english
nederlands
Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> contact > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Zoek

 
Alle Woorden
Elk Woord
Bevat Media:
Alleen beelden
Alleen video
Alleen audio

Dossiers
Agenda
CHAT!
LINKS

European NewsReal

MDI klaagt Indymedia.nl aan
Rechtszaak Deutsche Bahn tegen Indymedia.nl
Onderwerpen
anti-fascisme / racisme
europa
feminisme
gentechnologie
globalisering
kunst, cultuur en muziek
media
militarisme
natuur, dier en mens
oranje
vrijheid, repressie & mensenrechten
wereldcrisis
wonen/kraken
zonder rubriek
Events
G8
Oaxaca
Schinveld
Schoonmakers-Campagne
Hulp
Hulp en tips voor beginners
Een korte inleiding over Indymedia NL
De spelregels van Indymedia NL
Hoe mee te doen?
Doneer
Steun Indymedia NL financieel!
Rechtszaken kosten veel geld, we kunnen elke (euro)cent gebruiken!

Je kunt ook geld overmaken naar bankrekening 94.32.153 tnv Stichting Vrienden van Indymedia (IBAN: NL41 PSTB 0009 4321 53).
Indymedia Netwerk

www.indymedia.org

Projects
print
radio
satellite tv
video

Africa
ambazonia
canarias
estrecho / madiaq
kenya
nigeria
south africa

Canada
hamilton
london, ontario
maritimes
montreal
ontario
ottawa
quebec
thunder bay
vancouver
victoria
windsor
winnipeg

East Asia
burma
jakarta
japan
manila
qc

Europe
alacant
andorra
antwerpen
armenia
athens
austria
barcelona
belarus
belgium
belgrade
bristol
bulgaria
croatia
cyprus
estrecho / madiaq
euskal herria
galiza
germany
grenoble
hungary
ireland
istanbul
italy
la plana
liege
lille
madrid
malta
marseille
nantes
netherlands
nice
norway
oost-vlaanderen
paris/île-de-france
poland
portugal
romania
russia
scotland
sverige
switzerland
thessaloniki
toulouse
ukraine
united kingdom
valencia
west vlaanderen

Latin America
argentina
bolivia
brasil
chiapas
chile
chile sur
colombia
ecuador
mexico
peru
puerto rico
qollasuyu
rosario
santiago
tijuana
uruguay
valparaiso

Oceania
adelaide
aotearoa
brisbane
burma
darwin
jakarta
manila
melbourne
oceania
perth
qc
sydney

South Asia
india
mumbai

United States
arizona
arkansas
atlanta
austin
baltimore
big muddy
binghamton
boston
buffalo
charlottesville
chicago
cleveland
colorado
columbus
danbury, ct
dc
hampton roads, va
hawaii
houston
hudson mohawk
idaho
ithaca
kansas city
la
madison
maine
miami
michigan
milwaukee
minneapolis/st. paul
new hampshire
new jersey
new mexico
new orleans
north carolina
north texas
nyc
oklahoma
omaha
philadelphia
pittsburgh
portland
richmond
rochester
rogue valley
saint louis
san diego
san francisco
san francisco bay area
santa barbara
santa cruz, ca
seattle
tallahassee-red hills
tampa bay
tennessee
united states
urbana-champaign
utah
vermont
western mass
worcester

West Asia
armenia
beirut
israel
palestine

Topics
biotech

Process
discussion
fbi/legal updates
indymedia faq
mailing lists
process & imc docs
tech
volunteer
Credits
Deze site is geproduceerd door vrijwilligers met free software waar mogelijk.

De software die we gebruiken is beschikbaar op: mir.indymedia.de
een alternatief is te vinden op: active.org.au/doc

Dank aan indymedia.de en mir-coders voor het creëren en delen van mir!

Contact:
info @ indymedia.nl
Cyberoorlog: Strippers censureren Internet
Henk Ruyssenaars - Internet journalist - 22.08.2007 11:32

Voor het 'neutraliseren' van critici in het buitenland hebben drie amerikaanse universiteiten - Cornell, de universiteiten van Pittsburgh en Utah - in samenwerking met de CIA en Gestapo-chef Michael Chertoff - 'n speciaal computerprogramma ontwikkeld om 'dissidenten' te volgen, zoals de 'International Herald Tribune' schreef.*

Beste redactie van Indymedia-nl: Kan dit bericht blijven staan? En wilt U ervoor zorgen dat alle informatie niet meteen 'verdwijnen' naar de 'ruispagina' of naar de 'oude' artikelen?

Het heeft namelijk betrekking op het gebruik en het toenemende censureren van 't Internet en Indymedia door veel mensen, en ook door U.

Bij voorbaat dank,

Henk R.


WAT HET OOG NIET ZIET, WAT 'T HART NIET DEERT?

door Henk Ruyssenaars - Internet journalist

FPF - Amsterdam - 22 Augustus 2007 - Voor het 'neutraliseren' van critici in het buitenland hebben drie amerikaanse universiteiten - Cornell, de University of Pittsburgh en de University of Utah - in samenwerking met de CIA en Gestapo-chef Michael Chertoff 'n speciaal computerprogramma ontwikkeld om dissidenten te volgen, zoals de 'International Herald Tribune' schreef.*

De laatste paar maanden ben ik 3 (drie) verschillende blogs kwijtgeraakt, en heel veel artikelen waarin informatie werd gepubliceerd die blijkbaar niet in de globale propaganda-kraam past. De onafhankelijke Internet-informatie die wordt aangeboden moet weggecensureerd worden om te voorkomen dat de mensen zélf gaan denken i.p.v. zich te laten hersenspoelen. Uit alles bijkt dat het steeds erger wordt.

De mensachtige Chertoff is ook al zo'n kwade genius, die al in Maart vorig jaar (2006) in een bijna helemaal verzwegen toespraak in Washington over zijn ''Geheime electronische controle net'' - het 'Homeland Security Information Network (HSIN)' zei: "We beschikken nu al over een informatie-netwerk in 50 staten, 53 grote gebieden bij de belangrijke steden, lokale ambtenaren en ook mensen uit Engeland, Canada en Australië. Het verbindt zodoende (sorry voor de vertaling - HR) de 'Heimat Sicherheit' adviseurs, de zetels van de gouverneurs, en noodhulp-agentschappen over het hele land."*

Wat die laatsten bijvoorbeeld doen - of beter gezegd 'laten' in geval van echte nood - dat heeft iedereen tijdens de ramp met de orkaan Katrina in New Orleans kunnen zien. En wat Chertoff met z'n kwalijke kliek met alle info doet laat zich raden: hij beschermt ten koste van alles en iedereen zijn eigen groep en opdrachtgevers. Wij mensen moeten verdomd goed uitkijken voor deze psychopaten. En als het even kan dus nooit naar hun woorden luisteren of proberen te begrijpen wat ze zeggen, maar altijd en alleen maar kijken naar wat ze doen, en hebben gedaan.

Nu is er weer de zoveelste alarmbel in de (UPC) email gearriveerd: Richard Franklin, 'n Amerikaanse wetenschapper die ik al jaren ken en die een van de velen is die kwalijke zaken probeert recht te zetten o.a. in zijn Focus artikelen, merkt ook hoe de laatste maanden de webstrippers steeds actiever zijn geworden. De propaganda-oorlog woedt in alle hevigheid en op alle fronten, niet alleen in de VS, Engeland etc. maar al 'n hele tijd ook op de Nederlandstalige Internet sites. Franklin schreef nogal wat cynisch getinte stukken over de dood indertijd van de door de CIA opgeleidde Osama bin Laden - die voor de VS junta in Afghanistan tegen 'the commies' uit de Sovjet-Unie vocht - maar alle artikelen daarover, zo schrijft hij: 'have mysteriously vanished, at least according to Google.' Wég dus.

Natuurlijk hebben veel mensen overal en op alle continenten ook die informatie nog, maar het is symptomatisch voor wat er aan de hand is op het cyberfront op Internet. Het is eerlijk gezegd een keiharde oorlog, maar het is legaal verzet omdat de leugenaars niet mógen winnen. Want ook oorlogen beginnen altijd met leugens, en vooral de illegale activiteiten met propaganda. Zoals Hitler's propaganda-minister Joseph Goebbels al zei: "Hoe groter de leugen - zoals de 'inside job' 9/11 bijvoorbeeld - hoe eerder hij wordt geloofd." En sommigen doorzien de leugens wel, maar doen gewoon mee. Kijk maar naar 'ons' (overigens met de nu hoogste belastingen ter wereld betaalde) politieke personeel dat zich 'politici' noemt, de z.g 'hogere ambtenaren' en alle misselijkmakende media-creaturen, die allemaal uit domheid, lafheid en voor eigen gewin heulen met de beulen.

Zoals de NOS en 't andere media-gespuis, met propagandisten als Freriks en Witteman c.s. voorop. De feiten - voor de kijkers, luisteraars en lezers - zijn ook deze keer weer volledig het kind van de rekening, en wij mensen worden permanent door die media-creaturen voorgelogen. Overal, in alle media waar ze slinks en slaafs in mogen optreden. En zoals gebruikelijk worden de mensen die blijven beweren 'dat de keizer géén kleren aan heeft' en 'dat je dit niet met mensen mag doen', die klokkenluiders worden doodgezwegen. Massamoordenaars en woekeraars zijn 'bevrijders' en 'brengers van democratie' geworden, en die schandelijke volksverlakkerij moeten we ook nog 's zélf betalen. Terwijl de 'Wittemannen' niet alleen via de belastingen ons luister- en kijkgeld, maar ook nog 's vette honoraria van bijvoorbeeld de industrie en ministeries opstrijken. Dat 'bijklussen' kan toch niet waar zijn? - [ http://tinyurl.com/2pgpc6]

NVJ - JOURNALISTEN?

Maar de hersenspoeling en zakkenrollerij gaat ondertussen onverminderd door, en de Nederlandse z.g. 'Vereniging van Journalisten' (NVJ) heeft al jaren absoluut niets meer met journalistiek te maken. En al helemaal niet meer nadat ze jaren lang door voorzitter Ron Abram helemaal zijn afgericht. Abram ging trouwens - na zijn vijfde kolonne werk - terug naar Israël, waar hij ook woont. Anders zouden de NVJ-ers hun bek wel opentrekken, nu alle lijken op hun stoep liggen en men ze nog steeds en op elk moment op Internet kan zien. Ook de Middeleeuwse martelingen die Nederland - ondanks de geratificeerde Folterwet - goed blijkt te keuren en er niets over zegt.

Het is bijna niet te behappen, maar - ook Nederlandse - soldaten die door de propaganda niet beter weten, gaan als kanonnenvoer de oorlog en hun doodvonnis door radioactieve (DU) straling [ http://www.rense.com/general77/radiol.htm] of de kogel tegemoet. En dat voor de economische belangen van anderen? Zonder enige oorlogsverklaring of dreiging? En zonder enig debat in de Kamer, zoals de Grondwet dat vereist? Het is allemaal totaal illegaal, schandalig en ongrondwettelijk, maar de media liegen maar door. En Freriks via de NOS en soortgelijke NSB'ers, (Nederland Steunt Bush), berichten over het vertrek of de aankomst van de overlevenden zonder ook maar een kritisch woord of 'n behoorlijke vraag te stellen. Zelfs een debat over de ergste oorlogsmisdaden waar we medeschuldig aan worden gemaakt kan er niet af: ook niet in de - zoals wordt beweerd - parlementaire vertegenwoordiging, de Kamer of Senaat. Waar betalen we ons personeel eigenlijk voor? Die landverraders!

Maar ook de NVJ zwijgt dus, en steunt de oorlogshetzers. Ze gooien hun eigen redelijk kritische websites dicht - [ http://indymedia.nl/nl/2003/10/14794.shtml] - en zetten vroegere collegae in de mediale kou. Dat heet overigens: hij of zij is 'radioactief' in die kringen, zo werd me verteld. Maar wie van de collegae in de media reageerde er dan wél? Nou, 99% hield de bek dicht - ook al die verlogen huichelaars van het 'College van Hoofdredacteuren' - en zeiden 'dat het niet hun tafel was'. En dat zijn dan dezelfde figuren die je veertig jaar lang vriendelijk hebben gevraagd en betaald voor je onafhankelijke beoordelingen als correspondent in verschillende 'buitenlanden'? Die zeiden 'trots op je te zijn' omdat de BBC en CBS ook hadden gevraagd of je voor ze wilde werken? Stelletje...

Het is dus nu een globaal sterk groeiend en uitermate kwalijk verschijnsel geworden dat de meestal gratis gepubliceerde artikelen, de ingezonden mededelingen en teksten, foto's en videos die niet positief zijn t.o.v. de illegale oorlogen en invasies door illegale 'machthebbers' worden 'gestript' van Internet. Die 'andere' informatie mogen de mensen niet zien: de OW'ers maken via hun media-propagandisten wel uit wat ze moeten zien. Zij bepalen wat 'de werkelijkheid' is. De matrix voor de mensen. Alle kritiek moet worden weggehaald, want daarmee hopen de managers van de 'webstrippers' dat ook de mogelijkheid verdwijnt om mensen aan het denken te zetten. Wat hun ogen niet zien, zal hun hart niet deren, denken de censoren. En mensen die tegen de woekerzaken van de plutocraten en de oorlogen zijn, mensen die tóch alternative informatie proberen te publiceren, die moeten worden 'geneutraliseerd'. Hun websites gesloten en hun teksten vernietigd.

En wees er maar zeker van dat ook in Nederland, in dit door de vossen en hun meeheulende media redelijk rustig gehouden kippenhok, alles en iedereen van belang voor de oorlogswinsten en 'het beheersen van de meute', moet meehuilen met de wolven in het bos. Anders gaan ze eraan. De critici van het huidige en oneerlijke Balkenende-bewind worden op alle gebieden geneutraliseerd, 'kalltgestellt' door ze 'radioactief' te verklaren, en krijgen 'n beroepsverbod. Die mensen - hoe goed en eerlijk ze ook mogen zijn - die komen niet meer aan de bak, ze worden zoveel mogelijk sociaal en soms ook economisch 'dood' gemaakt, en kunnen dus amper worden gehoord zolang de huidige collaborateurs in de media de orders opvolgen van hun managers. 'Befehl' is nog altijd 'Befehl' voor dat soort. Er is weliswaar nog steeds 't Internet en alle alternatieve mogelijkheden, maar door speciale 'cyberwereld verziekers' worden steeds meer critici tot zwijgen gebracht omdat hun blogs en artikelen 'verdwijnen'.

Dezelfde 'mensachtigen' die de illegale oorlogen en daarmee hun woekerpraktijken 'runnen' zijn meestal ook onderdeel van de groep multinationals, de eigenaren van de Internet-servers die de critici nog wel moeten toelaten. Er zijn nog te grote economische belangen mee gemoeid. En bovendien: op deze manier 'vang' je wel overal ter wereld alle mensen die op Internet zitten, en die schrijven het niet met de moordende gang van zaken eens zijn... Dikwijls met naam en toenaam, en altijd met hun IP-adres.

De cyberwereld wordt dus - met goedkeuring van ons politieke personeel en 'n zwijgende NVJ - steeds kleiner door hun censuur. En op 't laatst, als we niet ingrijpen, dan zullen bijvoorbeeld de nieuwe Apartheids-identiteitsbewijzen gebruikt moeten worden als een soort 'rijbewijs' (maar kijk 's naar de controle!) om op een ander Internet te kunnen komen. Er wordt door ons personeel een wetje gemaakt, en iedereen zal moeten overschakelen, en, na natuurlijk wel eerst opnieuw geregistreerd te zijn, door de 'machthebbers' eventueel goedgekeurd te worden. Macht die nu tégen de mensen die niet 'meehuilen met de wolven in het bos' wordt gebruikt. En dan kun je wel nagaan wie er niet goedgekeurd wordt, en dus geen Internet-ID krijgt... Of als je zonder ID wordt aangehouden (zei er iemand 'Apartheid'?) dan is de juridische 'Foutcode" zoals zij dat noemen: D517. Het zijn echt vuilakken, 't zijn échte roofmoordenaars waar we mee te doen hebben, en de fout die we dikwijls nog maken is dat wij ons wél aan 'God en Gebod' houden. Daar moeten we maar even snel mee ophouden, want 'zij' doen dat nooit. Never! Ook in Nederland, en omdat zoveel NSB'ers meewerkten, hebben we nu 'Apartheid' en "Der Feind hört mit!" En wie zijn dan de vijanden? Dat zijn degenen die schuldig zijn aan alle massamoorden, de 'mensachtigen' en hun meelopers die ons bloed in hun goud veranderen.* Dat moeten we echt snel veranderen!

UIT DE WEG GERUIMD

In de ergste gevallen worden wetenschappers, politici, andere meelopers of tegenstanders en kritische journalisten gewoonweg uit de weg geruimd. Overal ter wereld. In de VS, de Verenigde Politiestaten, was zover als bekend onderzoekend journalist en jurist Paul Sandford een van de laatsten die naar men zei 'van het dak sprong'. Maar hij deed dit wel zonder te kunnen vliegen en werd gewoonweg 'geneutraliseerd'.* Denkende mensen geloven nog steeds dat Sandford een van de velen is die werden 'gezelfmoord'. Daar waren er trouwens ook veel bij die 'zelfmoord' pleegden - dat kan dus niet - met meerdere schoten in het hoofd. Maar dat zeiden de media... In Nederland was het bijvoorbeeld o.a. Pim Fortuyn* die met professionele 'Hollow Point' kogels uit de weg werd geruimd, en, zover als ik het zelf ter plekke langdurig heb onderzocht en blijf onderzoeken, de bij de mensen als goed bekend staande onderzoekend journalist en researcher Louis Sévčke. Hij werd 'geliquideerd' (Elsevier*) op 15 November 2005 in Nijmegen.* De door de SHELL/PvdA benoemde 'Burgermoeder' Guusje ter Horst kreeg weliswaar een politiekogel thuis gestuurd om haar ontbijt wat op te fleuren tijdens het Sévčke 'onderzoek', maar werd door 'haar mensen' beloond en kreeg de met onze afgeperste belastingen betaalde 'topjob' als minister van binnenlandse zaken. De deksel op de doofpot door iemand die van wanten weet?*

OVERAL TER WERELD GEĎNFILTREERD

Onafhankelijke en 'vrije' informatie op Internet wordt daarom bestreden door grote, en voor dit Judaswerk betaalde groepen en de z.g. 'trolls' die al jaren lang en met honderden miljoenen dollars worden betaald om 'dissidenten' van het web te krijgen en monddood te maken door hun artikelen en - zoals ze hopen te bereiken - 'hen' te laten verwijnen. Straks heb je nog een speciale 'resistance'-site van de 'Dwaze Moeders van Internet' die hun verloren dochters en zonen zoeken... Neem bijvoorbeeld de eerder opgerichte alternatieve informatiebron Indymedia: die is ook - net zoals veel anderen - overal ter wereld geďnfiltreerd. Dat is enerzijds logisch, want het hoofd van de veiligheidsdienst in de respectievelijke landen binnen de VS/GB junta 'interesse-sfeer' zou ontslagen worden als dat infiltreren niet werd gedaan.

Uit eigen ervaring weet ik dat Indymedia.nl in Nederland 'doodziek' is wat dit betreft, en dat blijkbaar 'Indymedia Cemab' in België bezig is met 'n inhaalslag. Jammer maar waar. Italië moest het - net zoals Beiroet in Libanon - laten afweten en verdween uit de cyberlucht, zoals zoveel anderen. In Nederland 'rekwireerde' de AIVD - en volledig illegaal - minstens 25.000 IP-adressen van iedereen die de permanent door de AIVD gecontroleerde Louis Sévčke website bezocht, en in Engeland namen criminele collaborateurs van de 'money makers' hele servers van Indymedia mee. Zo zijn er duizenden voorbeelden. Het goede nieuws is dat zowel Indymedia Zuid-Afrika en Indymedia Antwerpen weer kunnen publiceren.

'Dissidenten' worden daarentegen in de multinational's media 'afgeknepen' en monddood of letterlijk dood gemaakt. Oorlogscorrespondenten en andere journalisten die het eerlijk menen worden afgeschoten als ze - net als alle andere weldenkende mensen - het logischerwijze niet eens zijn met de allesvernietigende slachtingen en roofmoord die miljoenen mensen doodmaakt en onnoemelijk veel leed veroorzaakt. Terwijl iedereen kan zien - via internationale beursnotities bijvoorbeeld - dat er miljarden in bloedgeldwinst wordt gemaakt door de oorlogshetzers. En wij mogen niet eens weten wat er met ons belastinggeld gebeurt? Dit politieke personeel is té crimineel voor woorden! - [ http://antwerpen.indymedia.org/print.php?id=7956]

NOOIT DE OORZAAK

Kijk naar de z.g. media in Nederland: behalve op sites zoals deze kom je een eerlijke beschrijving of 'n debat over de verloederende en onmenselijke gang van zaken niet tegen. Men beschrijft hooguit de gevolgen, nooit de oorzaak. Zoals de onbeschofte zelfverrijking. Zowat alles wat zich vroeger 'journalist' durfde te noemen heeft zich verkocht en heult nu dag en nacht met de beulen. Iedereen heeft de keus: je doet mee, of... En nu zijn dus de mensen die tégen al dit illegale moorden, de invasies, het martelen, 't schaamteloos roven en de oorlogen zijn: dat zijn nu dus de 'terroristen' die 'kalltgestellt' moeten worden? Zoals ik eerder al schreef: ergens moeten bij deze roofmoordenaars alle stoppen zijn doorgeslagen. Ze vegeteren in 'n eigen wereld, maar die 'wereld' staat wel behoorlijk op z'n kop, terwijl het bloed eruit gutst.

WIE ZIJN DE ECHTE TERRORISTEN?

Dat zijn die hele bataljons cybersaboteurs. Die hebben zich verkocht om de ellende en de daaruit voortvloeiende woekerwinsten te laten doorgaan. Zodat ook sommige van deze 'hermelijnvlooien' er misschien qua geld 'n beetje aan verdienen. Het is een pure schande wat die doen. Het gaat echt niet meer om 'profeten die niet geloofd worden in eigen land'. Het gaat nu om de immense bergen van miljoenen lijken in Irak en Afghanistan, een Mount Everest van miljoenen dode en getreiterde mensen, ook in Palestina. Mensen zoals jij en ik, maar die kapot zijn voor 't leven. Dat zijn levende feiten die de oorlogsmisdadigers en hun meelopers nu de hele tijd proberen weg te strippen. En ondertussen loopt NOS coryfee Gijs Wanders tegen ruime betaling en voor rekening van het 'departement van oorlog' op de scholen te leuren met propaganda-leugens over onze deelname aan de massamoord in Afghanistan. - [ http://tinyurl.com/ywq4cb]

HET ENIGE DAT WE OPBOUWEN IS HAAT

De doden en gewonden worden trouwens - ook hier, via vliegveld Eindhoven - 's-nachts naar Nederland teruggevlogen. Dat tijdstip is nergens voor nodig, er kan 24 uur per dag worden gevlogen, maar de gehersenspoelde soldaten en andere gewonde 'overblijfselen' krijgen op die slinkse voorlichtings-manier zowat geen publiciteit. Mijns inziens hebben ze dat eerlijk gezegd ook niet verdiend: alle informatie over de illegaliteit en afschuwelijke oorlogsmisdaden staat al jaren en nog steeds op Internet. Dat hebben ze zelf ook kunnen zien. Maar Bush en z'n mafia heeft 't zelfs jaren geleden al verboden om foto's van doodskisten en begrafenissen te publiceren. Als dat geen censuur is...

De meeste mensen weten trouwens doorgaans heus wel wat er aan de hand is. En, net zoals ik, denken ze dat die profeet Habekuk gelijk had toen hij volgens het z.g. 'Boek der Openbaringen' en heel hoopgevend orakelde:

"Plotseling zullen zij die bij u in het krijt staan, opstaan en u bijten.

Nu zullen de rollen worden omgekeerd en bent u zelf het slachtoffer.

Moordenaars! U hebt geweld gepleegd in het hele land en in alle steden.*

DE MENSENSCHENDERS!

Dat is toch ook die hele Nederlandse kliek van Balkenende c.s , Jaap de Hoop Scheffer, Henk 'Mein Kampf' en al die andere oorlogcriminelen in de 'Coalitie van de Killers' ten voeten uit? Al die mensenschenders! Laten we ons best doen en zorgen dat die criminelen - waarvan sommigen zich ook nog 'christenen' durven te noemen - zo snel mogelijk in de gevangenis komen. Kan niet verdommen als het eerst een z.g. 'parlementaire enquete' ofzo wordt, 'live' en ook op de televisie, maar ze moeten wegens hun wandaden ook meteen juridisch worden bestraft. Hoe eerder hoe beter, want wat die doen en waaraan ze ons medeschuldig hebben gemaakt, dat is met geen pen te beschrijven: dat is echt onmenselijk. En we moeten de rekening ook nog 's betalen vindt het personeel en hun baasjes. Alweer: dat kan toch niet waar zijn? Dat druist toch in tegen elke norm van fatsoen? Die zijn toch niet lekker in hun bol?

En wat hun propaganda-proleten gedaan hebben en doen is al even erg, of misschien nog wel erger. Want zonder deze media-propagandisten was al die ellende onmogelijk geweest. Die oorlogs- en andere ellende zou absoluut onmogelijk zijn als er meer échte journalisten waren geweest. Eerlijke mensen die wél vragen wilden stellen en eerlijk vertelden wat er aan de hand was. Die hele verderfelijke kudde propaganda-lafaards die nu op TV, de radio of in de oorlogshetzende kranten zoals de NRC verschijnt - met 'n paar alibi-idioten die even wat anders mogen publiceren - die hele beschamende zooi minkukels moet ook het gevang in en hun bezit verbeurd verklaard. En snel, als het even kan. Want wat die voor een handvol zilverlingen doen: zichzelf en hun eer en geweten verkopen, dat is om je voor dood te schamen. Deden ze dat trouwens maar.

Daarom willen die oorlogscriminelen en hun laffe meelopers zoveel mogelijk en overal eerlijke informatie en kritiek wegcensureren: na het Neurenberg Oorlogsmisdaden Tribunaal werden ze voor dit soort Judaswerk opgehangen.

En terecht. Ze verraden namelijk hun medemensen.

Net als de webstrippers.


HENK RUYSSENAARS


Referenties:

* De propaganda-krant (Dezelfde groep als de New York Times etc.) de 'International Herald Tribune' beschrijft hoe 'dissidenten' in het buitenland worden aangepakt - ''U.S. tracks negative overseas press.'' - Url.:  http://www.iht.com/articles/2006/10/04/news/scan.php

* Chertoff's secret electronic control net - Url.:  http://www.cemab.be/news/2006/03/932.php

* US: secret strategy document orders to 'neutralize' all resistance - Url.:  https://uk.indymedia.org/en/2006/02/333045.html

* The New York Times propaganda - En met welk recht trouwens?: ''The Justice Department is asking Internet companies to keep records on the Web-surfing activities of their customers to aid law enforcement, and may propose legislation to force them to do so.'' - Url.:  http://tinyurl.com/ytvsdg

* BLOGGER doet mee aan de censuur en beweert dat de 'cookies' disabled zijn. De schermfoto in de bijlage/attachment bewijst het tegendeel.

* Mensen die Wikipedia 'handig' vinden moeten toch even nadenken. - Url.:  http://henkruyssenaars.web-log.nl/mijn_weblog/2007/08/wikipedia_shows.html

* Maar wie zijn 'ze' dan? Wie zijn de creaturen die aan de oorlogen etc. verdienen? - Url.:  http://www.augustreview.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7&Itemid=4

* Habekuk & De media megafonen en de z.g. 'Macht' die ze dienen. - Url.:  http://henkruyssenaars.web-log.nl/mijn_weblog/2007/07/media_megafonen.html

* FPF/HR + Louis Sévčke - Google search - Url.:  http://tinyurl.com/359sja

* Paul Sandford 'gezelfmoord'? - Url.:  http://tinyurl.com/yg7us2

* De moord op Pim Fortuyn - Url.:  http://nederland.klaagt.nl/Ruyssenaars.htm

* Pentagon threatened to kill journalists - FPF/HR - Granma (Cuba) - Url.:  http://tinyurl.com/bkzum

* THE STATE OF OUR WORLD IN RELATED LINKS - Url.:  http://tinyurl.com/2ncumy

* EVERYBODY ANYWHERE ON EARTH WHO SUPPORTS INHUMANE ACTIONS IS PER DEFINITION A CRIMINAL.

* FPF-COPYRIGHT NOTICE - In accordance with Title 17 U. S. C. Section 107 - any copyrighted work in this message is distributed by the Foreign Press Foundation under fair use, without profit or payment, to those who have expressed a prior interest in receiving the information. Url.:  http://tinyurl.com/3z3r6

FOREIGN PRESS FOUNDATION
Editor: Henk Ruyssenaars
 http://tinyurl.com/jf8sl
The Netherlands
 fpf@chello.nl

-0-









- E-Mail: fpf@chello.nl Website: http://tinyurl.com/jf8sl
 
aanvullingen
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.