Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
GEEN MENS IS ILLEGAAL! 
nn - 17.08.2008 13:58

dit is gewoon belachelijk dat de AFA, de Fabel van de illegaal en Africa Roots Movement samen werken met een organistatie die de vuile racist job cohen uit nodigen om te komen spreken op de kerwin herdenking. deze man zorgt er voor dat er dagelijks razzia,s worden gehouden in de metro op straat en bij mensen thuis in amsterdam zuid-oost.
alleen omdat ze niet over het juiste papiertje beschiken!

deze man hoort niet op zo een herdenking te spreken.
deze man hoort op zo een herdenking aangevallen te worden waar hij mee bezig is! en dat we nog steeds in land leven waar jaarlijks 20.000 mensen worden opgesloten door zijn beleid omdat ze niet over het juiste papiertje beschiken.

GEEF COHEN DE STRATEN TERUG, STEEN VOOR STEEN!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.