Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Lezen NN'er 
Che Fan - 03.05.2008 23:55

Ze protesteerde tegen pro-life fascisten (niet tegen het systeem) en ze werd door pro-life aktivisten op zodanige wijze geintimideert dat ze politie belde. Die heeft haar vervolgens aan gepakt. Het recht op meningsuiting is weer een voorbehouden aan de grillen van een snorremans in een blauw pak met het recht om om geweld te gebruiken. Vroeger in 40-45 waren zij het ook die de joden uit hun huizen haaldem, dat waren niet de duitsers maar voornamelijk nederlandse agenten.
Er is nog niet zoveel veranderd.
Huilie 
NN - 03.05.2008 19:41

Wat een huilie ben je toch, Krijtje.

Je ageert tegen het systeem en loopt toch te miepen wanneer het systeem je aanpakt?

Gelukkig waren de activisten van vroeger uit steviger hout gesneden anders leefden we nog onder paternalistisch christenlijk gezag. Oh wacht, wie zaten er ook alweer in de regering tegenwoordig...

> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.