Schoonmakers-Campagne
Hulp
Hulp en tips voor beginners
Een korte inleiding over Indymedia NL
De spelregels van Indymedia NL
Hoe mee te doen?
Doneer
Steun Indymedia NL financieel!
Rechtszaken kosten veel geld, we kunnen elke (euro)cent gebruiken!

Je kunt ook geld overmaken naar bankrekening 94.32.153 tnv Stichting Vrienden van Indymedia (IBAN: NL41 PSTB 0009 4321 53).
Indymedia Netwerk

www.indymedia.org

Projects
print
radio
satellite tv
video

Africa
ambazonia
canarias
estrecho / madiaq
kenya
nigeria
south africa

Canada
hamilton
london, ontario
maritimes
montreal
ontario
ottawa
quebec
thunder bay
vancouver
victoria
windsor
winnipeg

East Asia
burma
jakarta
japan
manila
qc

Europe
alacant
andorra
antwerpen
armenia
athens
austria
barcelona
belarus
belgium
belgrade
bristol
bulgaria
croatia
cyprus
estrecho / madiaq
euskal herria
galiza
germany
grenoble
hungary
ireland
istanbul
italy
la plana
liege
lille
madrid
malta
marseille
nantes
netherlands
nice
norway
oost-vlaanderen
paris/île-de-france
poland
portugal
romania
russia
scotland
sverige
switzerland
thessaloniki
toulouse
ukraine
united kingdom
valencia
west vlaanderen

Latin America
argentina
bolivia
brasil
chiapas
chile
chile sur
colombia
ecuador
mexico
peru
puerto rico
qollasuyu
rosario
santiago
tijuana
uruguay
valparaiso

Oceania
adelaide
aotearoa
brisbane
burma
darwin
jakarta
manila
melbourne
oceania
perth
qc
sydney

South Asia
india
mumbai

United States
arizona
arkansas
atlanta
austin
baltimore
big muddy
binghamton
boston
buffalo
charlottesville
chicago
cleveland
colorado
columbus
danbury, ct
dc
hampton roads, va
hawaii
houston
hudson mohawk
idaho
ithaca
kansas city
la
madison
maine
miami
michigan
milwaukee
minneapolis/st. paul
new hampshire
new jersey
new mexico
new orleans
north carolina
north texas
nyc
oklahoma
omaha
philadelphia
pittsburgh
portland
richmond
rochester
rogue valley
saint louis
san diego
san francisco
san francisco bay area
santa barbara
santa cruz, ca
seattle
tallahassee-red hills
tampa bay
tennessee
united states
urbana-champaign
utah
vermont
western mass
worcester

West Asia
armenia
beirut
israel
palestine

Topics
biotech

Process
discussion
fbi/legal updates
indymedia faq
mailing lists
process & imc docs
tech
volunteer
Credits
Deze site is geproduceerd door vrijwilligers met free software waar mogelijk.

De software die we gebruiken is beschikbaar op: mir.indymedia.de
een alternatief is te vinden op: active.org.au/doc

Dank aan indymedia.de en mir-coders voor het creëren en delen van mir!

Contact:
info @ indymedia.nl
Nederland: de Grondwet, de illegale oorlogen en de kosten
Henk Ruyssenaars - Journalist/correspondent - 30.06.2007 10:16

Volgens alle internationale - ook door Nederland ondertekende verdragen en conventies - zijn de invasies van Irak en Afghanistan en de vijandelijkheden in die landen wettelijk NIET juist. Het is allemaal gebaseerd op media-leugens en bedrog. Ook de ongevraagde miljarden aan belastinggeld die het kost.

NEDERLAND: DE GRONDWET, DE ILLEGALE OORLOGEN EN DE KOSTEN

door Henk Ruyssenaars - Journalist/correspondent

FPF - Update 30 Juni 2007 - Laten we 't gewoon zeggen zoals het is: ook de Nederlandse Grondwet en bijvoorbeeld de Folterwet wordt door ons politieke personeel permanent met voeten getreden. Die zouden eigenlijk ons moeten vertegenwoordigen maar maken ons dus medeschuldig. En i.p.v. deze bende schurken wegens hun bewezen criminele gedrag in het gevang te slingeren betalen we ze daar ook nog voor? Het is de wereld op z'n kop.

Eerlijk gezegd kan men er als zinnig mens niet bij als figuren zoals Balkenende, Bos, Kamp, Zalm, Melkert, Kok, Verhagen, die Middeleeuwse troelaas met hun z.g. SHELL-monarchie en al die andere laffe meelopers nog steeds vrij rondlopen en ook nog belangrijk denken te kunnen doen van onze centen. Die hadden volgens de letter der wet allemaal al lang gevangen moeten zitten. Met dagelijks wat uurtjes aan de schandpaal op de Dam ofzo. Al heel lang en levenslang!

De Nederlandse Grondwet [zie onder*] - die door het perfide personeel vrijwel altijd wordt misbruikt - zegt het heel duidelijk in Artikel 96: Zonder oorlogsverklaring en een uitvoerig parlementair debat hierover kan er GEEN oorlog worden gevoerd. Die beslissing moet door het parlement - dat ons theoretisch eigenlijk zou moeten vertegenwoordigen - worden genomen. En iedereen weet het: Er was absoluut geen oorlogsverklaring, geen dreiging - uitgezonderd de volledig gelogen dreigingen - en Nederland werd niet aangevallen. Iedereen die geïnteresseerd is weet ook dat de 9/11 catastrophe het propagandawerk van de VS junta c.s. was.* En dan wordt er door Balkenende en Kamp en soortgenoten in de Kamer gewoonweg beweerd dat ''alles geheim moet worden gehouden"? En dat een debat niet mogelijk is? Het personeel staat alweer te liegen alsof het gedrukt staat.

Dat liegen is gewoon weer zoals altijd om hun permanente leugens te verdoezelen over alle - voor ons die ze betalen - geheim gehouden afspraken die er achter onze rug om zijn gemaakt. Deals met de Verenigde [en volledig totalitaire] Staten, Groot-Brittanië en de kernmacht VS/Israël die niemand ooit zou durven aan te vallen, maar die ook met ons belastinggeld 'beschermd' moet worden? Te leugenachtig en misdadig voor woorden!

ILLEGAAL EN IN OORLOGSTIJD: WAPENS VOOR ISRAËL VIA NEDERLAND

En daarom vlogen we zeker alweer en zelfs volledig illegaal in oorlogstijd en verboden wapens van de VS junta's wapenfabrieken naar Israel?* Die enorme ellende en verwoestingen aanrichten in Libanon, en er minstens tweeduizend mensen doodmaakten waarvoor wij ook verantwoordelijk zijn? Plus daarbij dan nog 's de verschrikkelijke laffe gedragingen van de NAVO die mede door VS-slaaf Jaap de Hoop Scheffer een bloedige VS junta oorlogsmachine van huurlingen geworden is? Ergens zijn de menselijke stoppen doorgeslagen bij die creaturen.

En zonder dat ons iets gevraagd is, is alweer ons miljardendeel aan de misdaden stiekum betaald met ons belastinggeld? Hoe durven die misdadigers zoiets te doen! En dat zonder enige rekenschap af te leggen voor hun oorlogsmisdaden. Ze hebben zelfs het gore lef en zetten het wapentransport in oorlogstijd op schrift aan Kamerlid Karimi.* Onmenselijk en onbeschoft, geen fatsoen, mededogen, moreel noch moraal. En dat moet ons personeel zijn? Wég met die misselijkmakende handel!

'DEFENSIEBEGROTING' - TOT 2012 - JAARLIJKS RUIM 7 MILJARD EURO. PLUS?

En met hoeveel miljarden 'Euris' van ons belastinggeld financiert het personeel dan wel - zonder ons te vragen of er zelfs maar over te willen debatteren - deze volgens internationaal recht strafbare geweldspleging en krijgshandelingen die volgens de letter der wet oorlogsmisdaden zijn? Zoals Kok c.s. al gedeeltelijk aan den lijve moest ondervinden?* Nou, begin Mei 2007 hield ons personeel - dat zich de 'ambtelijke leiding' noemt van het oorlogsdepartement - 'crisisberaad' over het door ons niet goedgekeurde besteden van onze miljarden aan Euro's in het Bilderberg hotel in Oisterwijk. Er waren geen normale mensen noch hermelijnvlooien van de pers bij. Het industrie orgaan 'Algemeen Nederlands Propagandabureau' (ANP) van de multinational Fentener van Vlissingen liet een oekaze uitgaan.

Maar, deze z.g. 'ambtenaren' - die zich net als 90% van de mediafiguren tégen de belastingbetalers die ze moeten dienen, hun bazen, hebben gekeerd - kwamen tot de conclusie dat er op de uit de belastingpot gefinancierde en grotendeels onbekende en ongewilde z.g. 'Defensiebegroting' tot 2012 - jaarlijks ruim 7 miljard euro - een gat gaapt van zo'n miljard. Niet alleen de waanzinnige lonen en 'gouden handdrukken' van deze gekken, maar ook die Defensiebegroting moeten we dus betalen! En omdat we niet gehoord worden en de media papegaaien er bijna niks over zeggen of schrijven - kunnen we er weinig aan doen en betalen we dus ongewild in Nederland momenteel de hoogste belastingen ter wereld. Samen met Zweden dat ook verder aan het verloederen is nu het ook door de oorlogshetzers wordt gerund.* Maar in sommige andere landen - zoals in in Frankrijk vechten ze goed terug - daar vragen ze zich echt af of we allemaal 'meelzakken' zijn...*

Waarom hebben we in Nederland - om maar 's voor de eigen deur te beginnen - dit personeel niet al lang geleden aangeklaagd en strafrechtelijk vervolgd? Iedereen die een brood jat wordt opgepakt als dat kan, maar desondanks lopen deze creaturen die massamoord en martelingen openlijk met ons belastinggeld steunen nog vrij rond. En in de meeste getroffen landen is het geen haar beter en ook nooit beter geworden: de multinationale zakenwereld via de banken zwaait de woeker-scepter, en wee je gebeente als je niet meeheult met de beulen! Dan ga je eraan, sociaal of helemaal.

TROUW ZWEREN EN DAN LAK HEBBEN AAN DE GRONDWET?

De beulen, dat zijn de mensachtigen* onder de politici die elke dag opnieuw bewijzen dat ze personeelsleden zijn die volledig lak hebben aan de Grondwet waar ze trouw aan hebben gezworen. Die de mensenrechten volledig hebben ingeleverd - en dat includeert ook die van ons, die ze geacht worden te vertegenwoordigen - en die slaafs uitvoeren wat ze wordt opgedragen. het zijn opportunistische, kwaadaardige en gewetenloze zombies. Ze doen het gewoon om de poen en een beetje power over de mensen die nota bene hun - veel te hoge - loon betalen. Hebben die psychopaten dan absoluut geen fatsoen of geweten? Ons personeel en het moordende bedrijfsleven zal toch echt verantwoording moeten afleggen over alle wandaden, en die 'Bijltjesdag' zal niet lang op zich laten wachten. Het gebrek aan lantaarnpalen dat daar mogelijk door ontstaat, daar heb ik alle begrip voor, alhoewel de doodstraf verwerpelijk is.*

Maar, laten we het even gemakkelijk houden: als ik in Zuid Amerika, Scandinavië, Rusland, Azië, Zuid-Afrika of Australië iemand vernaggel, dan wordt er doorgaans meteen gezegd dat 'de Hollanders' een zooitje vernaggelaars zijn. Overal generaliseren de mensen, en worden we op het gedrag van onze 'voorgangers' beoordeeld. Op dit moment is het internationaal en logisch gezien zo dat 'de Hollanders' volledig meedoen met de volgens internationale wetten illegale oorlogen van de VS/GB junta's oorlogsmachine. Dat heeft die ramp op twee benen Balkenende luidkeels verkondigd.* En de mensen die allemaal in Nederland protesteren hoort men amper. Protesten tegen de massamoord of het wanbeleid van de managers via het personeel zijn "Verboten" door de bezetters: de uitvoerende macht die in handen is van de voor winst moordende multinationals. Kijk maar 's hoeveel processen wegens moord en vervuiling SHELL globaal heeft lopen. [ http://forpressfound.blogspot.com/2006/05/torture-royal-shell-keeps-drilling-and.html]

Het logische gevolg daarvan is dat de wereld veel kleiner is geworden door de misdaden van ons personeel dat zich aan God noch gebod blijkt te houden, en dat al deze miljarden mensen tegen ons in het harnas blijft jagen, terwijl we gedwongen worden de volkerenmoord op hen te betalen met onze belastingmiljarden. Wij zijn medeschuldig gemaakt en worden nu gezien als een belangrijk onderdeel van de volkerenmoord die zich voltrekt en waartegen al deze mensen volledig terecht protesteren. Al die mensen in het verzet doen hun wettelijke plicht en hebben groot gelijk: U en ik zouden toch ook onze familie en ons eigen land verdedigen tegen een vijandelijke invasie met troepen die al miljoenen mensen hebben doodgemaakt? Die probeer je toch te pakken voor dat ze jou pakken? Nou dan?

Maar dat wil dus zeggen dat iedereen die het mogelijk maakt, steunt en er niet tegen protesteert, medeplichtig is aan oorlogsmisdaden. Wie zwijgt stemt toe! Want er zijn volgens Unicef, het Internationale Rode Kruis en tellingen ter plaatse in Irak - van bijvoorbeeld ook amerikaanse universiteiten zoals Johns Hopkins University en gepubliceerd in The Lancet - miljoenen doden gevallen. Mede door onze steun en ons toedoen. Hoe heeft politiek Den Haag c.s. - ons personeel - dat kunnen doen? Wat zegt de grondwet in Nederland? Nou: volgens de Grondwet zijn ze illegaal bezig en dus oorlogsmisdadigers.

Goed beschouwd is het ook in Nederland heel gemakkelijk voor elke openbare aanklager die het ooit aan zou durven om ze te pakken. Maar nu houden ook die lafaards hun waffel en hebben liever een miljoen doden in 'Verweggistan' dan het risico hun inkomen te verliezen als ze eerlijk voor hun mening uitkomen. En de laffe media-proleten huilen met de wolven in het SHELL-Bos: propagandisten zoals Witteman, Fröhlich, Pauw, Trip en hoe die criminele propaganda creaturen zonder geweten allemaal ook mogen heten. Ze liegen stevig mee binnen het format van hun medialesje.*

"EN DAAROM MOET ALLES GEHEIM BLIJVEN"

Maar zo'n openbare aanklager zou zonder meer kunnen verwijzen naar het feit dat het politieke personeel - waarvan sommigen zich 'regering' of 'kabinet' noemen - onder druk van het bedrijfsleven waarvan ze nu deel uitmaken openlijk heeft verklaard de illegale oorlog te steunen, en dat ze verwijzen naar de Nederlandse Grondwet: daaruit blijkt dat het personeel onwettig bezig is. "En daarom moet alles geheim blijven" zei de uitermate kwalijke minister van oorlog Henk "Mein Kampf". (VVD - Vereniging Van Dieven). Gelogen en bedrogen dus weer, en de Kamer - dat waren ooit mensen bedoeld om ons te vertegenwoordigen, we betalen ze ervoor - reeg hem niet aan het parlementaire mes maar kletste verder over koetjes en kalfjes. Kijk maar wat er met kamerlid Frans Timmermans gebeurde die 'anti-JSF' was. Of: "Waarom moeten we meedoen aan die Amerikaanse 'kill and destroy' acties?" zoals kamerlid Koenders in een opweling van eerlijke verontwaardiging zei... Die nu via Buitenlandse Zaken 'ministertje' mag spelen en meedoet om de poet. Wat een stelletje laffe en gewetenloze landverraders!

Zelfs het hersenspoelende weekblad Elsevier, dat toch 'n doorgaans waarheidsvervalsend industrieblad is, schreef over deze minister van leugens en oorlog: ''dat Kamp boos was'' over de zeer terechte beschuldiging van SP-kamerlid Harry van Bommel dat "Henk Mein Kampf" en zijn collaborateurs ons allemaal in Nederland medeschuldig had gemaakt. Medeschuldig aan de oorlogsmisdaden door ons te betrekken in de 'vuile oorlogen' waaraan we ook nog gedwongen worden mee te betalen. Alsof het verraad van dit personeel al niet erg genoeg is.

'Kwade Hendrik' Kamp was volgens Elsevier: "woedend over de aantijging van Van Bommel: "Dit is onheus naar de Nederlandse krijgsmacht en naar het kabinet toe. U zou zich moeten schamen," zei Kamp vorig jaar Dinsdag 19 December tijdens het wekelijkse vragenuurtje tegen Van Bommel. Kamp's schaamteloze leugens waren op TV te zien, maar hij is juist een van de velen die zich niet alleen verschrikkelijk moeten schamen, maar waarvan gehoopt wordt dat ze door - en met nachtmerries - over hun oorlogscriminaliteit permanent wakker zullen blijven liggen.

Volgens de internationale wetgeving zijn hij en zijn vuile meelopers oorlogsmisdadigers - die nooit zelf zullen gaan vechten of hun kinderen sturen voor 'n 'rechtvaardige zaak' - en zullen ze zo snel mogelijk moeten worden gestopt en voor een eerlijke rechtbank moeten verschijnen. Er zijn trouwens nog eerlijke rechters en aanklagers, maar niemand hoort of ziet ze: ze zijn door alle met de beulen heulende media "dood" verklaard, en mogen nergens meer gehoord of gezien worden. En die sociale of echte dood heeft veel eerlijke mensen die wel nadenken getroffen. Overal. Kijk maar naar de eerlijke journalistiek in Nederland. Van die soort is weinig over.

Ook daaraan is deze personeelsgroep van oorlogsmisdadigers in Nederland medeschuldig: het monddood maken van de eigen bevolking die ze zouden moeten helpen. Nu 'helpen' ze de machthebbers met een zwijgplicht voor alle andersdenkenden.

Ze zullen - en daar kan men zeker van zijn - hun nachtmerries niet ontlopen, en een van hun nachtmerries is dat de mensen het gigantische en mediale bedrog gaan begrijpen. En dat geldt ook alle miljarden die ze ongevraagd uit de belastingpot halen.

Zij en hun collaborateurs zijn en blijven volgens alle wettelijke en fatsoensnormen roofmoordenaars.

En de propagandisten die het allemaal mogelijk maken?

Levenslang opzouten die leugenachtige beulsknechten!


HENK RUYSSENAARS


FPF - links:

* ELSEVIER OVER HENK MEIN KAMPF: ''KAMP BOOS OVER BESCHULDIGING VUILE OORLOG''- Url.:  http://www.elsevier.nl/nieuws/politiek/print/asp/artnr/131250/index.html

* WAPENS VIA SCHIPHOL IN OORLOGSTIJD NAAR ISRAËL - Dutch Airport illegal weapons transport center for Israel - Url.:  http://portland.indymedia.org/en/2006/08/344119.shtml

* WAAROM OORLOGSPROPAGANDISTEN WORDEN GEKIDNAPT EN GEDOOD - Engelstalig - Url.:  http://forpressfound.weblogs.cz/2007/06/28/bbc_why_war_propagandists_are_kidnapped_~2535725

* DE ANGST VAN DE FÜHRERS - The Fear of the Fuehrers - Url.:  http://www.freedomunderground.org/newsite/view.php?v=3&t=3&aid=14218

* HOEVEEL VAN ONZE ONGEVRAAGDE MILJARDEN BELASTINGGELD WORDEN AAN OORLOGSMISDADEN BESTEED DOOR ONS PERSONEEL? - NRC - Url.:  http://www.nrc.nl/binnenland/article719328.ece/De_krijgsmacht_eet_zichzelf_op

* NEDERLAND: ONDERSCHEIDINGEN VOOR OORLOGSMISDADIGERS? - Url.:  http://indymedia.nl/nl/2007/04/43685.shtml

* EEN HALFSLACHTIGE POGING VAN ZEMBLA EN DE NEDERLANDSE OORLOGSMISDADEN IN IRAK - Url.:  http://forpressfound.weblogs.cz/2007/02/12/nl_tv_zembla_betreft_de_uitzending_over_~1725066

* OVER DE OOK DOOR NEDERLAND GERATIFICEERDE 'FOLTERWET' - Url.:  http://images.google.com/search?hl=en&lr=&ie=ISO-8859-1&q=Folterwet&btnG=Search

* JOURNALISTIEK VERZET TEGEN DE IRAK OORLOG? - 17.02.2003 - De Tweede Kamer zal vandaag worden 'ingelicht' door het démissionaire kabinet, of men Nederland volledig als amerikaanse oorlogsbasis te schande gaat maken. - Url.:  http://prod.indymedia.nl/nl/2003/02/9492.shtml

* KOK EN ANDERE OORLOGSMISDADIGERS WEGENS SRBRENICA ETC. VOOR DE BALIE ONDERVRAAGD - Url.:  http://tinyurl.com/662pp

* EN AL DIE ILLEGALE TOESTANDEN BESTAAN DOOR DE KWAADAARDIGHEID VAN SOMMIGEN EN DE DOMHEID EN MENSONWAARDIGHEID VAN ONS SLAAFSE PERSONEEL. Dat de hun eerst betalende opdrachtgevers - wij de mensen - lafaardig heeft verraden voor een genetisch gemanipuleerd bord linzen en 30 zilverlingen. Dat kun je alleen maar doen als je als mens volledig geestelijk bent uitschakeld. Als je''mensachtig'' bent geworden. - Url.:  http://tinyurl.com/v49l3

* GRONDWET VOOR HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN - "Zoals deze laatstelijk is gewijzigd bij de Wet van 10 juli 1995, Stb. 401, 402, 403 en 404" - Url.:  http://utopia.knoware.nl/users/oterhaar/wetten/grondwet.htm

* DE AANSLAG VAN 9/11 MET DRIEDUIZEND DODEN EN TIENDUIZENDEN VERGIFTIGDEN WAS EEN INSIDE JOB VAN DE VS JUNTA - GOOGLE Selectie - Url.:  http://images.google.com/search?hl=en&lr=&ie=ISO-8859-1&q=%22Inside+job%22+%2B9%2F11

* ARGUSOOG: WAT HEBBEN 'ZE' MET DE MENSEN GEDAAN? - Url.:  http://argusoog.punt.nl/?id=364912&r=1&tbl_archief=&

* ZIJN NEDERLANDERS MEELZAKKEN? - Url.:  http://wvl.indymedia.org/news/2005/06/4436.php

* HENK R. OVER ZWEDEN - Url.:  http://images.google.com/search?hl=en&lr=&ie=ISO-8859-1&q=%22Henk+Ruyssenaars%22+%2BSweden

* PRESIDENTIËLE OORLOGSMISDADIGER CEAUCESCU EN EGA: DE WRAAK VAN DE MENSEN - Url.:  http://www.securitate.org/trial.htm

FOREIGN PRESS FOUNDATION
Editor: Henk Ruyssenaars
 http://tinyurl.com/2yxlyj
The Netherlands
 fpf@chello.nl

-0-














- E-Mail: fpf@chello.nl Website: http://tinyurl.com/2yxlyj
 

Lees meer over: G8 globalisering media vrijheid, repressie & mensenrechten

aanvullingen
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.