Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
god bestaat niet 
jaap - 27.05.2008 00:23

god bestaat niet, ben ik nu een racist door dat te zeggen ?


wilders liegt... 
anarcho - 03.04.2008 13:15

Indien nu ook al 'posters' van Indymedia een blind vertrouwen in onze 'democratische' rechtsstaat uit spreken door achter het kabinet te gaan staan, dan dooft het licht... kom op mensen, dit is toch geen medium voor PvdA'ers of CDA'ers?
borgard - 03.04.2008 15:24

ik ben niet van mening dat een regering die uiterst expliciet tegen jezus woorden in gaat van God gegeven kan zijn. aangehaalde tekst is gedateert voor de regering van Nero. Later werd over Nero wat anders geschreven, het boek openbaringen (discussies daar gelaten).

als christen moet je niet blind op je hol blijven zitten als de overheid maffe praktijken beoefent. opstaan en je bek open trekken is je recht.
heidendom 
jaap - 27.05.2008 00:24

fitna betekend de terugkeer naar meergoderij.
Romeinen 
Bas - 03.04.2008 10:12

Harm-Jan neemt het als fanatieke SGP'er op voor onze regering die natuurlijk niet liegt, het nieuwe imperialisme in Afganistan en het oude in Indonesië. H-J, je bent een slachtoffer van de totale geestelijke onderwerping en de vernedering van je individualiteit die je orthodoxe geloof van je vraagt. Je hebt je natuurlijk gebaseerd op een van de meest schadelijke boekdelen uit het woord Gods, Romeinen 13. Scheur dat hoofdstuk toch eens uit je bijbel en ontworstel je aan de totalitaire repressie van de Reformatie!

Romeinen 13:1-7 (uit de zeventiendeeeuwse Statenvertaling van de Dordrechtse synode, het enige fucking boek dat in de bajes altijd op verzoek aan gedetineerden, ook in de isoleercel, ter beschikking wordt gesteld):

1 Alle ziel zij den machten, over haar gesteld, onderworpen; want er is geen macht dan van God, en de machten, die er zijn, die zijn van God geordineerd.

2 Alzo dat die zich tegen de macht stelt, de ordinantie van God wederstaat; en die ze wederstaan, zullen over zichzelven een oordeel halen.

3 Want de oversten zijn niet tot een vreze den goeden werken, maar den kwaden. Wilt gij nu de macht niet vrezen, doe het goede, en gij zult lof van haar hebben;

4 Want zij is Gods dienares, u ten goede. Maar indien gij kwaad doet, zo vrees; want zij draagt het zwaard niet te vergeefs; want zij is Gods dienares, een wreekster tot straf dengene, die kwaad doet.

5 Daarom is het nodig onderworpen te zijn, niet alleen om der straffe, maar ook om des gewetens wil.

6 Want daarom betaalt gij ook schattingen; want zij zijn dienaars van God, in ditzelve geduriglijk bezig zijnde.

7 Zo geeft dan een iegelijk, wat gij schuldig zijt; schatting, dien gij de schatting, tol, dien gij den tol, vreze, dien gij de vreze, eer, dien gij de eer schuldig zijt.


Politiek 
Autonoom - 03.04.2008 07:51

Ik bilijf het verbazend vinden hoe sommige mensen op Indymedia helemaal hard gaan op Wilders en zelfs een soort va applaus geven aan andere politici en ministers als Wilders wordt aangepakt!

Wilders is een randfiguur. Bijna alle politieke partijen (zo niet allen) zijn voor een racistisch beleid richting asielzoekers, vluchtelingen en immigranten. Ze gebruiken Wilders als bliksemafleider. ,,Kijk hem, de racist", om ondertussen onschuldige mensen te mishandelen in detentiecentra.

De Staat liegt en bedriegt. Wilders is een politieke mafkees en verdient niet al die aandacht. De gevestigde media en de gevestigde politiek gebruiken hem als hype-produkt en hij heeft het zelf niet eens door. He's being used. En wij ook als wij mee-Wildersen.

Dus: NBK en Internationale Socialisten: richt je op het echte gevaar! De Staat en zijn repressieve organen.

No borders, no nations! No states, no religion! No police and politicians!
Tjah.. 
NN - 03.04.2008 05:35

Niet dat ik het erg vind voor 'em ofzo, kan en wel om lachen.
Maar waarschijnlijk weet het meerendeel hier wel hoe "verklaringen" opgeschreven worden door overheidsinstellingen.
Ik weet niet hoezeer ik het moet geloven dat dat precies gezegd is..
Het is natuurlijk wel tof dat het meneertje "harde aanpak, meer blauw op straat" #1 dit overkomt.
Tjah Wilders, law & order toch? 't staat er toch echt zwart op wit, haha :)
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.