Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
wrk 
bløf - 20.08.2008 15:37

je had t wel even mogen draaien.
nep krakers 
nn - 22.08.2008 01:58

De nep krakers van damoclash laten ook weer wat van zich horen. 90% van de mensen die in Amsterdam kraken komt daar oorspronkelijk niet vandaan. Prima als je iets wilt ondernemen tegen tegen de jovd axi, maar de texten over de provincialen tegen de amsyterdammers, zijn ongeveer net zo leeg als al jullie bijdragen aan de kraak beweging.
kan dit weg aub 
dit hoort niet op indymedia - 22.08.2008 07:32

jammer , dat deze rechtse propaganda zo lang hier blijft staan !!! echt jammer
geen woning geen kroning 
wiegel - 20.08.2008 17:31

wiegel destijds :de kroning moet een feest worden loud and clear, read my lips.zei die op tv zie het nog voor me.

nou een feest is het geworden, heerlijke dag gehad nog nooit zo genoten,nog steeds jammer dat we net niet de dam opkwamen goed er stonden scherpschutters op de daken,maar met duizenden mensen de dam op tja vraag me af wat er dan met die schutters zou gebeuren.

schitterend leek me dat, de nieuwe kerk in "helaas mevrouw beatrix, het feest is voorbij zet uw kroontje maar af lever uw spulletjes maar in en we gaan om te beginnen uw en uw familie maar is lekker in de bijstand zetten in een woninkje in een volkswijk,daarna kijken we even verder.

ach de vvd het word tijd dat de belastingen weer is speciaal voor voor vvd leden en stemmers omhoog gaan trouwens...er komt weer een kroning aan,dus maar vast een beetje beginnen met de voorbereidingen want wie weet mischien word het wel wat ondanks de veranderende omstandigheden.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.