Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
linkse censuur 
QueerPunk - 28.03.2008 16:57

tja, en dan maak ik daar een paint over
en dan verwijderen jullie dat NA eerst gepubliceerd te hebben, er zit toch een moderator daar.....................??? na aanvankelijke publicatie toch verwijdering van de aankondiging dat die achtelijke videoclip er gister was!!!

jullie zijn net zo erg als wat et Regime doet, alleen oppikken en publiceren wat in jullie straatje komt om mensen Boos te maken en Angst aan te jagen!!!
om ze vervolgens in jullie kamp te krijgen, ik heb me buik vol van Links en Rechts !!

Ik wil gewoon een fijne wereld waar we met zun allen de schouders eronder zetten voor een betere Wereld voor iedereen, ongeacht achtergrond, kleur, Religie of sexuele voorkeur!!

Stop met dat in hokjes denken!!!!!!!!!!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.