Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Veolia? & meer over SNS... 
MM - 22.04.2008 08:15

Ik zal zelf wel kunnen Googelen, maar is het niet beter als de publiceerder(s) even wat goede achtergrond-links over Veolia plaatst?

Overigens zeer geinteresseerd, daar ik eerder aanvallen vanuit de SNS bank te Utrecht op mijn wikisite had en vanuit de studentenhuisvesting aldaar, vanuit een groepje gerelateerd aan Jonge Fortuynisten, c.q. een samenwerking tussen extreem-rechts met rechtse joden en Dutchbat regionen (een gerelateerd IP was ook kwam ook op een site van APRA voor; Weaterings commando). De aanvallen waren doorspekt met teksten die duidden op de verwrongen geest van een rechts-extremistische jood. Ook werd ik tegelijkertijd subtiel bedreigd met een email van ene Calvo Sotelo
 http://en.wikipedia.org/wiki/Jos%C3%A9_Calvo_Sotelo
, welke bedreiging wat Edmund Dantes aspecten had en een verdacht email contact met Louis Seveke.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.