Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
donder zelf maar op 
. - 30.11.2007 01:22

Denk je nu echt dat de kwaliteit van het onderwijs gaat verbeteren als het aantal uren verhoogd wordt? Dat er een verband zou zijn tussen kwantiteit en kwaliteit, zoals de mislukte politici van D66 beweren? Heb je ooit het verschil geleerd tussen die twee?

Die kwaliteit komt toch niet meer terug, dat kun je verder wel vergeten. Daar is het huidige politiek-economische systeem eenvoudigweg niet op ingericht.

Ga dus nog maar eens diep nadenken en huilen en jammeren over je eigen zielige en miserabele bestaantje. Deze scholieren hebben in ieder geval nog de creativiteit en oorspronkelijkheid om in opstand te komen tegen de klotezooi waartoe ze veroordeeld worden. Daar ben je zelf niet eens meer toe in staat!

En als je dan ben uitgehuild over je ellende, denk hier dan maar eens aan: dat deze moedige scholieren op een beestachtige wijze mishandeld worden door die oh zo geweldige democratische politieagenten, die erover waken dat jouw miserabele bestaantje kan worden voortgezet. Dat kinderen van dertien met gummiknuppels in hun maag worden gestompt en met pepperspray worden behandeld.

En kom dan nog eens terug om te zeiken over de spelfouten.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.