Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Pro Life 
Herman - 19.12.2007 22:16

Inderdaad walgelijk wat er op die borden van de door u genoemde 'Anti Choice' uitgebeeld wordt. Vindt dat echt elke dag in Nederland plaats? Het vermoorden van weerloze baby's? Nee toch?

Fijn dat er daarom nog mensen zijn die een avond de kou willen trotseren om aan anderen op een rustige en vredige manier te vertellen dat er een keuze is! Een hele mooie keuze, nl. voor het leven. Een keuze zoals die door God bedoeld is.

Extra jammer is het dan als er mensen zijn die denken zulke vredelievende mensen op hardhandige wijze te moeten weg jagen en te moeten skanderen met leuzen. Erg jammer dat er door de meeste pro-choice mensen geen ruimte was om met de Pro Life mensen in gesprek te gaan. Wellicht dat we dan nu veel meer van elkaar begrepen hadden.

Graag maak ik dan ook van deze gelegenheid gebruik om ons standpunt nog eens toe te lichten. Wij zijn voor het leven en zijn voor zelf bewuste vrouwen. Vrouwen die bewust in staat zijn om een keuze te maken. Aan de moeders denken we. De meeste van hen verkeren in ontzettend moeilijke omstandigheden. Wij veroordelen deze moeders niet, maar willen hen juist helpen. Helpen door met hen in gesprek te gaan, ze te vertellen over Jezus die leven geeft. Ook willen wij voor hen bidden.

Behalve de adviezen aan de vrouw, willen wij ook de stem zijn voor al deze kleine kinderen. Het ongeboren kind heeft geen stem en kan zichzelf niet verdedigen.

Een hartelijke groet,

Herman

Website: http://www.schreeuwomleven.nl
 
Pro-choise OK maar.. 
DannyS - 20.12.2007 12:22

Hoewel ik het met de mening van Pro-choise eens ben moet ik zeggen dat ze hier te ver gaan,flyers afpakken, dingen breken, thee weggooien.
Dan moet ik toch zeggen dat dit te ver gaat
Kom niet aan andermans eigendom want dit kweekt alleen maar symphatie voor de tegenparty, iets wat we zeker niet willen
Door deze handelingen krijgen buitenstaanders het gevoel dat Pro-Choise geen argumenten heeft.

Go door met tegen-demonstraties maar hou het daarbij, het laatste wat we willen is de tegenpartij agrumenten te verschaffen

Move To Ruis



> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.