Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
bedreiging Niels Minnaard 
kees - 02.06.2008 19:44

Interessante post op het strontforum:
"31 mei 2008 NVU demonstratie Posted by NVU voorzitter:
De Antifascist Niels Minnaard zit gewoon in de jeugdraad van Bergen op Zoom, vandaar de doorgestoken kaart in Bergen op Zoom. Zijn volledige naam en adres staat gewoon op deze internetpagina. Nu begrijp ik waarom de politie van Bergen op Zoom hem gewoon zijn gang heeft laten gaan in Bergen op Zoom.


Leden: Adriaan van Duin
Halsterseweg 245
4613 AP Bergen op Zoom
tel. 06-42891254

Niels Minnaard
Papaverstraat 27
4621 HR Bergen op Zoom
tel. 06-18987809

Reply van Dutch_NationalistSocialist Re: 31 mei 2008 NVU demonstratie (echte naam en adres bekend bij artikel 1 en AFA, heeft onlangs z'n woonplaats veranderd van Ossendrecht naar Hoogerheide)
Dat zijn die twee gasten die op de foto gingen met de hamer en sikkel. De jeugdraad in Bergen op Zoom zal dus wel zo communistisch als de pest zijn, wellicht dat een Nationaal-Socialist een stap kan zetten in de jeugdraad om wat balans te brengen daarom zal ik eens informeren voor een plaats daar.

Wie wilt er trouwens barbequen bij de papaverstraat 27? Gaan we gezellig wat op het vuur gooien en wat leuke RAC luisteren."

Volgens mij is dit een directe bedreiging met brandstichting en kan hier zonder meer aangifte van gedaan worden...
Nou schijnt deze "Dutch_NationalistSocialist" niet helemaal geestelijk volwaardig te zijn dus kan je het hem niet echt kwalijk nemen (een van de weinige dingen waar z'n stormfrontcollega's blijkbaar het hetzelfde over denken als de antifa's) en blijkt hij wel vaker nogal "vreemd" uit de hoek te komen, maar toch...
bedreiging? 
peter - 03.06.2008 00:17

Die kerel heeft wel lef, gestoord maar wel lef. Of het een bedreiging is denk ik niet aangezien die wel van een barbeque schijnt te houden voor iemands huis ter provocatie. Die kerel heb ik vaker gezien, als iemand de titelhouder van provocatie is is hij het. loopt de hele tijd als nazi rond. Gewoon negeren en dan is voor hem de lol er snel af hoop ik.
het mysterie van de paserende nazi's 
aNNtifa - 02.06.2008 15:11

misschien is een verklaring voor de nazi's met ThorSteinar kleding in de buurt van de antifa demo het feit dat de aanwezige duitse nazi's in de stad hadden gepakeerd.
waarscheinlijk dat de twee groepen (de een weg van het stadion de ander er juist naartoe) elkaar gekruist zijn.
zou ook verklaren waarom ze zo happig op knokken waren, itt tot de nederlandse nazi's kunnen die moffen nog wel een deuk in een pakje boter slaan.
jammer dat we pas van lokalo's hoorden waar de moffen geparkeerd hadden toen ze al weg waren.
Anders hadden ze naar huis kunnen rijden zonder ramen in hun auto en lucht in hun banden ;-)
SP? 
k - 02.06.2008 17:13

Vraagt niemand zich af waarom de SP niets van zich liet horen? 'T is hun thuishaven, maar op de website geen woord. zouden ze stiekum.... geen mening hebben?  http://oss.sp.nl/
Lijkt me een duidelijke stem 
NN - 04.06.2008 09:24

Een duidelijke stem voor de arische anus :D
Ze zijn zelfs zo populair in oss dat Kusters iemands kont mag kussen :D
NN DBHC 
DBHC - 02.06.2008 18:59

IDD, Art.1 was oke ole ole. Toffe lui, en veel ervan was dit pas de 2e keer, en ze willen de volgende demo ook gewoon weer komen, ondanks de bajes ervaring. (ze zaten dan ook in de gezellige cel natuurlijk :) )
Dus, hartstikke tof van die gasten, maar idd, de volgende keer, pleitten we hem in kleine groepen dwars door de stad. Kijken hoe lang we 400 stuks smeris kunnen irriteren, en hoe snel ze de nassis door de stad jagen.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.