Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
jaren80 
pvk - 27.02.2008 15:18

de jaren 80 aanhalen als succesverhaal waardoor we nu nog kunnen kraken?
je moet wel later geboren zijn, anders had je zoiets niet met droge ogen durven beweren.
als er IETS is wat de kraakbeweging kapot heeft gemaakt dan is het wel juist die geweldscultus van de jaren 80.


tuurlijk gast 
nn - 27.02.2008 15:12

@ bvdbos: de enige reden dat er nog een krakend nederland is is dankzij militant verzet (nu en in de jaren 80), jij wordt op eens een heel antrekkelijke gesprekspartner als ze anders met ons te maken krijgen. dus denk even na wie je afvalt reformistje....
eikels 
bvdbos - 27.02.2008 13:00

 http://www.nu.nl/news/1454210/14/Krakers_beschieten_politie_met_moeren.html

"Daarbij mishandelden ze de twee tijdelijke bewoners met hockeysticks en honkbalknuppels. Ook bespoten ze hen met traangas. Een slachtoffer moest zich laten behandelen door een ambulancemedewerker."

Wat politie zegt nemen we met een korreltje zout, maar zoals elders op indymedia gepost: "tijdens de kraak was de sfeer militant (bivaks, helmen, gooimateriaal etc.)".

Wederom een zeer slechte dienst bewezen aan krakend Nederland...
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.