Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
@Harold Jansen - 18.06.2008 16:57 
ex-student - 18.06.2008 18:36

Ik neem aan dat je jezelf zo'n grote mond kunt permiteren omdat je zelf al lekker met je schaapjes op het droge zit. Dat er voor mensen met een modaal inkomen of lager inmiddels geen fatsoenlijke woonruimte te vinden is op de woningmarkt is iets dat blijkbaar aan je voorbij is gegaan. Dat studenten het in hun hoofd durven te halen om binnen de ring van amsterdam te gaan kraken is prijzenswaardig. (Er wordt ook genoeg in Zuid-Oost gekraakt) Als ze kraken zadelen ze de huisiegenaar inderdaad op met het probleem van hun woningnood: terecht. Probeer maar eens een zin te maken waarin de woorden vastgoedmaffia, leegstand en woningnood voorkomen, die deze krakers ongelijk geeft.

@Moderator: ruisen die handel!
Lol 
Jaap Aap - 18.06.2008 20:01

Dit moet geruisd worden, maar ik kan zo'n uitdaging niet aan me voorbij laten gaan....

"De vastgoedmafia (1 f) bezit ook blokken met huizen waar veel meer ruimte is en die ook onder leegstand vallen, maar de woningnood is blijkbaar niet groot genoeg dat er buiten Amsterdam-Centrum flatgebouwen gekraakt worden."
@Harald Jansen 
Chaossh - 18.06.2008 19:54

Nu kun jij je nog misschien alles huren/kopen wat jij wilt of nodig bent... Maar het leven is verandelijk Harald. Als jouw leven nu eens onverhoeds op z'n kop komt te staan en je raakt dakloos... Hoe snel denk jij dan weer een betaalbare woning te vinden in een land wat WONINGNOOD kent...

Zonder kraken zou anti-kraak geen bestaansrecht hebben, heb je daar wel eens bij stil gestaan... politici doen dat namelijk wel. Eerst het kraken verbieden en dan hup ook de anti-kraak regeling van de baan... Dat noemt men vooruit denken... en dat is handig Harald want nogmaals het leven kan heel verandelijk zijn.

@de Studenten, ik hoop dat jullie inmiddels weer onderdak hebben.. Dakloos zijn is namelijk geen kattepis! Suc6!
dakloos? 
Harold Jansen - 18.06.2008 16:57

Wat vinden jullie jezelf zielig zeg! Ga buiten Amsterdam wonen als je het niet kunt betalen. Waarom is het feit dat jullie niet genoeg geld hebben om een huis in Amsterdam-centrum te kunnen huren/kopen het probleem van huis-eigenaren? Egocentrisch gedoe.

Overigens lost anti-kraak zitten ook woningnood op, nietwaar?
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.