Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Linkje 
Autonome ANTIFA - 24.08.2007 08:34

 http://www.nos.nl/nosjournaal/artikelen/2007/8/21/210807_extremisten_rechtszaak.html
voorpost 
autonoom - 23.08.2007 15:52

Ik citeer;
''dat twee van de elf jongeren lid waren van Voorpost Nederland''

TWEE VAN DE ELF IS NIET IEDEREEN!

hypocretie 
ajarn - 23.08.2007 22:20

En ik maar denken dat autochtonen zoals jullie tegen iedere vorm van reactionaire en repressieve rechtspraak zijn. Dus als jullie nu een echt consekwent willen wezen, wel toog dan naar het gerechtshof en eis vrijspraak voor deze lieden. Ik heb echter zo'n duister vermoeden dat de alhier gepropegandeerde solidariteit alleen geldt voor linkse soortgenoten. De rest kan barsten or worse (onder idealistisch regimes zoals die van Pol Pot zijn rechtzaken niet eens meer noodzakelijk, nog beter.) Ergo hypocretie is het motto alhier, subtieler kan ik het niet brengen.
stuur een kaartje ;-) 
x - 24.08.2007 14:12

voor mensen die brian willen feliciteren met zijn strafeis:

Brian Boenders
4901191 H2
Almere-Binnen
Postadres 1483
1300 BL Almere
RE: arjen 
Autonome Antifa - 23.08.2007 23:54

ik wil graag benadrukken dat niet iedereen die hier op indymedia dezelfde gedachtens delen en de zelfde idealen hebben en je dus niet iedereen over een kant kan scheren.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.