Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
vroeger.. 
... - 06.08.2007 00:00

In mijn tijd bezigden we nog enigzins beschaafd taalgebruik en waren woorden als 'paardenlul' toch echt wel taboe (ik hoef niemand te herinneren aan de seksismediskussies toch?).
Desalniettemin veel sterkte gewenst aan allen die op dit moment zonder ooit een advocaat of een rechter te hebben gezien opgesloten in de gevangenis zitten, en dan doel ik ook op de honderden zo niet duizenden die al maanden vastzitten en die geen achterban hebben die dagelijks komt zwaaien.
niet zeuren 
ikke - 12.11.2007 10:41

niet zeuren de politie heeft altijd gelijk
Kllothommels 
NN - 05.08.2007 22:37

Poeh, het lijkt wel of al die eikels van paardelul nerveus worden van elke avond een lawaaidemo. Gek toch, als ze een niewue aanpak bedenken om NN'ers standaard in vreemdelingenbewaring te gooien, wat totaal ongrondwettelijk is!
Door met het lawaai en de solidariteit!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.