Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Laatste nieuws? 
voorbijganger - 24.01.2008 16:06

Goeie actie! Ik zag gisteren tot mijn verrassing de stop afbraak-tekst op het bord staan.
Maar.... krakers heb ik er toen niet gezien? Terwijl ik toch een heel stuk vlak langs dat hek heb gelopen. Is het terrein alweer ontruimd?
bodemsanering 
bvdbos - 22.01.2008 22:53

Is de bodemsanering niet gewoon nog aan de gang, heb wat stukken door zitten lezen? De grondwatersanering zal wel uitgelopen zijn, gebeurd vaker. Tot de afronding mag het terrein niet gebruikt worden, van kraken van een leegstaand terrein is derhalve geen sprake en ik zou derhalve niet teveel verzet bieden bij ontruiming aangezien dit dan een illegale kraak zou zijn. Wel goed als actiemogelijkheid...
tof maar 
nn - 23.01.2008 11:27

he utrech,

toffe aktie en hou vooral vol, letten jullie wel op dat jullie je niet voor het karretje van de wildersjugend laten spannen en jullie axie misbruiken om de bouw van die moskee (vaarover in de kranten wordt gesproken) te traineren?

succes
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.