Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
reactie op peter 
deelnemer - 21.05.2008 19:26

Automobilisten werden niet echt uitgenodigd om te komen tanken. Het ging erom zowel aan de chauffeurs (die toch al voor bezine kwamen) als aan passanten duidelijk te maken dat er keuzes gemaakt moeten worden: de keuze voor agroenergie gaat ten kosten van voedselproductie (en van nog heel wat anders ook).

Het was ook geen blokkade. Op een bepaald moment eiste de politie echter wel dat een van de poorten iets werd opgeschoven omdat automobilisten er niet onderdoor zouden durfen rijden en het effectief wel een blokkade was. Hier is na enig getouwtrek gehoor aan gegeven. Ten eerste omdat het doel van de dag was om een boodschap over te brengen aan de bevolking on Bonn. En ten tweede omdat er veel mensen uit het zuiden bij waren die niet gearresteerd konden worden.
pomp benzine 
peter - 21.05.2008 18:19

Snap de bedoeling wel van deze actie, maar ik zie mijzelf als milieuactivist toch echt niet automobilisten vrolijk adviseren naar de benzinepomp te rijden...
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.