english
nederlands
Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> contact > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Zoek

 
Alle Woorden
Elk Woord
Bevat Media:
Alleen beelden
Alleen video
Alleen audio

Dossiers
Agenda
CHAT!
LINKS

European NewsReal

MDI klaagt Indymedia.nl aan
Rechtszaak Deutsche Bahn tegen Indymedia.nl
Onderwerpen
anti-fascisme / racisme
europa
feminisme
gentechnologie
globalisering
kunst, cultuur en muziek
media
militarisme
natuur, dier en mens
oranje
vrijheid, repressie & mensenrechten
wereldcrisis
wonen/kraken
zonder rubriek
Events
G8
Oaxaca
Schinveld
Schoonmakers-Campagne
Hulp
Hulp en tips voor beginners
Een korte inleiding over Indymedia NL
De spelregels van Indymedia NL
Hoe mee te doen?
Doneer
Steun Indymedia NL financieel!
Rechtszaken kosten veel geld, we kunnen elke (euro)cent gebruiken!

Je kunt ook geld overmaken naar bankrekening 94.32.153 tnv Stichting Vrienden van Indymedia (IBAN: NL41 PSTB 0009 4321 53).
Indymedia Netwerk

www.indymedia.org

Projects
print
radio
satellite tv
video

Africa
ambazonia
canarias
estrecho / madiaq
kenya
nigeria
south africa

Canada
hamilton
london, ontario
maritimes
montreal
ontario
ottawa
quebec
thunder bay
vancouver
victoria
windsor
winnipeg

East Asia
burma
jakarta
japan
manila
qc

Europe
alacant
andorra
antwerpen
armenia
athens
austria
barcelona
belarus
belgium
belgrade
bristol
bulgaria
croatia
cyprus
estrecho / madiaq
euskal herria
galiza
germany
grenoble
hungary
ireland
istanbul
italy
la plana
liege
lille
madrid
malta
marseille
nantes
netherlands
nice
norway
oost-vlaanderen
paris/île-de-france
poland
portugal
romania
russia
scotland
sverige
switzerland
thessaloniki
toulouse
ukraine
united kingdom
valencia
west vlaanderen

Latin America
argentina
bolivia
brasil
chiapas
chile
chile sur
colombia
ecuador
mexico
peru
puerto rico
qollasuyu
rosario
santiago
tijuana
uruguay
valparaiso

Oceania
adelaide
aotearoa
brisbane
burma
darwin
jakarta
manila
melbourne
oceania
perth
qc
sydney

South Asia
india
mumbai

United States
arizona
arkansas
atlanta
austin
baltimore
big muddy
binghamton
boston
buffalo
charlottesville
chicago
cleveland
colorado
columbus
danbury, ct
dc
hampton roads, va
hawaii
houston
hudson mohawk
idaho
ithaca
kansas city
la
madison
maine
miami
michigan
milwaukee
minneapolis/st. paul
new hampshire
new jersey
new mexico
new orleans
north carolina
north texas
nyc
oklahoma
omaha
philadelphia
pittsburgh
portland
richmond
rochester
rogue valley
saint louis
san diego
san francisco
san francisco bay area
santa barbara
santa cruz, ca
seattle
tallahassee-red hills
tampa bay
tennessee
united states
urbana-champaign
utah
vermont
western mass
worcester

West Asia
armenia
beirut
israel
palestine

Topics
biotech

Process
discussion
fbi/legal updates
indymedia faq
mailing lists
process & imc docs
tech
volunteer
Credits
Deze site is geproduceerd door vrijwilligers met free software waar mogelijk.

De software die we gebruiken is beschikbaar op: mir.indymedia.de
een alternatief is te vinden op: active.org.au/doc

Dank aan indymedia.de en mir-coders voor het creŽren en delen van mir!

Contact:
info @ indymedia.nl
Mensenrechtenschendingen met electronische wapens
Peter Mooring - 12.04.2008 17:15

Er is op dit moment veel ophef over mensenrechten in China en dat is terecht. Maar in de westerse wereld worden net zo goed mensenrechten geschonden en misschien wel op nog verschrikkelijker manieren. Geheime diensten, verzamelplaatsen van psychopaten en moordenaars, hebben de afgelopen jaren de beschikking gekregen over electronische wapens, de meest krachtige wapens in de geschiedenis van de mensheid. Met deze electronische wapens is het mogelijk om op afstand en door muren heen te martelen en te moorden (mensen worden o.a. gekookt als vlees in een magnetron), zonder bewijzen achter te laten. Dit is geen science-fiction, de techniek en wapens bestaan, en overal op het internet verschijnen verhalen van slachtoffers.

ELECTRONISCHE WAPENSEr is op dit moment veel ophef over mensenrechten in China en dat is terecht. Maar in de westerse wereld worden net zo goed mensenrechten geschonden en misschien wel op nog verschrikkelijker manieren. Hier is weinig over bekend omdat dit uit de media wordt gehouden. We hebben het hier over groepstalking en electronische wapens, methoden en apparatuur om mensen zonder bewijzen (geestelijk of lichamelijk) te elimineren. Geheime diensten, verzamelplaatsen van psychopaten en moordenaars, hebben de afgelopen jaren de beschikking gekregen over electronische wapens, de meest krachtige wapens in de geschiedenis van de mensheid. Met deze electronische wapens is het mogelijk om op afstand en door muren heen te martelen en te moorden, zonder bewijzen achter te laten. Mensen worden o.a. gekookt als vlees in een magnetron. Dit is geen science-fiction, de techniek en wapens bestaan, en overal op het internet verschijnen verhalen van slachtoffers. Veel mensen worden geelimineerd zonder dat ze een idee hebben wat hun overkomt. Het is belangrijk dat iedereen (!) kennis neemt van deze methoden en wapens, dat de overheid beiden verbiedt procedures en dat er apparatuur ontwikkeld wordt om misbruik van deze wapens te kunnen vaststellen.Wat zijn electronische wapens
-----------------------------
Het is heel belangrijk voor iedereen (!) om enige kennis te hebben van het bestaan van hitech electronische wapens en andere privacy schendende apparatuur. Electronische wapens zijn meestal electromagnetische wapens, dat wil zeggen, ze werken met radiogolven (vaak microgolven), en worden ook vaak laser wapens of Directed Energy Weapons (DEW) genoemd.

Deze wapens en apparatuur:

- bestaan al geruime tijd en worden bijna overal gebruikt
- kunnen nagenoeg elke soort 'verwonding' veroorzaken, zoals hoofdpijn, verbrandingen, hartaanval.
Op iets langere termijn vernietigt dit je DNA, en stimuleert het kanker en tumoren
- kunnen worden gebruikt voor mind control (manipulatie) en mind reading (gedachten lezen)
- kunnen worden gebruikt om te martelen en moorden op afstand en door muren heen
- kunnen nagenoeg alles beinvloeden bijvoorbeeld de resulaten van sportwedstrijden door een 100 meter loper te zappen tijdens de start

Deze wapens zijn geen GEEN science fiction maar bestaan echt en worden op redelijk grote schaal ingezet, verhalen van slachtoffers komen uit meer dan dertig, voornamelijk westerse landen. Deze wapens zijn het resultaat van de wapenwedlooop: wie de beste wapens heeft die wint.


Electronische wapens kunnen opgedeeld worden als volgt:

- Microgolf wapens
- Ultra high frequency EM wapens
- Ultrasoon wapens
- ELF (extreme low frequency) wapens

Het merendeel van deze wapens heeft niet de vorm van een pistool of geweer. Geavanceerde afluisterapparatuur (inclusief apparatuur om, deels, gedachten te lezen) kan vanwege de inbreuk op privacy ook beschouwd worden als een electronische wapen. Op de volgende link zijn meer details te vinden (of kijk bij links onderaan de pagina):

The State of Unclassified and Commercial Technology Capable of Some Electronic Assault Effects, Eleanor White, P.Eng.Voorbeelden van effecten bij verborgen gebruik van electronische wapens
-----------------------------------------------------------------------
Bij verborgen gebruik weet het slachtoffer niet dat hij/zij wordt bewerkt met electronische wapens. Mogelijke effecten:

- Hartklachten via druk op de borst
- Nierklachten
- Kortstondige griep
- Misselijkheid
- Hoofdpijn
- Afname van kracht in handen
- Buikpijn
- Gedachtenlezen (subvocal)
- Enz.

Deze effecten zijn relatief gemakkelijk te veroorzaken met microgolf en ultrageluid apparatuur. Het menselijk lichaam blijkt buitengewoon kwetsbaar voor allerlei soorten electromagnetische straling,
en het is heel moeilijk, zo niet onmogelijk, om te bepalen wat een echte ziekte(aanval) is en wat niet.
Toch is het vaak te herkennen als je weet waar je op moet letten.
Bij electronische wapens is meestal sprake van gerichte energie wapens (Directed Energy Weapons, ookwel DEW genoemd). Als je je dus uit de 'beam' verplaatst verdwijnen de meeste effecten. Bijvoorbeeld als je rondloopt, je hoofd beweegt, de deur uitloopt. Of ze duren onwaarschijnlijk kort en/of houden opeens op. Let op dat de bedieners van deze wapens vaak met je mee draaien en een effect dus weer kan terugkomen.

Voorbeelden:

- Was de koortsaanval van Sven Kramer tijdens een kampioenschap echt of het effect van electronische wapens?
- Was de griepaanval van Pieter van den Hoogenband tijdens het Europese Kampioenschap Zwemmen 2008 echt of het effect van electronische wapens?
- Was de beroerte van Lucia de B. in 2006 echt of het effect van electronische wapens?
- Waren de hart-en nierklachten van Willem Holleder in 2007 echt of het effect van electronische wapens?
- Waren de hartklachten van Milosevic echt of het effect van electronische wapens? Is Milosevic wellicht vermoord met electronische wapens?
- Premier Balkenende van Nederland moest aan zijn voet geopereerd worden, premier Leterme van Belgie had maagklachten en moest naar het ziekenhuis. Waren dit echte ziektes of toegediende ziektes? Was het de bedoeling ze uit te schakelen op een cruciaal moment? En was het wellicht de bedoeling ze te 'chippen' zodat hun gedachten gemakkelijk kunnen worden gelezen, zie ook subvocal bij de links onderaan.Voorbeelden van effecten bij openlijk gebruik van electronische wapens
----------------------------------------------------------------------
Bij openlijk gebruik weet het slachtoffer dat hij/zij wordt bewerkt met electronische wapens. De hierbovengenoemde effecten worden gebruik om te martelen, om te reageren op wat het slachtoffer doet, om het slachtoffer uit balans te brengen.
Andere effecten:


- "Microgolven' (mensenkoken, mensenbranden), zodat het slachtoffer het gevoel heeft in een magnetron te zitten (brandplekken op lichaam, gekookt gevoel gevoel in het lichaam, gal)
- Stuitje branden + darmen direct in de buurt voor maximale pijn. Een soort blindendarm onsteking/darmkramp maar net niet helemaal precies hetzelfde
- Stuitje branden voor maximale pijn. Een soort blindedarmonsteking/darmkramp maar net niet helemaal precies hetzelfde (bijvoorbeeld: er is veel minder zweet)
- Kinderen van het slachtoffer branden/koken
- Enz.Microgolf wapen (microwave weapon)
----------------------------------
Eigenlijk is het heel gemakkelijk te begrijpen wat een microgolf wapen is. Iedereen kent de magnetron die in de keuken staat. Daarin kan je een beker melk zetten, die is binnen een paar seconden kokend heet. Hetzelfde geldt voor aardappels, groeten, vlees e.d. Wat er gebeurt op het moment dat je startknop indrukt is dat wat er in de magnetron staat wordt verhit niet met vuur maar met onzichtbare radiogolven.

De radiogolven van een magnetron hebben een hoge frequentie (2,45 GHz) en worden microgolven genoemd. De frequentie van de microgolven is de trillingsfrequentie van water. Vandaar dat alles waar water in zit heel snel in een magnetron opgewarmd kan worden. Een magnetron heet in de meeste andere landen een microgolfoven.

Je zou een magnetron uit elkaar kunnen halen en het deel dat de radiogolven uitzendt verbeteren met een sterker signaal, zodat het vlees op een grotere afstand bijvoorbeeld 10-50 meter kan opwarmen. Net zoals radiogolven voor een mobiele telefoon gaan microgolven gewoon door muren heen en je zou dus met een dergelijk apparaat het kopje melk van je buren kunnen opwarmen.

Microgolf wapens werken precies zoals hierboven beschreven en het is niet eens zo moeilijk een dergelijk wapen te maken. Met een microgolf wapen kan je door de muur heen iets verhitten, koken, (kapot)branden. Je kunt het richten op een mens en dat gebeurt dus ook. Op dit moment worden deze wapens nog voornamelijk gebruikt door geheime diensten om te elimineren (zie ook links onder), maar het gemak waarmee dergelijke wapens gemaakt kunnen worden voorspeld weinig goeds.

Het feit dat dergelijke wapens door geheime diensten worden gebruikt op veelal gewone mensen, zegt trouwens ook veel over met wat voor soort beesten hier te maken hebben. Het woord ratten wil ik hier niet gebruiken, dat zou een belediging voor deze dieren zijn, en dat is niet om je aan het lachen te maken.Ultra high frequency EM wapens
------------------------------
Hiermee kan spieractiviteit worden opgewekt. Een voorbeeld is trillingen van vlees bij onderarmen of dijbenen.
Het is ook mogelijk om spieren te verzwakken, of irritaties te veroorzaken.Ultrasoon wapens
----------------
Deze wapens werken met frequenties net boven de gehoorgrens, zeg maar vanaf zo'n 15 KHz. Hiermee is het mogelijk om lichaamscellen te beschadigen. Een voorbeeld is een niersteenvergruizer gebruikt om nierstenen te vergruizen met onzichtbare geluidsgolven. Hoewel de kans op blijvend letsel minimaal is treden er wel lichte weefsel beschadigingen op, door sommigen omschreven als schaafwonden. Daarnaast ervaren patienten na een dergelijke behandeling een gevoel alsof ze in hun zij zijn geslagen.

Het is vrij eenvoudig een dergelijk wapen te maken door de kracht te verhogen/manipuleren waarmee het menselijk lichaam op allerlei manieren beschadigd kan worden.

Een andere mogelijkheid is mensen stemmen laten horen met ultrasoon geluid. Het oor hoort het geluid niet maar de hersens horen dit geluid wel. Via radio en televisie kan dit geluid worden meegestuurd in uitzendingen.ELF (extreme low frequency) wapens
----------------------------------
Deze wapens werken met hele lage frequenties van zo'n 3-30 KHz. Wanneer deze worden gericht op de hersens van een mens kan dit het zenuwstelsel verlammen en emotionele stabiliteit veroorzaken. Het menselijk lichaam bljkt uitermate gevoelig voor deze lage frequenties:

- Hersengolven (0.1 tot 30hz)
- Het nemen van beslissingen (0.01 tot 7Hz)
- Hoofdpijn (13-30Hz)
- Spraakverstoring (13-20Hz)
- Kiespijn (6-8Hz)
- Pijn op de borst (5-7Hz)
- Spierpijn (4.5 - 10Hz)
- Aandrang tot ontlasting (10.5 to 16Hz)
- Aandrang tot unrineren (10 to 18Hz)Niet of heel moeilijk te bewijzen
---------------------------------
Electronische wapens zijn verschrikkelijke wapens. Ze zijn al een aantal tientallen jaren in gebruik maar door de enorme technische voooruitgang die is geboekt zijn deze wapens heel eenvoudig en compact te maken, en worden ze inmiddels dus ook op grote schaal gebruikt door geheime diensten.

Dit geldt waarschijnlijk het meeste voor het microgolf wapen. In de Verenigde Staten heeft iedereen het recht een wapen aan te schaffen. Stel je voor dat iedereen een microgolf wapen zou hebben, in plaats van een pistool. Het gebruik van dergelijke wapens is veel gemakkelijker dan het gebruik van een pistool. Immers valt er nagenoeg niets te bewijzen!

Als iemand een gat in je lichaam schiet met een kogel, of iemand steekt je met een mes, of iemand vergiftigt je, dan kan je naar het ziekenhuis/politie, er is immers bewijs van het feit dat je aangevallen bent.
Met een electronisch wapen is het niet nodig om wonden te maken (het kan wel natuurlijk), je brandt/kookt het slachtoffer, zijn kinderen, zijn rozenstruiken, het is allemaal toch niet te bewijzen.

Microgolf wapens worden vaak een 'people zappers'genoemd maar het is beter om te spreken over 'people burners' (mensenbranders) en 'people cookers' (mensenkokers). Deze wapens branden/koken een lichaam zoals een magnetron vlees brandt of een beker water kookt.

Door de kracht van dergelijke wapens verder op te voeren kom je uit bij High Power Microwave (HPM) weapons, of wel hoog vermogen microgolf wapens. Daar kunnen weer allerlei extra 'leuke' dingen mee gedaan worden.Om hoeveel slachtoffers gaat het?
---------------------------------
Schattingen lopen uiteen maar zeker is dat wereldwijd duizenden mensen per jaar worden gemarteld en vermoord met deze hitech wapens. Omdat bijna niemand kennis heeft over deze wapens hebben veel slachtoffers geen idee wat er precies gebeurt. Slachtoffers worden niet alleen lichamelijk vermoord maar plegen ook vaak zelfmoord uit wanhoop of veranderen in psychiatrisch patienten.Niemand is meer veilig
----------------------
Waarschijnlijk het meest angstaanjagende aspect aan deze electronische wapens is het feit dat je als mens nergens meer veilig bent. Je kunt niet alleen afgeluisterd worden maar ook gemarteld en vermoord dwars door de muren van je huis heen. Je kunt met collega's gezellig zitten te praten en aangevallen worden bijvoorbeeld door pijnlijke brandende 'zaps' op je hoofd of ergens anders op je lichaam. Niemand die het ziet, alleen jij voelt het. In de supermarkt, in het zwembad, in je eigen auto, in je bed als je ligt te slapen. De radiogolven van electronische wapens gaan bijna overal doorheen.Waar en door wie worden deze electronische wapens gebruikt
----------------------------------------------------------
Deze wapens worden ingezet in oorlogen. Er zijn gruwelijke verhalen bekend over de inzet ervan in Irak. Op dit moment worden deze wapens echter voornamelijk ingezet tegen de eigen bevolking. Tegen mensen met kritiek op de regering bijvoorbeeld maar vaker nog lijkt er geen duidelijke reden of het zou moeten zijn dat deze nieuwe wapens op deze mensen uitgetest worden. Andere redenen kunnen zijn iemand ergens de schuld van geven, ideeen stelen, iemand zijn huis uit jagen omdat dat strategisch ligt, iemand ongeloofwaardig willen maken op bepaalde momenten.

(Uit 'US Electromagnetic Weapons and Human Rights' zie onder) 'De bedoeling lijkt tweevoudig - ten eerste socio-politieke controle van onruststokers,
het doen zwijgen van klokkenluiders en aanverwante geesten en ten tweede - het uittesten en verder ontwikkelen van deze wapens op echte mensen.
Ik ben een voormalig werknemer van defensie (US marine), en vermoed sterk dat persoonlijke vendetta's en voorkeuren
de ware factor zijn voor selectie van de slachtoffers.
Echt bewijs van verkeerd of afwijkend gedrag is er niet of nauwelijks, onder andere vanwege de betrokkenheid van veiligheidsdiensten,
de geheimhouding om dergelijke zaken het karakter van deze wapens.
Deze wapens zijn bewust ontwikkeld om te gebruiken zonder bewijzen achter te laten.
Elk slachtoffer heeft een eigen persoonlijk verhaal maar ook overeenkomsten in de manieren waarop ze worden belaagd
en de verschrikkelijke gezondheidsproblemen die alle slachtoffers van EMF/DEW straling ondervinden. '

(Uit 'MICROWAVE MIND CONTROL door Tim Rifat', zie onder; aanrader!) Geheime diensten vernielen eigendom van het slachtoffer, ruineren een slachtoffer financieel, verspreiden valse geruchten, enz. Directeuren van deze diensten zijn in de wolken met de zeer effectieve pulsgemoduleerde microgolf mind control technologie; als iemand een probleem wordt komt het 'zelfmoord mind control team' langs (parkeert in de buurt) en binnen enkele weken pleegt het slachtoffer zelfmoord. Een uitkomst aangezien zelfmoorden gemakkelijk uit te leggen zijn zelfs als het slachtoffer bijvoorbeeld een hooggeplaatst politicus is.

Voor de zoveelste keer wordt hiermee duidelijk wie de echte misdadigers in deze wereld zijn. Degenen die dit bedenken en zij die het uitvoeren en op een dergelijke manier veelal onschuldige willekeurige argeloze mensen (geestelijk of lichamelijk) afmaken, zijn geen mensen, maar gestoorde beesten, ratten, volk dat in de gevangenis thuishoort en niet vrij rond te lopen.Electronische wapens worden gebruikt om te martelen en moorden
--------------------------------------------------------------
Electronische wapens zijn hitech wapens die kunnen worden gebruikt om te martelen en moorden. Per jaar worden duizenden mensen vermoord (doodgezapt, zelfmoord uit wanhoop), de meesten hebben geen idee wat er precies gebeurt. Deze wapens zijn ontwikkeld door defensie als de volgende generatie wapens, maar worden voornamelijk gebruikt door oncontroleerbare geheime diensten tegen inwoners van haar eigen land. Deze wapens worden ook wel 'people zappers' genoemd. Het is echter beter ze 'people burners' = mensenbranders te noemen.

Aanval: Hoofd
Omschrijving: Geeft een hoofdpijn gevoel. Kan extreem veel pijn doen. Bij zware aanval kan herstel weken duren. Voornamelijk het bovenste deel van het hoofd, schedel links, rechts midden, wordt bestookt. Hier bevind zich het meest gevoelige deel van de hersenen, en het korte termijn geheugen. Dit geheugen 'verslechteren' is een reeel doel. De aanval kan iets afgezwakt worden door het hoofd af te schermen met metaal/water.

Aanval: Electrische douche
Omschrijving: Gebruikt om een (groot) deel van het lichaam te branden, bijvoorbeeld de rug. Voelt niet aan alsof het erg diep gaat. Na een aantal uren of dagen, afhankelijk van de intensiteit, ontstaat het gevoel dat de hele rug in brand staat (zoals een zware verbranding door de zon bijvoorbeeld).

Aanval: Door-lichaam-stralen
Omschrijving: Dit lijkt niet op de electrische douche want het gevoel is alsof het dwars door je lichaam gaat. Het is een overrompelend gevoel waarbij je het gevoel hebt zelf echt in een magnetron te zitten. Je gaat eerst boeren en slikken, daarna voel je de pijn van een brandende plek op je rug. Het slikken doet pijn en direct daarna heb je het gevoel dat het gal uit je keel en porieen spuit. Dit doen ze overal en zelfs tijdens bijvoorbeeld het hardlopen. Dit is een soort instant effect, dus je krijgt een burst en vrijwel direct begin je te boeren.

Aanval: Boeren
Omschrijving: Dit is een soort vereenvoudigde versie (een iets lage intensiteit?) van de door-lichaam-straal. Je gaat alleen, achterelkaar, boeren.

Aanval: Mes/boor
Omschrijving: Voelt als iemand (met een chirugische precisie) in je lichaam aan het snijden is met een scherp mes (of een gat aan het branden). Het voelt alsof dit diep in je lichaam gaat. Aanval kan iets afgezwakt worden met metaal.

Aanval: Kogel
Omschrijving: Voelt alsof je geraakt bent door een kogel. Het gevoel is alsof een kogel echt in je lichaam is geschoten, je voelt een soort steek in je. Dit wordt ook wel beschreven als een dubbele 'zap'. De eerste creert een doorgang in je lichaam zodat de tweede straal heel diep kan komen. Aanval effect kan ietwat beperkt worden door metaalafscherming.

Aanval: Geslagen - Zij / Nieren
Omschrijving: De linker en/of rechterzij worden gezapt ter hoogte van de nieren. Het gevoel is alsof je flink bent geslagen of getrapt in je zij. Dit is een extreem pijnlijk gevoel. En het kan heel lang duren voor je hiervan herstelt (als je herstelt). Dit lijkt op een magnetron of een ultrageluid dat niet is te stoppen door metaal. Het enige dat het effect enigszins beperkt is water heel dicht bij je lichaam. Door dit te doen wordt voorkomen dat je bijvoorbeeld kunt sporten (de zoveelste poging om weerstand te breken).

Aanval: Buik/maag
Omschrijving: Voelt alsof een straal je maag/buik raakt. De inhoud begint te borrelen. Wellicht hetzelfde effect als geslagen(?).

Aanval: Darmen/anus
Omschrijving: Het gaat borrelen in je darmen en je gaat scheten laten, tot het gevoel krijgen naar de toilet te moeten gaan. Een bijkomend effect is dat je anus uitermate pijnlijk aanvoelt bij aanraking (met een wc-papier).

Aanval: Trillende lichaamsdelen
Omschrijving: Soort ultrasound die bijvoorbeeld op je duim wordt gericht zodat deze gaat trillen, zacht tot heftig. Kan ook gericht worden op bijvoorbeeld je dijbeen achter (veel vlees, weinig spieren) zodat het daar gaat trillen.

Aanval: Hartaanval
Omschrijving: Voelt alsof druk op je lichaam, borstkas maar niet een normale druk. Het is een uitermate onprettig gevoel waar je niet zeker van weet wat het allemaal met je doet.Je kunt dit testen door je hoofd naar de positie van je borstkas te brengen, en in de richting van de mogelijke aanvaller te kijken. Als je oogleden voelbaar snel gaan knipperen is het een lage frequentie (ELF). Dit gebeurt ook wel in combinatie met andere aanvallen, bv branden op rug achter links, of ribbenkast links, om het hartaanvalgevoel compleet te maken. Dit geeft een drukkend gevoel op de borst. Ze doen het soms eerst rechts en dan weer links.

Aanval: Ogen - tranen
Omschrijving: De ogen worden gezapt, beiden, of links of rechts. Na een zap is het gezichtsvermogen enigszins tot ernstig verslechterd (wazig). Ook veranderd het wit in je ogen in rood, bij een zware aanval is de positie waar het oog geraakt is zichtbaar.

Aanval: Ogen - rood/pijn
Omschrijving: De ogen worden gezapt, beiden, of links of rechts. De aanval kan ook helemaal van opzij komen in de uiterste hoek van je oog. Na een zap is er hevige pijn aan het oog of ogen en het gezichtsvermogen is tijdelijk verslechterd (wazig). Ook veranderd het wit in je ogen in rood, bij een zware aanval is de positie waar het oog geraakt is zichtbaar.
De aanvallers zappen je ogen bijvoorbeeld voor je de deur gaat naar school om je kind op te halen, zodat andere mensen je extreem rode ogen kunnen zien. of om te voorkomen dat je je normale dingen doet in je leven zoals werken. De foto toont het effect van een zware aanval op de uiterste buitenpositie in het oog na een paar minuten.

Aanval: Verminderde kracht in spieren
Omschrijving: De handen of voeten benen worden aangevallen. De voeten zullen minder snel herstellen bij hardlopen, je bent gevoeliger voor blessures. Door de handen te raken is er minder kracht waardoor bijvoorbeeld schrijven met een pen moeilijker wordt maar ook spelen van je ffavoriete muziekinstrument, enz. Meestal kan je de straal voelen door heen en weer bewegen van je benen of handen.

Aanval: Geslachtsorgaan verdoofd
Omschrijving: Bijvoorbeeld wordt de penis gezapt, zodat totaal gevoelloos vlak voor of na het wielrennen. De suggestie moet gewekt worden dat het door het wielrennen komt net zoals de scheenbenen gebrand worden om te suggeren dat de pijn hiervan komt van het hardlopen/joggen.

Aanval: Hoesten aanval
Omschrijving: Er is een energiestoot op je keel en je begint spontaan direct acuut heel hard te hoesten. Dit is geen normale hoestaanval en zo voelt het ook niet. Het lijkt alsof er iets vast zit maar dat is niet zo, hoe hard je ook hoest, het hoestgevoel blijft en is nauwelijks te onderdrukken.

Aanval: Beweging blokker
Omschrijving: Je bent gewoon aan het lopen maar opeens lijkt het of je been wordt tegengehouden iets boven je enkel. Dit zal waarschijnlijk een burst zijn op je onderscheenbeen.

Aanval: Pijnlijke enkels/benen
Omschrijving: Door continu je enkel te branden wordt deze gevoelloos (dus de co-ordinatie verdwijnt enigszins) maar wel uitermate pijnlijk tijdens het lopen.

Aanval: Druk op oren / gezoem en gefluit
Omschrijving: Het lijkt alsof je in een vliegtuig bent gestapt. Dof gebrom, gezoem, je voelt druk op je oren, na een tijdje enigszins fluiteffect. Als je de deur uitgaat, gaat het langzaam weg maar het duurt een aantal uren voordat je oren weer normaal (zonder gefluit) functioneren.Andere effecten die kunnen worden bereikt met deze electronische wapens
-----------------------------------------------------------------------

- automotor op afstand laten haperen (bv op de snelweg)
- gras of bloemen verdorren

Veel zaken worden overal gedaan.

Martelapparatuur kan klein zijn en in je auto worden ingebouwd. Ook voorbijrijdende fietsers kunnen dergelijke apparatuur bij zich hebben zodat je bij voorbijrijden een beam of prikkels voelt. De apparatuur kan klein zijn omdat het vaak om 'pulsed' microgolven gaat.Het is niet langer mogelijk je te beschermen
--------------------------------------------
In het algemeen zijn er nauwelijks mogelijkheden om je tegen dergelijke aanvallen te beschermen. Je kunt niet rondlopen in een pak van water met metaal de hele dag. De meeste aanvallen zijn zeer effectief en het is vrij eenvoudig om iemand overal (!) te raken. In tegenstelling tot conventionele wapens zoals een mes of een kogel, werken deze nieuwe wapens door de muren. Een huis is dus niet langer een veilige plaats! Geavanceerde wapens worden bijvoorbeeld ook in de auto van het slachtoffer ingebouwd.Korte en lange termijn effecten
-------------------------------
Er is een korte termijn effect van pijn en beschadiging van lichaamscellen. Blootstelling voor langere tijd aan dergelijke straling met hoge intensiteiten is extreem gevaarlijk voor de gezondheid op de iets langere termijn. Hoeveelheden straling tellen op, dus totale straling = straling dag1 + straling dag2 + ... enz. Te veel straling vernietigt het DNA, vernietigd het afweersysteem en veroorzaakt en stimuleert kanker en tumoren. (stel het effect voor van dergelijke wapens in vergelijking met een mobiele telefoon waar al zo veel discussie over is.) Zie ook de links voor de relatie tussen suikerziekte en electromagnetische straling. Ultrageluid veroorzaakt nagenoeg direct beschadiging van lichaamsweefsel.Waarom horen we hier niets over vanuit de politiek
--------------------------------------------------
Ondanks dat deze hitech electronische wapens al jaren gebruikt worden horen we hier niets over van regeringen. Wellicht is de belangrijkste reden dat een regering niet bepaalt wat er in een land allemaal gebeurt. Elk land heeft zijn elite die haar belangen verdedigt via eigen veiligheidsdiensten. Het verschil tussen bijvoorbeeld Rusland en en de Verenigde Staten is dat in Rusland een enkele elite alles beheerst terwijl in de Verenigde Staten er verschillende machtige groeperingen zijn die elkaar tolereren en via een pact samenwerken om doelen te bereiken en posities te handhaven. Dergelijke elite groepen zijn organiseerd op manieren vergelijkbaar met de maffia, ze zijn overal op elk nivo aanwezig. Als 1 op de twintig mensen deel uitmaakt van dergelijke groeperingen dan zijn het je buren, je collega's, welllicht zelfs je vrienden, enz. Wie bepaalt er wat er in de krant wordt gezet, wie verzorgt je email, telefoon en internet. Denkt u nog steeds dat u in een democratie leeft? Geplaatst in een bredere context houdt dit alles verband met de wereld orde (totale controle door de voornamelijk westerse elite), en ja, dit is inderdaad een complot tegen alle mensen van de wereld. Kijk maar wat de US en de NATO aan het doen zijn op dit momeent in de wereld.

Een ander heel belangrijk aspect is natuurlijk dat het nagenoeg eenvoudig onmogelijk is om je te beschermen tegen dergelijke wapens. De politie in de huidige vorm kan hier eigenlijk niets tegen beginnen. Het gevoel van veiligheid zou bij veel mensen plaatsmaken voor onveiligheid. Tot een officiele erkenning door de politiek zullen we het dus met dit soort webpagina's moeten doen.Het wordt steeds gemakkelijker met minder mensen meer mensen te manipuleren
---------------------------------------------------------------------------
Deze extreem krachtige wapen zijn er, gaan niet meer weg en worden steeds goedkoper om te maken en om in handen te krijgen. Wellicht denkt u dat voor deze wapens hetzelfde geldt als voor conventionele wapens, dus waar maken we ons druk? Fout! Deze nieuwe wapens kunnen mensen martelen, verwonden en vermoorden dwars door muren heen, en veroorzaken wonden/gezondheidsklachten of ziektes die niet of nauwelijks van normale klachten te zijn onderscheiden. Ze laten geen bewijzen achter. Dat is een enorm verschil met conventionele wapens. Als je gestoken wordt met een mes dan is daar een zichtbaar bewijs. Als je inwendig gebrand wordt met een electronisch wapen dan is er geen bewijs. Dat is een enorm verschil met conventionele wapens.
Als je buren onderdeel uitmaken van een dergelijke groepering en niet van je pianospel op de vroege zondagochtend houden dan kan het al zo zijn dat je vingers gezapt worden zodat je niet meer kunt spelen of erger nog dat ze je een hartaanval zappen en niemmand die het verschil kan zien. Het probleem is zit dus niet allen in deze nieuwe wapens maar ook het gemak waar ze door iedereen gebruikt kunnen worden.Nog meer mogelijkheden ... gedachtenlezen, gedachtenmanipulatie
---------------------------------------------------------------
In de computerwinkel kan je nu al een muis kopen die je kunt besturen via je hersens, gewoon door er aan te denken. Mind control (manipulatie) en mind reading (gedachten lezen) apparatuur zijn nu al op een zeer geavanceerd nivo. Als je in je bed slaapt kunnen ze een apparaat aan de andere kant van de muur zetten en daar een soort film op afspelen. Als je wakker wordt dan denk je dat je daarover gedroomt hebt. Het gedachtenlezen is mogelijk op relatief grote afstanden. Scans worden vergeleken met opgenomen en geklassificeerde 'gedachten'. Na lange monitoring kunen dan gedachten 'voorspeld' worden 0.45 seconden voordat je de woorden uitspreekt. Angstaanjagend genoeg?Wat moet je hier nu verder mee?
-------------------------------
Hoe kan je verschil weten tussen een normale hoofdpijn en een veroorzaakt door een electronisch wapen? Vertrouwt u nog steeds op de expertise van de dokter? Is de dokter wellicht hierbij betrokken? Het antwoord op deze vragen is leren: Leer jezelf meer over dit onderwerp!.Nog meer electronische wapens
-----------------------------
Ja er is nog veel meer. Er zijn bijvoorbeeld systemen om het weer te beinvloeden (weather control systems), alweer een product van de wapenwedloop. De partij die het weer controleert, wint. Start je zoektocht met: HAARP.Meer informatie
---------------
Meer informatie, veelal in het Engels, is te vinden op onderstaande links. Als de links niet werken (sommige websites beschrijven de waarheid blijkbaar te goed) probeer het dan later nog een keer of zoek met een zoekmachine, de informatie/artikelen staat vaak op meerdere websites.Links - Videos:
---------------

-  http://video.google.com/videoplay?docid=4515534125267138757">Electromagnetic WarfareLinks - Algemeen:
-----------------

- MICROWAVE MIND CONTROL by Tim Rifat
 http://www.whale.to/b/rifat.html

- The Hidden Evil by Mark Rich
 http://www.thehiddenevil.com/

- State-Sponsored Terror Campaigns (PDF)
 http://www.xs4all.nl/~peterpm/TheHiddenEvil.pdf

- Five Available Electronic Harassment Technologies (PDF)
 http://www.raven1.net/5techsx.pdf

- Targeting the pain business
 http://www.guardian.co.uk/technology/2006/oct/05/guardianweeklytechnologysection

- GOVERNMENT MIND CONTROL, ELECTROMAGNETIC WARFARE, AND THE PRACTICAL APPLICATION OF ORGONOMICS
 http://home.roaddawgz.org/stories/view_article.html?article_id=33f7263aab030a29292906be9f5073a4&this_category_id=203

- US Electromagnetic Weapons and Human Rights
 http://www.projectcensored.org/newsflash/ElectromegnaticWeapons.pdf

- Mkultra Continues?
 http://www.stopdewnit.org/articles.stopdewnit.html

- Targeting the Human with Directed Energy Weapons
 http://www.mikrowellenterror.de/english/mw-weapon.htm

- Effects of GHz radiation on the human nervous system: Recent developments in the technology of political control
 http://www.hartford-hwp.com/archives/27a/117.html

- DIRECTED ENERGY WEAPONS (DEW) and TARGETTED INDIVIDUALS [1]
 http://www.injurytalk.com/t5371-Directed-Energy-Weapons-Targeted-Individuals.html

- Expose and End Electronic Weapons Torture
 http://www.petitionthem.com/?sect=detail&pet=2483

- DIRECTED ENERGY WEAPONS (DEW) AND TARGETED INDIVIDUALS (TIís)
 http://www.geocities.com/adrian9999999999/DEWandTI.html

- Victim stories at mindcontrolforums.com
 http://www.mindcontrolforums.com/v/intro.htm

- Bio-electromagnetic Weapons
 http://www.i-sis.org.uk/BW.php

- THE DANGERS OF DIRECTED ENERGY WEAPONS (o.a. Irak)
 http://www.fdrs.org/dangers_of_directed_energy_weapons.html

- Microwaving Iraq
 http://www.rense.com/general62/mciro.htm

- Eleanor White Speech for educating MDs
 http://www.mindcontrolforums.com/mdspeech.htm

- Navy Researching Vomit Beam (Updated)
 http://blog.wired.com/defense/2007/03/navy_researchin.html

-  http://www.us-government-torture.com/"> http://www.us-government-torture.com/
 http://www.us-government-torture.com/"> http://www.us-government-torture.com/

-  http://www.surveillanceissues.com/

- The State of Unclassified and Commercial Technology Capable of Some Electronic Assault Effects by Eleanor White
 http://www.raven1.net/uncom.htmLinks - Verhalen van slachtoffers:
----------------------------------

- Jesus Mendoza
 http://jesusmendozza.blogspot.com/">Jesus Mendoza

- PUBLIC MURDER by ELECTRONIC RADIATION (Leslie Oliver)
 http://publish.portland.indymedia.org/en/2005/06/318883.shtml

- MORE ELECTRONIC MURDER! (Leslie Oliver)
 http://portland.indymedia.org/en/2005/05/317901.shtml

- Directed energy harassment -- a personal account
 http://portland.indymedia.org/en/2004/09/296845.shtml

- tortured-wwwguantanamocom
 http://tortured-wwwguantanamocom.blogspot.com/">tortured-wwwguantanamocom

- Donald M. Friedman has prove of abuse and torture
 http://www.websitetoolbox.com/tool/post/whosarat/vpost?id=1831125&goto=nextoldest

- The dark side of Federal law enforcement agency
 http://hometown.aol.com/kathaksung/myhomepage/profile.html

- Tortured by electromagnetic/psychotronic weapons?
 http://blog.360.yahoo.com/blog-PBvUQrowd6HmtDQ4kwKt97k-?cq=1

- My terrible Story by Serebryakova Ljubov
 http://groups.google.de/group/archive_news/attach/b259bad59845588b/Ljubow+Serebrjakova+erz%C3%A4hlt.................pdf?part=2

- Hi-Tech Home Invasion Alert
 http://www.geocities.com/xposperps/

- Personal experiences from George Farquhar
 http://mindcontrolforums.com/pro-freedom.co.uk/personal.html

- More links
 http://soleilmavis.googlepages.com/links

- Secret In-Home Torture Murder
 http://www.activeboard.com/forum.spark?forumID=90581&p=3&topicID=9516779Links - Slachtoffers Forums:
----------------------------

- mindcontrolforums
 http://www.mindcontrolforums.com/

- Federation Against Mind Control Europe
 http://www.fedame.org/

- Mind Control and Electromagnetic harassment victims around the globe
 http://groups.google.de/group/harassment-victims?hl=en


Links - Over wapens:
--------------------

- Directed Energy Weapons (DEW)
 http://www.stopcovertwar.com/dew.html">Directed Energy Weapons (DEW)

- Rumsfeld's Ray Gun
 http://www.alternet.org/story/24044/

- Joint Non-Lethal Weapons Program Website
 https://www.jnlwp.com/Technology.asp

- Artikelen, teksten
 http://www.thewe.cc/contents/more/archive/sound_as_weapon.html

- Pain Ray's Burning Questions
 http://www.defensetech.org/archives/cat_lesslethal.html

- TASER X26 Less-Lethal Weapon for Police
 http://www.defensereview.com/modules.php?name=News&file=article&sid=550

- Researchers cook up microwave weapon
 http://news.com.com/2300-1008_3-5796825.html

- ExoticWarfare.com - Investigations
 http://www.exoticwarfare.com/investigations.html

- Police toy with 'less lethal' weapons
 http://www.newscientist.com/article.ns?id=dn7326Links - Stemmen horen:
----------------------

- Death Ray Replaced By The Voice of God
 http://aftermathnews.wordpress.com/2007/12/19/death-ray-replaced-by-the-voice-of-god/

- Ik hoor wat jij niet hoort (o.a. voice-to-skull
 http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?grens=935">Ik hoor wat jij niet hoort (o.a. voice-to-skull

- A Simulated Hallucination Mechanism Compared to Hallucination Brain Response Studies
 http://www.slavery.org.uk/SimHallMechCompHallBrResStds.htm

- Audiospotlight
 http://www.kennislink.nl/web/show?id=108198

- DISCLOUSURE AND RECORD OF INVENTION
 http://www.mindjustice.org/patent1.pdf

- Theory and Analysis of RF Hearing, and Invention Disclousure of a Method of Encoding Speech on an RF Signal Which Intelligibly Transmits That Signal to the Hearing Receptor of a Human. cf. RF : Radio Frequency
 http://www.mindjustice.org/patent3.pdf

-  http://www.mindjustice.org/patent2.pdf
 http://www.mindjustice.org/patent2.pdf

- Pentagon report investigated lasers that put voices in your head
 http://www.physorg.com/news122567894.html

- Bioeffects of Selected Non-Lethal Weapons
 http://blog.wired.com/defense/files/Bioeffects_of_Selected_Non-Lethal_Weapons.pdfLinks - Gedachtenlezen:
-----------------------

- Speaking Without Saying a Word
 http://www.tfot.info/articles.php?itemId=28/58/

- Subvocal Speech
 http://www.sciencenetlinks.com/sci_update.cfm?DocID=225

- THOUGHT READING CAPACITY
 http://www.slavery.org.uk/ThoughtReadingCapacity.htm">THOUGHT READING CAPACITY

- Mind-reading Machines
 http://timesofindia.indiatimes.com/Mind-reading_Machines/articleshow/2872113.cms


Links - Weermanipulatie (weather control systems):
--------------------------------------------------

- Washington's New World Order Weapons Have the Ability to Trigger Climate Change
 http://www.globalresearch.ca/articles/CHO201A.html

- Navy Research Paper: 'Disrupt Economies' with Man-Made 'Floods,' 'Droughts'
 http://blog.wired.com/defense/2008/02/navy-research-p.html


Links - Suikerziekte, gewichtstoename, Cortisol:
------------------------------------------------

- EMF and diabetes
 http://cellphonesafety.wordpress.com/?s=diabetes&searchbutton=go%21

- Syndroom van Cushing
 http://nl.wikipedia.org/wiki/Syndroom_van_Cushing

- Death by Cortisol
 http://www.badexperiments.com/death-cortisol.htmLinks - Onderzoek van de Nederlandse regering naar 'non-lethal' wapens en DEWs:
-------------------------------------------------------------------------------

- Directed Energy Weapons
 http://www.rathenau.nl/showpage.asp?steID=2&ID=2267Links - Zelfverdediging/meting/afscherming:
-------------------------------------------

- Microwave Ovens
 http://tuberose.com/Microwave_Ovens.html

-  http://www.zapchecker.com/
 http://www.zapchecker.com

- EMF Safety SuperStore
 http://www.lessemf.com/

- Vitalitools (Frequentiemeetapp)
 http://www.vitalitools.nl/

- Microwave weapons discussion
 http://globalguerrillas.typepad.com/globalguerrillas/2004/05/journal_homemad.html">Microwave weapons discussionLinks - Nederlandstalig:
------------------------

- Schieten zonder kogels, artikel in de Panorama 29 aug. 2007
 http://www.xs4all.nl/~peterpm/panorama_schietenzonderkogels.pdf

- Het einde van de vrijheid
 http://www.stelling.nl/kleintje/339/Dennis.htm">Het einde van de vrijheid

- Stop UMTS (Veel info over frequenties)
 http://www.stopumts.nl/

- Werkgroep Electrische overgevoeligheid
 http://www.electroallergie.org">Werkgroep Electrische overgevoeligheid

- Microgolf geweer 'kookt' huid
 http://www.niburu.nl/index.php?showarticle.php?articleID=4696">Microgolf geweer 'kookt' huid


---
Dit is de tekstversie van de website  http://www.electronischewapens.nl. De tekst is copyright 2007-2008 Peter Mooring. Alle rechten voorbehouden.
Bovenstaande teksten mogen zonder toestemming verspreid worden bij duidelijke vermelding van  http://www.electronischewapens.nl  http://www.petermooring.nl

Stichting STOPEG - STOP Electronische wapens en Groepstalking:  http://www.STOPEG.nl- E-Mail: peterpm@xs4all.nl Website: http://www.electronischewapens.nl
 

Lees meer over: vrijheid, repressie & mensenrechten

aanvullingen
Het grote verschil met China 
NN - 12.04.2008 17:41

In China zou je veroordeeld worden voor bovenstaande bijdrage. In de Westerse landen gebeurt dat vooralsnog niet. Hier sta je misschien met je rug tegen de muur maar kun je tenminste nog kritiek uiten. Laten we dat niet vergeten!

software engineers 
se - 19.07.2009 16:01

Je bent in Nederland de 4e software engineer die op dezelfde manier in de problemen is gekomen. Ik ben op de hoogte van de voorgeschiedenis en ook jij hebt op 1 of andere manier te maken gekregen met het grote concern. Het concern levert software aan defensie en alles wat in hun weg staat word kapot gemaakt. Ik zit in hetzelfde schuitje van project mk reflector vergelijkbaar met project mk ultra.


Auteur heeft opleiding te oordelen 
se - 19.07.2009 16:24

Gezien de voorgeschiedenis wil ik aangeven dat auteur van het artikel de titel ir. heeft, een technische studie heeft gedaan, op een dag kwam auteur in contact met een erg rijke zakenman net zoals de andere mensen die ik heb kunnen vinden.

Ze beschrijven allen ongeveer hetzelfde, je zou kunnen spreken van bedrijfsspionage.
aanvullingen
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.