Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
VVD / CDA? 
Jim - 26.08.2007 13:37

What de fok doen VVD en CDA op zo'n manifestatie?

Dat zijn zelf fascistische en racistische partijen met hun criminele asielpolitiek.

Next you're telling me dat Kusters of the NVU and Jan Teijn of the Nazi Pedo Party B there to demonstrate against racism and fascism!

ook niet mijn partij 
antifascist - 26.08.2007 16:45

Tja het CDA en de VVD zijn ook niet mijn partijen, en inderdaad zij zijn verantwoordelijk voor een onmenselijk asielbeleid en voor het institutionaliseren van racisme (ook de PvdA trouwens). Het comité 'Haarlem blijf(t) tolerant' heeft echter iedereen de kans gegeven om het innitiatief te ondersteunen. Ik zie niet in wat er fout is aan 'het geven van deze kans'.
Een antiracistische maatschappij bouw je niet op door tegen de helft van de mensen te zeggen: "U steunt een fascistisch overheidsbeleid, u bent niets beter dan de nazi's en dus u bent niet welkom in onze manifestatie!"
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.