Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
ongefundeerde berichtgeving 
Wim Heitinga - 27.03.2008 08:17

Tja, overal gaan mensen dood. In het ziekenhuis, thuis in bed, op vakantie in Frankrijk en ook in de gevangenis en asielzoekerscentra. Leer er maar mee leven.
En om dan te suggereren dat de "medische dienst iemand liet creperen" is wel weer een fraai staaltje van ongefundeerde tendensieuse berichtgeving.
@ Wim Heitinga 
Bas - 27.03.2008 10:29

Misschien is het bericht tendentieus te noemen, omdat er een duidelijke mening achter zit. Maar je kunt nog altijd beter voor je mening uitkomen, dan keihard liegen zoals de overheid doet.

Ter illustratie:
 http://www.novatv.nl/uploaded/FILES/Karin/gezondheidszorg%20in%20rapport%20Mieke%20Kox.doc

Ook heeft het Europese Comité ter Voorkoming van Foltering en Onmenselijke Behandeling en Bestraffing (CPT) de medische zorg in de Rotterdamse bajesboot in een recent rapport compleet afgebrand (excusez le mot).


nieuwsbericht 
anton - 28.03.2008 22:06

 http://www.ravagedigitaal.org/2008nieuws/maart/28/nws.php
Verzoek tot aanpassing route 
mike - 30.03.2008 10:42

Bij deze een verzoek om tijdens de verplaatsing ook te stoppen bij het CWI Dan kunnen we om onszelf geloofwaardiger te maken ook meteen solliciteren.
Want zeg nou zelf, het komt de geloofwaardigheid niet ten goede dat we wel continu tegen de gehele maatschappij aan lopen te schoppen maar er zelf totaal niet aan bijdragen.
Er zit er eentje op de Westblaak 122.
Kleine moeite groot plezier toch?

Met vriendelijke groet.

> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.