Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
repeat 
fix0r - 06.08.2008 23:04

attachment
Jammer van Duyvendak 
g.d. - 07.08.2008 12:49

Ik ben nooit zo'n fan geweest van Groenlinks, maar de recente onthulling van kamerlid Duyvendak, dat hij heeft ingebroken in een ministerie om plannen voor kerncentrales openbaar te kunnen maken bevielen me wel.

Weliswaar betrof het hier een soort spektakel-reclame voor een boek dat hij wil promoten, maar goed. Vooral het feit dat de stapelgekke Ellian in Elsevier nu zijn vertrek eist doet mijn sympathie voor hem toenemen.

En een inbraak in een ministerie is natuurlijk een knappe actie, hoewel dat in de jaren tachtig waarschijnlijk wat makkelijker was dan tegenwoordig.

Helaas blijkt Duyvendak nu toch een slap figuur te zijn. Nadat er wat rumoer over zijn 'onthulling' was ontstaan, kwam hij gisteren met een bange verklaring, zo lezen we in de Volkskrant: "Acties moeten, schrijft hij nu, binnen de grenzen van de wet blijven. ‘Daarmee neem ik afstand van de actiemiddelen van 23 jaar geleden en spreek daarover een negatief oordeel uit.’"

Wat een slappeling, eerst stoer gaan doen over een mooie actie-inbraak, en daarna verklaren dat het eigenlijk toch niet mag, en dat hij het achteraf afkeurt. Typisch Groenlinks.

Website: http://grumpydutchman.wordpress.com
 
Niets nieuws onder de zon 
JK - 09.08.2008 02:02

Snap die verontwaardiging over Wijnand niet zo. Was toch altijd al iemand die vooral politiek rommelde en zichzelf in de schijnwerpers plaatste: niet meedoen aan een aktie, maar vooraan staan om in de persgroep te zitten en zijn naam genoemd te krijgen en zich als woordvoerder op te werpen. Wijnand had namelijk een hoger doel: Wijnand. In zijn eigen ogen was hij zelfs de strateeg. Vandaar dat dat malle blaadje ook Bluf heette.
niet online 
wijnand - 06.08.2008 20:32

de link doet het niet...
fix 
fix0r - 06.08.2008 22:41

Idd, verstandig als je iets checkt voor je het post. Gefixt bestand als attachment.
nog geen ene moer  
wijnand - 06.08.2008 21:25

de laatst vermelde link opent wel, maar vervolgens dien je voor de documenten nieuwe links te openen die het allemaal niet doen, zucht... wellicht slim om het zelf eerst even uit te proberen alvorens je het op Indymedia plaatst. moet ik dan alles zelf doen?
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.