Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
hey antifas aus deutschland 
minna - 18.07.2007 15:03

hey antifas aus deutschland,

ich schreib mal auf deutsch weil vielleicht habt ihr probleme mit englisch.
holland war zwar mal von deutschland besetzt, aber das heisst nicht dass berichte auf deutsch verstaendlich oder begruesst sind.

versuchts halt mit englisch, das wirkt auch einfach freundlicher.

NEDERLANDS en KORT: ik heb de duitse antifas verzoekt om in de toekomst tenminste in het engels te publiceren. omdat het gewoon aardig is en je niet moet denken dat hier iedereen duits begreipt.

groetjes minnaminna
Internationaal? 
NN - 18.07.2007 14:33

Ik vroeg me af, hoe internationaal dit is. Ik wil niet al teveel generaliseren, maar zoals blijkt maar weer hoe het in Duitsland word geregeld onder de noemer "internationaal", alles in het Duits!

Ik put uit ervaring van de G8, De mobilisatie van de G8, het Actiekamp Campinski en vele anderen....

Daarbij lekker op tijd....
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.