Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
allemaal geen stijl 
gil - 11.07.2007 12:13

De poster blijkt een van de redacteuren van het pubertelegraafblog Geenstijl te zijn, waarvoor in de reactie eronder weer reclame wordt gemaakt. Erg leuk dus dat een 'journalist' van geenstijl last krijgt van de politie en zich niet weg laat sturen, maar verder een beetje helemaal geen nieuws en interessant is dat geenstijl altijd alles dat actievoert af loopt te zijken (nou ja, dat proberen ze). Kort gezegd vindt gs een politiestaat prachtig, zolang ze er zelf maar geen last van hebben...
identificatieplicht 
x - 15.08.2007 11:46

"Denk er wel om dat ook de burger tegenwoordig verplicht is zich te legitimeren. Vragen om een identificatie aan een agent lijdt er meestal ook toe dat die agent precies hetzelfde doet bij u. Het niet kunnen tonen van een legitimatiebewijs kost u mogelijk vijftig euro boete en geeft een agent eventueel de mogelijkheid u aan te houden."

Is het niet zo dat de agent hier een reden voor dient te hebben?
Brussen ex-Geenstijl 
DC - 11.07.2007 14:42

Bert Brussen was bekend op Geenstijl als Lucasdelinkselul maar is daar al enige tijd weg. Zoals ook vermeld op  http://www.bbrussen.nl/about/

Of hier sprake is van reclame is niet duidelijk de "reaguurder" (om het maar in geenstijl lingo te zeggen) kan een andere persoon zijn, of dat zo is kan de redactie wellicht middels een IP check vaststellen.

Wel opvallend is dat de politievoorlichter die de voicemail van Geenstijl insprak het ook al had over "portretrecht en auteursrecht" en dit punt ook in het stukje van Brussen voorkomt.

Op het eerste gezicht zijn het geen slechte tips dus zie ik niet in waarom dit niet kan blijven staan (het is geen fascistische of onzinbijdrage en lijkt me ook door de schrijver zelf geschreven te zijn), aangezien in het eerste bericht geenstijl niet wordt aangeprezen.

Wel kunnen de reacties (inclusief deze) wellicht naar de ruispagina worden verplaatst, of zelfs verwijderd worden, naar gelang de redactie het goedschikt.
ik was het.... 
nn (werderom) - 11.07.2007 17:44

Ik heb die 1ste comment hierboven met linkje naar GS.tv gepost. Ik had eerst dat filmpje op gs.tv (GS & Indy zijn m'n 2 favoriete sites) zitten kijken en keek later weer op Indymedia.nl en zag toen dat artikeltje wat inhoudelijk goed was en vond de overeenkomst tussen beide wel grappig en nuttig, dus heb ik dat gepost. Als activist zijnde waren het herkenbare beelden voor mij...
Dussss: Bert Brussen heeft dat NIET zelf die GS.tv-link gepost!

Heb geen zin om m'n naam hier neer te kwakken, dus ik mail wel enkele Indymedia-redacteuren ter bevestiging van dit verhaal....

Met vriendelijke groet,

NN


> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.