Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
hoezo onverdacht? 
aNNtifa - 24.01.2008 13:39

Alex is zelf een racist, antisemiet en sexist dus misschien wil hij alleen geen concurentie.

Wij zeggen helemaal niet dat er geen extremistische moslims zijn met abjecte denkbeelden, maar het is een mimieme minderheid en net zoals het geen pas geeft alle christennen te bestrijden omdat anti-abortus fundies ook christen zijn weiger ik de wilders taliban ongestoord dag in dag uit op mijn medemensen in laten hakken en schoferen uit naam van de "verlichting".

moslim zijn de joden van nu en ik ga niet zitten wachten op de eerste pogroms
aNNtifa, hoezo "wij"? 
Krijtje v.d. Stoep - 26.01.2008 09:15

Een behoorlijk kwalijke bijdrage die al dagen op de ruispagina staat:
n.l. die van "aNNtifa":"
Alex is zelf een racist, antisemiet en sexist dus misschien wil hij alleen geen concurentie.

Wij zeggen helemaal niet dat er geen extremistische moslims zijn met abjecte denkbeelden, maar het is een mimieme minderheid en net zoals het geen pas geeft alle christennen te bestrijden omdat anti-abortus fundies ook christen zijn weiger ik de wilders taliban ongestoord dag in dag uit op mijn medemensen in laten hakken en schoferen uit naam van de "verlichting".

moslim zijn de joden van nu en ik ga niet zitten wachten op de eerste pogroms"

mijn reaktie: toe maar: ga gewoon iemand voor rotte vis uitschelden omdat hij er anders over denkt dan jij. Ik zie helemaal niks aan de links naar de artikelen van Alex wat jouw scheldkannonnade legitimeert.
Nog iets: Je bijdrage over religies suggereert dat een hele groep mensen er zo over zou denken als jij? wie zijn dat dan?
ik vind dat de fundamentalistische takken van religies hun voedingsbodem wel vinden in de heilige boeken. de Koran heb ik mezelf bespaard, dus ik weet niet. Wat de Bijbel betreft: 1 voorbeeld: vrouwenhaat en geweld tegen vrouwen wordt erin gepredikt. Hard core gewelddadige porno komt erin voor. Zo hard, dat als er een ander kaftje om heen zat zou 80 procent van de vrouwen de bezitter van dit soort shit warschijnlijk het huis uit keilen.(zie richteren 19, of als je niet over je nek wilt gaan: kijk er niet naar.) maar als het in de bijbel staat is het okee?
ik pleit niet voor herinvoering van de leeuwenkuil, maar er is veel voor te zeggen dat de wereldreligies vrouwenhaat legitimeren. Kapitalisme doet dat op een andere manier ook. Antichoice fundies zijn echt niet de enige foute christenen.
ik wil gerust met een spandoek staan: " Stop vrouwenhaat, stop het christendom!"

Moslims zijn de joden van nu? nee. moslims worden gediscrimineerd, en er is onterecht gigantisch veel selectieve verontwaardiging tegen moslims.
Maar je overdrijft met je leus.

ik begrijp de verontwaardiging van Alex wel over de moord op Theo van Gogh.


SHTM 
Peter Brug - 25.01.2008 19:48

Beste,
Wie zijn SHTM?
Het lijkt in iedergeval niet het zelfde als 'Stop de Hetze' www.stopdehetze.nl . Is dit wellicht een provocatie?
Is er een website/email adres?
Vr gr
Peter
wie 
reageerder - 24.01.2008 14:25

aangezien hier opgeroepen wordt tot een tegen-actie, mag dan bekend worden door wie, of door welke organisatie, in plaats van het wel erg summiere "f"?
of is dat teveel gevraagd?
inderdaad 
dv - 26.01.2008 11:13

geheel eens met bovenstaande auteur, stuitend dat dit soort ongefundeerde schofferingen (weliswaar in de 'ruis') blijven staan.
F is verbitterd 
Anonieme Nederlander - 25.01.2008 09:46

Beste F,

Je WILT zo graag dat SIOE racistisch is en dat het de islam misbruikt om tegen immigranten ten strijde te trekken. Waarom toch? "Een oud truukje," schrijf je; of is het misschien zo dat jij er gewoon "verouderde" gedachten op na houd?

Voorbeeldje van mezelf: Woon en werk in het buitenland, heb een niet-Westerse vriendin, heb in twee niet-Westerse landen (met veel plezier) gewoond, spreek 5 talen (waarvan 2 niet-Westers). Ben ik een racist? Ik ben zelfs zelf een migrant!

Andere vraag: hoeveel 'nieuwe Nederlanders' zijn er eigenlijk aangesloten bij Indymedia of Antifa? Hoeveel niet-Westerse? En hoeveel moslims?

Ga eens een relatie beginnen met een moslima, heb ik ook gedaan. Ze studeerde nota bene Islamitisch Recht in Leiden. Heb even wat boekjes open geslagen en heb daar zoveel pertinente leugens (over ongelovigen, over de oorsprong van de Bijbel, maar ook over de Koran en Mohammed) gelezen dat de schellen me van de ogen vielen. Ook gaf ze toe dat het normaal is voor moslims om zich 'in nieuw gebied' sterker en sterker te maken totdat ze hun wil kunnen doorzetten en het bestuur omver kunnen werpen om het op Islamitische leest te schoeien (sharia-wetgeving). Die relatie kon niet stand houden, dan begrijp je... Harde realiteit, F, maar je weet dat het waar is. Mogen wij daartegen demonstreren ajb?

Kom morgen ook naar de Dam, joh, en als je gewoon iemand zou aanspreken, in plaats van je met je ongefundeerde mening meteen tegen ons op te stellen, zul je er achter komen dat jouw ideeen over ons niet kloppen.

"Wie nooit van mening verandert, heeft niets geleerd."

(Ik stemde vroeger ook CDA of PvdA. Haha, ja dat was lang geleden.. Toen ben ik van mening veranderd.)
Polonaise op de Dam... 
no nes - 24.01.2008 11:52

 http://www.geenstijl.nl
Oogkleppen 
koerbagh - 24.01.2008 12:51

Jullie leren het ook nooit hè? Oogkleppen afdoen.
 http://www.ravagedigitaal.org/2004+15/nederland+droomland.htm
(Alex van Veen uit jullie eigen kringen, dus onverdacht)
 http://video.google.com/videoplay?docid=6379618149058958603
(Voormalig socialist, onverdacht)
Christopher Hitchens??? 
x - 25.01.2008 15:24

Is meneer Christopher Hitchens, die na zijn Trotskistische verleden nu het bed deelt met voorstanders van de oorlog in Irak.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.