Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Antisemitisme doet niet meer ter zake 
Job - 28.01.2008 15:47

Interessant. Het enige verschil tussen NVB en SIOE is dat de laatsten geen antisemieten zijn. Antisemitisme doet dus niet meer ter zake voor AFA. Zullen we dat CIDI zeggen?
Islam 
It's me - 02.02.2008 00:09

Houdt er wel rekening mee dat de vrijheden die we hier nu hebben mede te danken zijn aan het feit dat er eeuwen lang protest is geweest tegen religieuze indoctrinatie.
Je ziet nu al dat het kabinet met de CU en CDA erin allerlei vrijheden probeert in te perken.

Ik zie nog niet echt een beweging binnnen de moslims in nederland die opstaat voor discussies binnen de islam, of meent dat er doctrines instaan die multi-interpretabel zijn. De Koran is het woordt van Allah, en daar is verder geen discussie over mogelijk.
Als iemand zijn islam-geloof dus op de juiste manier belijdt, wordt hij geacht om niet moslims als onwaardig te zien.

Even resumerend..... Als je geen moslim bent, ben je minder dan een moslim.
IS dat dan geen discriminatie, en zo ja.. waar is de demonstratie op de dam die dat gaat roepen ???



> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.