Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
excuus; reactie kan weg, hoort & staat onder  
MM - 26.07.2007 00:21

Per ongeluk reactie onder dit stuk geplaatst. Hoort echter onder het andere stuk over Oaxaca vrije radio en heb het daar dan ook net geplaatst. Bovenstaande reactie kan dus -evenals deze- in het geheel weg aub!
OSAG update Nancy: websites hacked 
MM - 26.07.2007 00:09

"The government of Oaxaca is apparently trying to disrupt the alternative media, which includes Radio Planton, and the Oaxaca blog-websites like Olor de mi tierra. The websites have been hacked, according to reports received from civil organizations." (Nancy Davies, OaxacaStudyActionGroup)
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.