Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Wat wel en niet ter zake doet 
Joke Kaviaar - 03.04.2008 08:54

In feite doen de bedreigingen aan mijn adres en de aangifte van toen hier weinig ter zake. Dit gaat over een gisteren gearresteerde rapper, waarbij ik illustreer dat dit vaker gebeurt. Met name Wilders slaat als een idioot om zich heen met aangiftes tegen iedereen en van alles en wordt nog serieus genomen ook.

Overigens is het wel tekenend dat justitie nooit iets deed met mijn aangifte tegen een langlopende dreigcampagne uit extreem rechtse hoek van destijds, en wel klaar staat om voor rechtse opiniemakers, politici, en zulk volk mensen voor raps en kunst in te rekenen en te vervolgen.
Het karaktariseert de selectieve verontwaardiging over meningsuitingen die de autoriteiten niet welgevallig zijn, omdat zij anti-autoritair, anti-nationalistisch en dergelijke zijn.

Een 'bedreiging' in rap of kunst tot slot kan nooit worden gezien als een feitelijke bedreiging. Een anonieme bedreiging op internet (en dan bedoel ik niet die van het soort van Geenstijl, want daar is het gewoon mode), of een anonieme bedreiging per e-mail of brief is van een geheel andere orde.

Voor het overige houdt Wilders mij in het geheel niet bezig, of het moet zijn om hem eens een taart in zijn verwaande smoelwerk te duwen.

Het van angst en haat doorspekte 'vreemdelingen'beleid dat eerst door Verdonk, en nu gevoerd wordt door Albayrak is hetgeen waar de aandacht naar uit zou moeten gaan.



> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.