Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
zuchter 
. - 30.10.2007 13:20

Het is geen gezwets, ga zelf weg. De Fabel zijn ordinaire pro-israel fascisten. Geen gezelschap voor iets als de herdenking van de Kristalnacht.
Fabel 
. - 30.10.2007 12:54

De Fabel van de illegaal beweert dat kritiek op Israel anti-semitisch is. Besef dat je in gezelschap bent, de avond georganiseerd is door, lieden die pro-israelisch fascisme zijn. Die meer problemen hebben met het democratisch gekozen Hamas dan het fascistische Israel.
Fabel zijn anti-moslimkerk en zionistisch 
. - 30.10.2007 14:00

achtergrond informatie voor deze discussie:  http://www.dewaarheid.nu/wwwboard/antisemitisme.htm

Verder noemden ze de grote pallestina demonstratie van een paar jaar gelden: de "grootste anti-semitische demonstratie sinds de 2e wereld oorlog". Links en rechts zou zich verenigen vanwege "gemeenschappelijke haat tegen de joden". Mensen die dit soort uitspraken doen en daarbij nog beweren dat kritiek op Israel anti-semitisch is, de legitimiteit van Hamas in twijfel trekken ondersteunen objectief het Israelische fascisme en helpen overigens het anti-semitisme groeien.
Zelfs stigmatiseren ze Marokkanen door ergens te stellen dat ze bang zijn dat binnenkort nazis en marrokanen samen op zullen trekken tegen Joden.
Het zijn gewoon als links vermomde pro-israeliche anti-moslims.
Kul 
Bla - 30.10.2007 14:11

Bla,bla,bla,bla.
text van de fabel 
. - 30.10.2007 15:18


dit walgelijke citaat komt van hun eigen website.


"Dat was het slot van de grootste demonstratie in Nederland sinds de Eurotop van 1997. Links wist nadien bij demonstraties meestal hooguit enkele honderden mensen op de been te brengen. Nu het echter om een demonstratie tegen Israël ging, kwamen er plotseling duizenden demonstranten opdagen, en niet meer alleen van linkse huize. Activisten van organisaties die normaal elkaars bloed wel kunnen drinken, demonstreerden nu schouder aan schouder, zoals bijvoorbeeld de Grijze Wolven, de PKK en de DHKP-C uit Turkije. De haat tegen joden wist zoals altijd de uitersten van het politieke spectrum weer bijeen te brengen en te verbroederen."

 http://www.gebladerte.nl/10834f52.htm

zoals gezegt stigmatiserend. Linkse clubs worden zonder meer in de anti-semitische hoek geduwt. Stigmatiserend en, nogmaals, uiteindelijk zorgt deze houding voor een stijgend anti-semitisme omdat zij ook vast houden aan de claim van de zionazis dat wie hen critiseert een anti-semiet is. Wie de kristalnacht wil herdenken met dat tuig, moet het zelf weten. Als je maar weet in welk gezelschap je bent. Voor hen heb je verschillende vormen van racisme en is de een belangrijker dan de ander. Daarnaast stigmatiseren ze het volstrekt legitieme verzet tegen het zionistische fascisme als "moslimextremisme".
Een posting van een gewone fascistische club zou al lang verwijdert zijn, deze verhulde fascisten genieten nog steeds enig aanzien in de scene helaas.




Zucht 
NN - 30.10.2007 13:16

Zucht, lekkere aanvulling weer hierboven. Sodemieter een end op joh, met je gezwets.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.