Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Verbied die rotzooi mijn part! 
STRAIGHT EDGE POWER - 26.10.2007 17:01

Een demonstratie tegen paddo-verbod? Dat we uberhaupt de scene door drugs en drank laten vervuilen.. Ik vind dat schandelijk. En deze opmerking zal ongetwijfeld wel naar de ruispagina verdwijnen, maar denk na mensen! DRUGS EN DRANK VERDOEZELD DE REALITEIT! Mensen worden weer eens passief en blijven liever hun jointje of biertje drinken in de kraakkroeg dan daadwerkelijk actie te ondernemen! Ik roep op mensen na te denken en te stoppen met die rotzooi. DOE WAT MET JE SCHAARSE TIJD INPLAATS VAN HET WEG TE ZUIPEN EN TE BLOWEN!
niet schreeuwen 
drs - 26.10.2007 17:35

beste strait edger, jij bent gelukkig niet op de wereld gezet om andere mensen te vertellen wat ze wel en niet in hun mik moeten stoppen. EN NIET ZO SCHREEUWEN!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.