Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
zo ken ik er nog wel een 
nn - 02.11.2007 10:42

Ik had een stel lui naast mij wonen in een huurhuis die veel overlast veroorzaakte. Laten we huren gaan verbieden.
oproep: geef dan een verklaring uit 
bvdbos - 02.11.2007 11:30

Op basis van de media-berichten kan ik niet anders concluderen dan iemand hier de zaak verziekt heeft voor de rest van krakend Nederland. Complimenten aan deze persoon, het mag toch wel bekend zijn dat de huidige kamer elke gelegenheid te baat wil nemen een kraakverbod in te stellen. Mocht het inderdaad zo zijn dat geen sprake was van een dergelijke boobytrap dan hebben de bewoners niets te vrezen en zouden zij door middel van een persverklaring dit kenbaar kunnen maken. Ik ben ervan overtuigd dat er genoeg media zijn die een al dan niet anoniem interview willen houden met de bewoners om e.e.a. uit de wereld te helpen. Mocht dit niet gebeuren dan vrees ik dat het afgelopen is met kraken in Nederland en mag duidelijk zijn aan wie dit te wijten is, wie de druppel is geweest die de emmer heeft doen overlopen...
PvdA... 
J Arnhem - 02.11.2007 11:36

De PvdA laat wel heel gemakkelijk over zich heen lopen in de regering. Echt links zijn ze natuurlijk niet meer, maar een (relatief) groot deel van de arbeidersbeweging steunt ze nog wel.

Eerst de paddo's, nu het kraken. En als het aan de christelijke partijen ligt; hierna het homohuwelijk, abortus en euthanasie. De PvdA zou, als ze nog een beetje respect willen krijgen van het volk, fel tegen moeten reageren en desnoods een kabinetscrisis creeren.

Kraken is een reactie op leegstand in combinatie met woningnood / tekort aan betaalbare woningen. Door kraken is er meer druk op de eigenaren van die gebouwen, als ze er iets nuttigs mee doen wordt het simpelweg niet gekraakt.

Om het dan nog maar niet te hebben over de duizenden (o.a.) studenten die hun onderdak verliezen mocht dit doorgaan...

Maar dit blijkt maar weer dat Nederland geen democratie is, de macht ligt niet bij de mensen, maar bij het kapitaal...!
Oh jah joh? 
Willem - 02.11.2007 14:52

 http://www.telegraaf.nl/binnenland/74322151/_Krakers_terroriseren_Amsterdams_gezin_.html?p=2,1

Prima lui die krakers.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.