english
nederlands
Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> contact > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Zoek

 
Alle Woorden
Elk Woord
Bevat Media:
Alleen beelden
Alleen video
Alleen audio

Dossiers
Agenda
CHAT!
LINKS

European NewsReal

MDI klaagt Indymedia.nl aan
Rechtszaak Deutsche Bahn tegen Indymedia.nl
Onderwerpen
anti-fascisme / racisme
europa
feminisme
gentechnologie
globalisering
kunst, cultuur en muziek
media
militarisme
natuur, dier en mens
oranje
vrijheid, repressie & mensenrechten
wereldcrisis
wonen/kraken
zonder rubriek
Events
G8
Oaxaca
Schinveld
Schoonmakers-Campagne
Hulp
Hulp en tips voor beginners
Een korte inleiding over Indymedia NL
De spelregels van Indymedia NL
Hoe mee te doen?
Doneer
Steun Indymedia NL financieel!
Rechtszaken kosten veel geld, we kunnen elke (euro)cent gebruiken!

Je kunt ook geld overmaken naar bankrekening 94.32.153 tnv Stichting Vrienden van Indymedia (IBAN: NL41 PSTB 0009 4321 53).
Indymedia Netwerk

www.indymedia.org

Projects
print
radio
satellite tv
video

Africa
ambazonia
canarias
estrecho / madiaq
kenya
nigeria
south africa

Canada
hamilton
london, ontario
maritimes
montreal
ontario
ottawa
quebec
thunder bay
vancouver
victoria
windsor
winnipeg

East Asia
burma
jakarta
japan
manila
qc

Europe
alacant
andorra
antwerpen
armenia
athens
austria
barcelona
belarus
belgium
belgrade
bristol
bulgaria
croatia
cyprus
estrecho / madiaq
euskal herria
galiza
germany
grenoble
hungary
ireland
istanbul
italy
la plana
liege
lille
madrid
malta
marseille
nantes
netherlands
nice
norway
oost-vlaanderen
paris/île-de-france
poland
portugal
romania
russia
scotland
sverige
switzerland
thessaloniki
toulouse
ukraine
united kingdom
valencia
west vlaanderen

Latin America
argentina
bolivia
brasil
chiapas
chile
chile sur
colombia
ecuador
mexico
peru
puerto rico
qollasuyu
rosario
santiago
tijuana
uruguay
valparaiso

Oceania
adelaide
aotearoa
brisbane
burma
darwin
jakarta
manila
melbourne
oceania
perth
qc
sydney

South Asia
india
mumbai

United States
arizona
arkansas
atlanta
austin
baltimore
big muddy
binghamton
boston
buffalo
charlottesville
chicago
cleveland
colorado
columbus
danbury, ct
dc
hampton roads, va
hawaii
houston
hudson mohawk
idaho
ithaca
kansas city
la
madison
maine
miami
michigan
milwaukee
minneapolis/st. paul
new hampshire
new jersey
new mexico
new orleans
north carolina
north texas
nyc
oklahoma
omaha
philadelphia
pittsburgh
portland
richmond
rochester
rogue valley
saint louis
san diego
san francisco
san francisco bay area
santa barbara
santa cruz, ca
seattle
tallahassee-red hills
tampa bay
tennessee
united states
urbana-champaign
utah
vermont
western mass
worcester

West Asia
armenia
beirut
israel
palestine

Topics
biotech

Process
discussion
fbi/legal updates
indymedia faq
mailing lists
process & imc docs
tech
volunteer
Credits
Deze site is geproduceerd door vrijwilligers met free software waar mogelijk.

De software die we gebruiken is beschikbaar op: mir.indymedia.de
een alternatief is te vinden op: active.org.au/doc

Dank aan indymedia.de en mir-coders voor het creëren en delen van mir!

Contact:
info @ indymedia.nl
Er bestaat geen 'overheid' - Wél slecht personeel
Henk Ruyssenaars - Journalist - 09.10.2007 16:44

Vreten, zuipen, vrijen en voetbal worden - net zoals religie en valselijk aangewakkerde angst - gebruikt om te proberen de mensen steeds dommer te maken. Zodat ze, bijna zonder het te merken, armer gemaakt kunnen worden. "Hou jij ze dom dan hou ik ze arm" is nog steeds de tactiek.


WAT EERDER NATUURLIJKE RECHTEN WAREN ZIJN NU 'GUNSTEN' GEWORDEN

Henk Ruyssenaars - Journalist/correspondent

FPF - 09 Oktober 2007 - Laten we nou 's ophouden met te spreken over 'de overheid', of 'overheidsgeld', want zoiets bestaat écht niet. Wat er wél bestaat is een grote pot met onze miljarden aan belastinggeld, en ons personeel, vooral in Den Haag waar ze zich 'politicus' noemen, dat heeft ontdekt dat het zeer lonend is om het 'klootjesvolk' te vernaggelen. Om mee te doen met de geldmakers en de grote banken die het heft in handen blijken te hebben en onschendbaar lijken te zijn.

Oneerlijk zijn levert blijkbaar veel geld op, en 'na ons de zondvloed' denkt dan 99% van het personeel blijkbaar. En die ene procent? Die komt voorlopig niet meer aan bod. Echte journalisten zijn er in de media niet meer: wel zij die 'heulen met de beulen' en tegen betaling de mensen arm en dom houden.

Omdat vrijwel alle grote media zoals de kranten, radio en TV in handen zijn van de multinationale managers van dit personeel, werken die collaborerende propagandisten (de 'Wittemannen') ijverig mee om de sociale vangnetten voor de belastingbetalers verder in de uitverkoop te doen. Ze mediaal en sociaal af te breken, zodat ze winstgevend worden. Voorbeelden te over: kijk bijvoorbeeld maar naar wat er met de ziekenzorg of de thuiszorg gebeurde. Alle gewone werknemers werden ontslagen en konden voor een prikje terugkomen, misschien...

'WANBETALERS' ERUIT

De gestolen ondernemingen worden dan allemaal met veel vals media lawaai geprivatiseerd: en blijken dan voor de duizendste keer véél slechter en niet meer te betalen te zijn voor velen. Omdat die dan de winst beperken noemt men ze dan 'wanbetalers' en gooit ze eruit. Terwijl het, om het even over de gestolen miljarden te hebben, volgens Zembla in een TV programma* kort geleden 'onduidelijk' is of via de z.g. Bouwfraude 15 of 25 miljard werd gejat. Tel uit hun winst! En de Nederlandse belastingbetaler is overal de dupe van, ook van het jatten van die miljarden.

Dat er door deze gangsters, hun z.g. verzekeringsmaatchappijen en hun bankmanagers zo'n miljoen zieken en armlastigen op straat komen te liggen die de met veel miljarden opgebouwde sociale vangnetten juist hard nodig hebben, en daar ook een recht op hebben, dat interesseert ons personeel en hun psychopathische managers absoluut geen zier. Ze persen de Nederlandse economie uit als een citroen, en de werknemers zitten met de bittere werkelijkheid. Maar door de propaganda via de heulende media - en ook de geïnfiltreerde en daardoor machteloze vakbonden - ziet nog niet iedereen dit.

TV & VERDOMMING: VRETEN, VRIJEN, ZUIPEN, VOETBAL, RELIGIE EN DE MONARCHIE

Want daar draait voor deze 'money makers' uiteindelijk alles om: het gaat alleen maar om de winst voor de roofmoordende managers van Nederland. Niets anders. Hoe meer je TV kijkt hoe dommer je wordt. Vreten, zuipen, vrijen en voetbal worden - net zoals religie - gebruikt om de doorsnee mensen dommer te maken, zodat ze dan ook nog armer gemaakt kunnen worden. In Nederland - en dat zal elke eerlijke bezoeker beamen - zijn de roofmoordenaars erin geslaagd de mensen het foutieve idee te geven dat ze redelijk vrij zijn. Terwijl veel mensen krom moeten liggen en als slaven moeten werken om economisch het hoofd boven water te kunnen houden. De mensen zien en begrijpen blijkbaar niet meer dat ze worden geplukt, en de media-proleten zeggen er geen woord van.

Ook het feit dat we - volgens dit kwalijke personeel - niet opnieuw Nee! mogen zeggen in een volkstemming betreffende de 'EU guillotine' en het totale inleveren van alle mensenrechten die het erdoor drukken van de Europese Unie grondwet met zich meebrengt, is eigenlijk ongelofelijk. Als de mensen in Nederland 'Nee' willen zeggen tegen roofmoordend fascisme, dan hebben ze groot gelijk. De tien jaar lang door de SHELL opgeleide Wouter Bos (Partij van de Armoede) meent zoals veel personeel anders, en zal voor zijn landsverraad moeten boeten.

Sommige 'hermelijnvlooien' wagen het trouwens nog om zich 'journalist' te noemen, wat ze absoluut niet zijn, maar die beschrijving ter misleiding gebruiken. Net zoals de collaborateurs in de leiding van de z.g. 'Nederlandse Vereniging van Journalisten' (NVJ) die keurig het CIA publiciteit-schema volgt. Deze medeschuldigen zijn propagandisten die aan de leiband lopen van de media-eigenaren en dus ook de leugens publiceren van de inlichtingendiensten, die hen er dikwijls ook nog voor betalen.*

'RIJK' NEDERLAND? DE ARMOEDE GROEIT 1% PER JAAR

Het vreemde is namelijk dat Nederland op de 6e plaats staat op de Forbes lijst van 'rijke' landen, maar dat de armoede in Nederland onder het bewind van Balkenende met één procent per jaar groeit volgens het Statistisch Centraal Bureau (CBS). In één van de rijkste landen ter wereld zitten we dus met een groeiende 11 á 12% mensen die armoede lijden, terwijl - volgens de cijfers van het CBS - bijna een half miljoen kinderen opgroeit in wat het CBS noemt 'armoedige omstandigheden'.

Elk logisch denkend mens kan dan concluderen dat het personeel ons behoorlijk in de steek heeft gelaten, en normalerwijze zou dat ruim voldoende zijn voor een onmiddelijk ontslag. Maar, door zichzelf titels aan te meten en zich 'overheid' of 'de staat' te noemen, kan het personeel 'Pikmeer arresten' en andere wetjes maken waarachter ze zich denken te kunnen verschuilen. Zou normale wetgeving toepasbaar zijn, dan zouden al deze kwalijke figuren, zoals bijvoorbeeld Donner, meteen strafrechtelijk vervolgd moeten worden. Wettelijk gezien heeft hij 'misdaden tegen de mensheid' begaan. Zijn collegea noemden zijn bezigheden, als lid van het politieke personeel was hij eerder belast met justitie, dan ook 'de betonrot van ons bestel'.

TROUW (ook 'n staatskrant en 'fout' normalerwijze) publiceerde hierover véél te laat, maar ja, op 12 Febr. 2005 't artikel "Rechter vreest 'betonrot' door terreurwetten." Citaat: "De rechterlijke macht is bang dat de nieuwe terrorismewetgeving het fundament van het strafrecht aantast. Rechters zijn bezorgd over de nieuwe antiterreurwetten van minister Donner. "De inkt van de ene wet is nog niet droog of er wordt alweer een nieuwe geschreven", aldus J. Peeters, plaatsvervangend president van de Amsterdamse rechtbank." Rechter Peeters 'pleit ervoor de fundamenten van het strafrecht te bewaken en te voorkomen dat deze nog verder worden aangetast door Donner's 'betonrot', die de positie verzwakken van de verdachte en de controlerende taak van de rechter beperken.

DONNER IS EEN 'DIJKDOORBRAAK' IN HET STRAFRECHT

Ook bij de z.g 'Hoge Raad' (daar is niets hóógs aan, integendeel: dat is ook gewoon personeel - HR) is gebroken met de gewoonte van de zittende magistratuur om te zwijgen over nieuwe wetgeving. Raadsheer G. Corstens uit in het Nederlands Juristenblad kritiek op de nieuwe anti-terreurwetgeving van Donner. Corstens valt over de versoepeling van de bewijslast in terreurzaken, die Donner voorstelt. Hij schrijft over 'dijkdoorbraken in het strafrecht'. Premier Balkenende verweerde zich gisteren tegen de kritiek van raadsheer Corstens: ,,Nieuwe omstandigheden vergen nieuwe bevoegdheden'', zei hij. [*]

Balkenende is voor Nederland en de restanten van onze zelfstandigheid een regelrechte ramp. Hij en de rest van de verraders hebben het land volledig uitverkocht en ter beschikking gesteld van de oorlogshetzende multinationals die alleen maar bezig zijn met wat vakbonden vernietigende en nu 'commissaris' Wim Kok 'onbeschofte zelfverrijking' noemde. Miljarden Euros worden stiekem misbruikt voor de illegale oorlogsvoering, terwijl via de media de mensen die betalen en bestolen worden, permanent worden voorgelogen.

Balkenende had al lang - mét zijn misselijkmakende meelopers en media-proleten - opgesloten moeten worden. En tot levenslange gevangenisstraf zijn veroordeeld. Mét dwangarbeid. Deze oorlogsmisdadiger zou bijvoorbeeld doodskisten kunnen maken voor de miljoenen slachtoffers van zijn illegale woordelijke en financiële steun aan een al even illegaal en moorddadig bewind. Waarover trouwens een debat in de Kamer - en dat is een grondwettelijk recht - niet wordt toegestaan?

Het probleem is dat Nederland als staat volledig in de vernieling wordt geholpen door het personeel dat hoopt er zelf beter van te worden. Op dit moment betalen we in Nederland de hoogste belastingen ter wereld. En waarom? Zodat 61% van de mensen volgens het CBS wakker ligt omdat ze niet weten hoe ze de rekeningen kunnen betalen? Of, zoals de kamer van Koophandel zegt, er nog nooit zoveel zelfmoorden onder middenstanders zijn geweest?

HOOIVORKEN, PEK EN VEREN

Het is volledig van de gekke dat er in Nederland nog middeleeuwse gebruiken in ere worden gehouden en betaald, zoals die hele monarchie toestand, die op gebakken lucht en propaganda berust. Maar alles is uit de kast getrokken om de goegemeente verdeeld en koest te houden. Zodat ze niet - en dat is hard nodig - naar de hooivorken, 't pek en de veren grijpen.

Of het nu om 'prins' Bernhard's kwalijke affaires gaat, of Maxima die zegt 'dat Nederlanders geen nationaliteitsbesef hebben'. Lef heeft ze wél, die over het paard getilde troela, terwijl haar vader, Jorge Zorreguieta, 'n bewezen oorlogsmisdadiger is die vorig jaar al z'n parlementaire immuniteit in Argentinië kwijtraakte. De Argentijnen proberen hem echt wel te pakken voor zijn wandaden. Maar door het juridische- en media-personeel in Nederland - ondanks alle geratificeerde verdragen over mensenrechten - wordt hiermee geen steek gedaan. Behalve dan dat de met belastinggeld overbetaalde inlichtingendienst AIVD (ex-BVD) - die tégen de mensen werkt die hen betalen - alle bezwarende documenten voor het personeel in de doofpot stoppen. En hetzelfde doen de propaganda-media ook, zoals gebruikelijk.

Een enorme doofpot ('we houden het onder de pet') waarop de grootste bijstandtrekster in Nederland, Bilderburger en SHELL miljardaire Bea, via haar eigen 'dienst' ook toezag toen een van de liefjes van haar zoontjes, Mabel, met de grootste crimineel van Nederland, de drugsdealer Klaas Bruinsma, alias 'De Dominee', 'bed & breakfast' - en wat dies meer zij - deelde op zijn modderschuitje de 'Neeltje Jacoba'. De AIVD heeft er meters informatie over, en had er zelfs heel lang een speciaal rechercheteam op gezet, maar die met belastiggeld vergaarde informatie mogen de mensen niet zien. "Stel je voor dat ze zélf gaan denken." schijnt de ongeruste beoordeling te zijn.

ER BESTAAT DUS GEEN 'OVERHEID'

Kort en goed: we hebben geen overheid, maar wél 't ons belazerende personeel dat de - hen betalende mensen - medeschuldig heeft gemaakt aan miljoenen doden in illegale oorlogen waaraan we wettelijk gezien niet eens mogen deelnemen. Maar om de terreur van het personeel te rechtvaardigen zegt hun AIVD nu dat het ''moslimgevaar'' in het land toeneemt. Dat is dus in zoverre waar dat er steeds meer mensen zijn die hun eigen verstand in plaats van de media gebruiken, om zelf zo een mening te vormen. En dat levert verzet op. De AIVD meelopers daarentegen doen er alles aan en hopen dat de angst erin blijft bij de doorsnee Nederlander. Op deze manier kunnen ze overigens ook hun baan houden. Schuldige knechten van de machthebbers zijn het, en hopelijk gaat ze dat snel opbreken.

APARTHEIDSPOLITIEK IS WERKELIJKHEID IN NEDERLAND

Er was ons één groot Europa beloofd, waar we zelfs zonder paspoort overal naar toe zouden kunnen reizen. Maar ook dat was door Balkenende en zijn medeschuldigen weer gelogen en bedrogen. Want steeds meer mensen, die sinds 1 Jan. 2006 geen meter meer de straat op kunnen in Nederland zonder 'n identiteitsbewijs te kunnen tonen, menen dat dit 'vuile apartheidspolitiek' is. En daar hebben ze natuurlijk groot gelijk in. 'Controle van de mensen is nodig' bezweert het personeel, maar niemand controleert onze controleurs die denken dat ze boven de wet staan.

Want wat zich ten onrechte 'overheid' noemt - het stelletje roofmoordenaars dat uit de staatsruif miljarden doet verwijnen ten eigen en politieke bate - dat kwalijke zooitje moet zo snel mogelijk terecht worden gesteld. Dit personeel is absoluut niet te vertrouwen en moet zo spoedig mogelijk gevangen worden gezet wegens hun criminele activiteiten. Zodra het ook maar enigszins kan.

NEDERLAND STEUNT HET DODEN VAN MILJOENEN MENSEN

In Irak alleen al zijn bijna drie miljoen doden gevallen door sancties en illegale oorlogsvoering, een illegale en op leugens en misleiding door de propaganda-media gebaseerde volkerenmoord (die Nederland steunt) zo meldde UNICEF. Die gegevens komen nooit ter sprake in Nederland.

Hoog tijd dus dat al dit corrupte personeel, deze verziekte ambtenaren, de laan uit wordt gestuurd, linea recta naar de oorlogsmisdaden tribunalen waar ze zich zullen moeten verantwoorden voor hun wandaden en ervoor bestraft worden.

Nederland als protectoraat van de VS/GB oorlogsmachine is door en door verziekt, en ons personeel is er de schuld van. Niemand van deze opportunistische lafaarden doet z'n mond open of protesteert tegen alle misdaden. Zij voeren zondermeer de roofmoordende orders van de 'managers' uit en zullen daarvoor strafrechtelijk moeten worden vervolgd. En snel ook. Want de tijd dat 'Befehl ist Befehl' gold is al lang voorbij.

Kort en goed: het personeel moet leren te begrijpen dat ze geen gunsten uitdelen, zoals ze dat nu doen voorkomen, maar dat ze als personeel naar onze rechten hebben te handelen. Dat ze zich gedragen als 'civil servants' zoals ze in Engeland, of als 'bedienden' zoals ze in België worden genomd. En voor strafbare feiten - zoals personeel dat steelt - zullen ze onverwijld achter de tralies moeten verdwijnen.

En daarna gaan we kijken hoe het komt dat we door het personeel met de hoogste belastingen ter wereld zijn opgezadeld, zodat de werknemers in doorsnee zes maanden per jaar voor het personeel werken.

Dat is nergens ter wereld zo, en het is absoluut te gek voor woorden.

Het grootste gedeelte van dit personeel is overduidelijk crimineel en moet weg.

Hoe danook.


Henk Ruyssenaars


REFERENTIES:

* TROUW - "RECHTER VREEST 'BETONROT' DOOR TERREURWETTEN." - Url.:  http://www.trouw.nl/archief/article4947.ece#readmore

* ZEMBLA EN DE GEJATTE MILJARDEN VAN DE BOUWFRAUDE - Url.:  http://www.documentaire.nl/doc.asp?oId=3280

* MENSEN DIE NIET HET SLACHTOFFER ZIJN VAN HET ONDERWIJSSTELSEL KUNNEN ZEKER NOG ENGELS LEZEN - 'MOCKINGBIRD' - The Subversion Of The Free Press By The CIA - Url.:  http://www.whatreallyhappened.com/RANCHO/POLITICS/MOCK/mockingbird.html

* DE EMOTIELOZE, GEVOELSARME, GEESTELIJK ONTHEEMDE PSYCHPOPATEN - THE PSYCHOPATHS - Url.:  http://www.serendipity.li/bush/beyond_insanity.htm

* THE STATE OF OUR WORLD IN RELATED LINKS - Url.:  http://tinyurl.com/2ncumy

* IT'S DANGEROUS TO BE RIGHT, WHEN YOUR GOVERNMENT IS WRONG. - VOLTAIRE

FOREIGN PRESS FOUNDATION
Editor: Henk Ruyssenaars
 http://tinyurl.com/2au2fj
The Netherlands
 fpf@chello.nl

-0-
























- E-Mail: fpf@chello.nl Website: http://tinyurl.com/2au2fj
 

Lees meer over: G8 media oranje vrijheid, repressie & mensenrechten

aanvullingen
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.