Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
ruis over azc's 
Bram - 04.11.2007 23:13

De aanvulling "meerdere azc's open" hoort volgens mij op de ruispagina, want het gaat over een heel ander onderwerp. Een AZC is iets anders dan een uitzetcentrum.

Dat van die stampot heb ik overigens niet kunnen vinden op de COA-site. En dat ze aan het eten kunnen zien uit welk land je precies komt lijkt me onzin, de meeste gerechten komen immers in een groter gebied voor dan één land.
in de pers 
sans papier - 05.11.2007 19:59

link AT5
 http://www.webregio.nl/601011025430000000/Sheet.aspx?PostbackURL=%2f601011025430000000%2fSheet.aspx&PublicationRegionID=6&PublicationThemeID=1&PublicationCategoryID=1&ObjectID=102543&MasterPageID=-1&PublicationID=-1#
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.