Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
gevangenis voorziening 
Vago - 04.07.2007 19:23

Kennelijk heeft alternatief Gelderland tegen die Marcel samen gewerkt met de vieze Politie/piw buiten de gevangenis om hem kapot te krijgen.
En dat voor een meningsverschil in de autonome kraakbeweging!!!!
Ze maakten van deze Marcel dus met zijn allen een psychopaat hetgeen zoals wij weten heeft geleid tot die vreselijke moord.
Beste mensen gebruik dus als je iemand niet meer mag niet gelijk alle mogelijke gore verzieningen tegen een individu die toch eigenlijk ook een goed links mens was.
Een individu waar jij of zij het niet meer mee eens is hoeft nog niet kapot of gek gemaakt te worden met alle mogelijke middelen.
Ik hoop alleen dat we van dit vreselijke voorval leren en ons een beetje inhouden tegen andere linkse mensen met een iets andere mening of gedrag.
Lok dus niet onnodig problemen uit met mensen omdat je het zo stoer vind dat je door mensen die niets met de kraakbeweging te maken hebben wordt ingelicht.
Die lichten ons alleen maar in om ons tegen elkaar uit te spelen, weet je nog?
Dat confronterende moet je dus helemaal niet doen; Je moet andere linkse mensen in hun waarde laten en zeker gewoon sociaal economisch laten participeren.


E-Mail: Vago@hotmail.com
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.