Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Farid Bamouhammad 
millen - 26.07.2007 10:14

Iets meer info over het verleden van deze persoon?

Ik denk hem alleen als iemand die vuurwapen gevaarlijk is, familieleden gijzelde tijdens zijn arrestatie, pleger overvallen met geweld, moord met uitlokking en een poging doodslag.

Als dit zijn veroordeling is dan snap ik de solidariteit niet helemaal.
Als er anderen dingen te melden zijn dan lees ik dit graag.




E-Mail: millenwize@gmail.com
dit is nou echt een gek 
Hobby psychopatholoog - 25.07.2007 23:03

Hierboven is een bijdrage door een man uit blijkbaar extreem rechtse hoek geplaatst, dit is de tweede die ik tegen kom (ook al bij het nieuws over de moord op een anti kernenergiecactivist door duidelijk dezelfde man).

Beide "aanvullingen" laten zien dat hij moord wel wat vindt, zijn deze uitspraken in zoverre strafbaar? Gezien het vlekkeloze Nederlands mag men vermoeden dat hij is niet dom is, ik gok op een Vlaming die ofwel vaak in Nederland is of hier woont. Omdat hij geen domme indruk maakt is het vermoeden te rechtvaardigen dat hij aan een of meerdere stoornissen lijdt, hij maakt een erg passief agressieve indruk (blank, tussen de 25 en 33, bindingsangst, impotent, onvermogen emoties te uiten anders dan destructieve ontladingen van woede).

Wellicht handig om een eventueel IP adres alvast aan de bevoegde instanties ter beschikking te stellen, de AFA bij voorbeeld.

Wat een lul.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.