Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
NN is free? 
Henk Ruyssenaars - 18.01.2008 07:17

No, the fact that she is free is one thing.

The fact that she was in jail in The Netherlands, and for what, should make you think about what kind of country you're living in.


Nee, de zaak dat ze op vrije voeten is gesteld is een ding.

Maar, het feit dat ze in Nederland in de gevangenis werd gezet is iets waar men maar 's lang en breed over moet nadenken.

Persoonlijk ben ik van mening dat Nederland een Rechtstaat moet worden, waar menselijkheid en gerechtigheid voorop staat.

En niet zoals nu, permanent worden 'afgeroomd' zodat we de hoogste belastingen ter wereld betalen. Iedereen werkt - door meer dan de helft en 20% BTW te betalen - minstens zes maanden voor 'het personeel'. En dat is nergens ter wereld zo: dat pikken de mensen daar niet.

Moeten we daar dus niet 's vanaf, dat systeem waarbij onschuldige buitenlanders worden gevangen gezet? En onschuldige Nederlanders ook?

Of blijft het erbij dat de meerderheid van de Nederlanders arm en dom wordt gehouden?

Wie heeft er voordeel bij?

HR - Url.:  http://tinyurl.com/2tvdm8



E-Mail: fpf@chello.nl
Website: http://tinyurl.com/2tvdm8
 
Question 
NN77 - 17.01.2008 16:58

Is this, apart from the fact that she is free, to be considered a positive thing?
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.